Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Már csak annyi érdekelne, hogy magyarok mennyire vannak? vannak szerverek vagy hogy? SZóval úgy van a cucc, mint pl egy FPSnél, hogy van egy rakás szerver vagy csak 1-2 hivatalos?

Töltsük le az internetet!

PiszkosFred
Igen, nem viheto at singlebol a hivatalos serverre. Single karaktereidet a dokumentumok...stb-ben tarolja a gep, ellentetben az online karaktereiddel, amelyek a serveren vannak tarolva, nem a te gepeden. Csalas es manipulacio igy kizarva. Ha multizni akarsz, uj karaktert kell inditanod a serveren.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Windago
Az Inhibitor -t 1-es szinten tolom. Alatta még nem fejlesztettem (csak a rakétást, de az nem kapcsolódik hozzá). Én biztos fogok rá adni, remélem még ma, meló után 😄 eljutok odáig. Ha esetleg beelõzöl, és kipróbálod, szivesen veszem a véleményedet róla, használható e vagy sem.

\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"

Curze
Nekem eredeti, és csak online játszok, a single-t el sem kezdtem. Mi érdekel az online részbõl pontosan? Van egy guildünk, (Afterlife a neve, Sydonai-EU szerveren, akinek van kedve szeretettel várjuk) általában többedmagunkkal írtjuk a szörnyeket. Szerintem sokkal jobb móka, mint egyedül szaladgálni. A loot ugyanúgy mindenkinek külön hullik, mintha egyedül menne az ember, nincsenek lenyúlások, és ugyanolyan mennyiségben is jön mint szólóban.

KILLER2
Már csak az lenne a kérdésem, ha tudod, hogy MPben új karaktert kell csinálni?

Aha!
Én is ezekre gondoltam: rakétás és ami alatta van: Molotov, Bomber!
Mert a construct drone az alapskill 1.szinten és a többi alatta lévõ csak valami táp (pajzs, páncél, élet stb.)! Jól mondom? Ezekre én sem szeretnék sokat tenni, vagy nem is teszek.
A kérdés az hogy az Inhibitor alattiakat fejlesszem-e?
Amúgy kösz a segítséget!

BattleTag: zydar#2910

Windago
Az inhibitor bots, azokat használom az ellenség "megjelölésre", ebbõl 3-at kapsz, és azt hiszem ezt meg is kapod alapból (ebbe nem vagyok biztos). A construct drone -t nem használom, nagyon hamar megfekszik, és nem is szimpi. Kipróbálom majd minden szintjét (ezért kell majd többet adni az alapra sajnos, mert ugye anélkül nem lehet továbbfejleszteni). Az inhibitorok a szimpatikusabbak, pláne a rakettás (feljebb még nem jutottam velük). Más nem tolja mérnökkel? Szivesen venném én is a javaslatokat. Ami még fontos, az a fegyverek "moddolása", erre nagyon oda kell figyelni. Nekem nagyon bejött a pajzsátütés, amikor nem csak a pajzst darálod elsõre, hanem az életébõl is megy már le, így a játék elején megkönnyítette az életemet.

\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"

PiszkosFred
A lenyeg az, hogy van hat tipus, mind-mind mas. Kozelharci badoghuszar, tavolrol igazsagot oszto, tarsakkal operalo, stb. Ezek kozott nemi atfedes van, de lenyegeben masra valo minden kaszt. Guardian pajzzsal es karddal hadonaszok, lassabban ol, de jol birja a pofonokat egy ideig, ellentetben mondjuk a blademasterrel, aki az esetek 99%-ban ket karddal csapkod, es gyorsan ol, viszont tobb sebzest kap be. Summoner es a mernok nagyjabol ugyanaz, csak az egyik robotokat hasznal, a masik lenyeket. A marksman es a magus is hasonlo, mindketto tavolrol probalja irtani a jonepet, egyik ertelemszeruen jo nagy csuzlikkal, uzikkal, langszoroval, mig a magus a magia erejet probalja hasznalni, termeszetesen alkalmasint XXI szazadi technologiaval vegyitve.

Mivel elofizetes nelkul csak 3 karaktered lehet hivatalos szerveren, ellentetben a singleplayer XY karaktereivel, celszeru elobb krealni mindegyikbol egyet, es mondjuk elmenni act1 vegeig. Nem nehez, es az igy osszejott kb 6-8 szint alatt nagyjabol lehet latni a stilust, es talan konnyebb donteni a vegleges mellett. Persze azt tegyuk hozza, hogy magasabb szinten valtozhatnak az eroviszonyok, de a jatekstilus az nagyjabol marad.

Es olvasva a forumot, ~50-50% szerintem az eredeti/torrentbolt arany. Latni magyarokat a servereken, nem is keveset 😊 Sot, korabban toborzott is itt valaki egy magyar guild kapcsan.

Sajna ez igaz!

Hello!
Ezek az automaták az elsõ skill (amivel kezdesz 1. szinten: Inhibitor bot) alatti 3 skillt jelenti?
Csak azért kérdezem, mert én az angolul nézem a skillfát egy oldalon és ott angolul vannak elnevezve!
A drone-ok (gátló robotok?) közelharci társak?

Oké! Tehát a Drone-okra (ez a gátló robot?) ingább ne rakjak? Helyette a botokra azon belül is a Rocket Botra (ezt a több rákétát én is díjazom látatlanba is)! Erre a Haste Botra(20) meg a Nanobotra(30) lennék még kíváncsi!
Meg én a Phase gránátra tennék egy pár pontot meg a Smackdown-Napalm fára.
Ezekre megéri szerinted?

KILLER2
Igenm tényeg elég amatõr vagyok, mert eddig 10 percet játszottam a játékkal és soha nem játszottam Diabloval, meg ilyen típusú játékokkal se nagyon.

skinnyman
Eléggé amatõr vagy a kérdésbõl ítélve. Ugyanúgy mûködik a dolog, mint a Dio2-ben: minden kasztnak egyedi képességei vannak. Illetve van 1-2 képesség, ami nem csak 1 kasztnál van, néhány aura ilyen pl, Blademaster és Guardian is tudja.

Regards,

chalezlopez
Nekem megvan, de még csak kóstolgatom...pár nap múlva okosabb leszek.

Vamos Argentina!

KILLER2
Köszi. MInedgy, úgyis inkább a közelharcot kedvelem. Amúgy valakinek megvan eredetiben a játék és tolja neten? Szóval valaki be tudna avadeni a Hellgate online dolgaiba?

Windago
Ha jól rémlik, az õrzõ a pajzs + kard kombót használl, skilljei is erre épülnek. Ezen kívül aurái vannak még. Nem egy mágus vagy egy idézõ kaszt. (még nem próbáltam, nem tudom mire érdemes adni, mit érdemes fejleszteni, lentebb be van linkelve egy skilltree, azt érdemes nézegetni, hátha segít #2348).

wedge31
Az örzö aurákat tud magára varázsolni de olyan támado varázslatai nincsenek mint az energiamágusnak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Windago
Üdv! Én még nem vagyok magas szintû mérnök, de a gátló robotokat csak arra használom, hogy mutassák merre vannak ellenfelek 😊 másra nem nagyon jók (de arra nagyon jók, és ahogy néztem nem is támadják nagyon õket). Rakétás robotot most aktiváltam, igazából nem tûnt eddig nagy durranásnak (2 szinten van, ha jól emlékszem szintenként több rakétát lõ egyszerre), az automata egy ratyi szvsz (1 pont nálam, bár bánom is). Más még nincs aktiválva. Így leírva el is gondolkodtam, hogy-hogy nincs gondom az ellenfelekkel?

KILLER2
Akkor pontosan hogy is?

lololol
hát nem

KILLER2
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha én egy örzõvel kezdtem, akkor azért tudok varázsolni, meg minden félét csinálni, nem? Szóval az, hogy nem energiamágus vagyok, attól még kb ugyanazokat tudom, nem? Csak nem olyan speckó trükköket, nem?

skinnyman
Jah, csak kár, hogy pár skill tutira hibásan van benne: van olyan, aminél nincs különbség az elsõ és 10. szint között, ami elég gyanús 😊

Regards,

Hali!
Nekem egy lvl 21 mérnököm van.Sztem gátlórobot max 1 pont,a rakétás robot viszont jól irt ha lõ(elég lassan lövöldözik).Az automata,hát nem is tudom.Elég satnya a gépezet és ráadásul nagyon buta is.Hiába adtam neki mesterlövész puskát,akkor is megy elõre és hozza a szörnyeket a közelbe.A tactical stance nagyon jó, meg a jelzõfény is,fõleg a bossok ellen vethetõ be eredményesen.Egy jó mesterlövész puskával meg a tactical stance-el 72m-rõl már lövöm a dögöket.A többit nem tudom mert még én is várok nálam nagyon spílerekre akik elõrébb járnak is jobban rájöttek már a rejtélyeire a karinak!

Engem is ledobb néha, de a cuccaim közül még semmi nem tünt el. Ami nálam volt az meg is maradt. Nem tudom nálad mi lehet a gond...

Kösz, de ezt nézegetem már egy órája és ebbõl nem tudom eldönteni, hogy egy skill mennyire erõs a játékban, vagy hogy melyik bot/drone mennyire effektív! Ellenben ez arra jó, hogy a skilleket egymáshoz viszonyítva össze tudd hasonlítani.

Semmi bajom nem lenne a játékkal ha mûködne rendesen. Sõt kifejezetten tetszik, de az, hogy már másodjára járok úgy, hogy ledob a szerver és elveszítek cuccokat az már nem tetszik. Ráadásul nem tudol ezt sehol jelezni, mert sehol nem találtam olyan support részt, ahol tudnám jelezni a gondomat. Most bebuktam a legújabb legendás kardom és majdnem 1500 db ritka szilánkot és kb 1000 szilámkot. Az elsõ körben a két pajzsom, mellvért, kesztyû és az öv bánta. Másnak is vannak problémái a szerverrel vagy csak engem idegesít az EA?
skinnyman

Regards,

PiszkosFred
Menj abba a zonaba, ahova a templomos fonok kuld (nezd meg a logban), es ott keress egy pirosan izzo portal kaput. (hasonlo mint volt diabloban, vagy oblivionban, vagy egyeb portalokkal rendelkezo jatekokban) Elotte azert keszulj fel, mert a tuloldalon egy bohom nagy joszag fog varni, ehesen...

Ha valaki tudna segíteni:
Most fogok kezdeni egy Engineer-t és a pontokkal meg gazdálkodni kell, szóval melyik fát érdemes kinyomni legmagasabb szintre ill. a skillek közül melyiket kéne max szintre pötyögni?
Ha jól tudom a játékban már nem lehet minuszokat nyomni.

Sziasztok lenne egy kérdésem a pokol udvarát merre találom, valami csávót kell megkeresni cover garden állomáson vagyok.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Itt a fórumon valaki belinkelt egy pár DX10-es képet. Azok alapján azt mondom hogy azért van némi javulás(effektek terén), de ezért nem fogom fölrakni a Vista-t!<#gonosz3>
A teljesítmény viszont jelentõsen romlik cserébe ami nem túl jó dolog.

skinnyman
Ki nem sz@rja le? Gyorsabban fut rajta? Ellenkezõleg. Szebb? Nem.

Regards,

FLeT
De akkor nincs DX10...

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

*Tegnap nem tudtam...

Bocs a spamért.

Ezzel én is egyetértek. Tegnap tudtam játszani, de látom ma se kell 😞 7-kor már nem sok hangulatom van azzal a tudattal, hogy reggel fél 5-kor kell kelni 😞

XeeN
XP a megoldás.

Ja ráfér a patch, csak sajna nekem nincs netem otthon, így nem tudom futtatni a launcher-bõl a patch-elést. Fapados módszerek meg bizonytalanok...

FLeT
csá nép!
Nekem ezt írja ki az indításkor:
"AZ alakalmazás bizonyos konfigurációk és videókártyák esetén kifogyhat a címhelybõl és ez stabilitási problémákhoz vezet. Javasolt a legfrissebb Windows Vista Service Pack telepítése valamint új videós csatprogram keresése..."
Ezután kidob egy linket de nem tudom megnyitni mivel nincs netem és a vistát se tudom frissíteni...
Vmi ötlet hogy hogy tudnám megcsinálni? Esetleg XP-n elfutna?

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

BEAST
lol, es kit erdekel a crackgyartas 😄 ... a patcheles igen csak rafer a jatekra.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Arra lennék kiváncsi hogy hetente hány patch-et fognak még kiadni?!
Most jön a harmadik, vagy már kiadták?
A patch-ekhez a crackgyártást meg nem lehet gyõzni...

Lammer
lol megoldva... nem is hasznaltam a targyat miutan kiutottem a cornyet...
kilepek, belepek... vissza a "HQ"ra es megvan a jutalom... omg 😄😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
sziasztok!

nem tudjatok veletlen, hogy ezt a "lord mielmight"-ot hogy lehetne tenyleg lekabitani???
nekem az altatot nem engedi beassignolni semelyik hotkeyre sem! ettol fogva nem tudom, ugye amig el lekabitani... ha megolom ua... ugysem csinal semmit, illetve tok passziv a targy... nem tudok evvel a tetves sz@rral csinalni semmitsem <#falbav>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Hétfõn 15-18-ig álltak a szerverek, mert patch-et tettek fel.

Kedden, tegnap, 15-19-ig álltak a szerverek, mert patchet tettek fel.

Merõ kíváncsiságból az elõbb megnéztem, ismét állnak a szerverek.

Tudom, kicsit kötekedõ vagyok, de mi a nyavalyáért nem teszik fel egyben amivel bõvíteni akarnak. (Arról az apróságról nem is beszélve, hogy ez már a harmadik nap, hogy az európaiaknak játékra "legalkalmasabb" idõpontban állnak a szerverek. A hab a tortán, hogy az európaiak még többet is fizetnek.)
igen, akkor meglesz a minigame.
Remélem a következõ patch kijavítja ezt (meg a többi!) hibát, mert különben rontom-bontom!
És ha patch-elt játékkal kezdem a karit akkor jó lesz?

pluhi
Azt mondják a patch miatt tûnik el a minigame, ha patch elõtt kezdted a karit...
Na csaó! Akkor ezek szerint nem patch-eltél még. Ma meg tudod csinálni?

Bocs! Én a multira gondoltam.
Tegnap este úgy fél tíz körül nekem még volt minigame.(A minigame, remélem XeeN arra gondol, az energiádat mutató "gömb" fölötti három kis ikonhoz kapcsolódik.)

A "J" gomb egy másik dolog.
Bizonyos szintek teljesítése esetén (pl. 1000 zombi megölése, a tizedik szint elérése az avatárral 4 óra alatt stb..) meghatározott számú AP-t kapsz. (Azt, hogy ez mi is nem tudom. Tippem az AP=award point.)

Sz'al a "J" gomb megnyomására ez a lista jelenik meg.
XeeN
Utánanéztem a dolognak és kiderült, hogy a single patch "átka"... Remélhetõleg a kövi patch javítja majd a hibát. (minigame= 3 kis ikon a bal alsó sarokban)