Hellgate: London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"
Én is ezekre gondoltam: rakétás és ami alatta van: Molotov, Bomber!
Mert a construct drone az alapskill 1.szinten és a többi alatta lévõ csak valami táp (pajzs, páncél, élet stb.)! Jól mondom? Ezekre én sem szeretnék sokat tenni, vagy nem is teszek.
A kérdés az hogy az Inhibitor alattiakat fejlesszem-e?
Amúgy kösz a segítséget!
BattleTag: zydar#2910
\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"
Mivel elofizetes nelkul csak 3 karaktered lehet hivatalos szerveren, ellentetben a singleplayer XY karaktereivel, celszeru elobb krealni mindegyikbol egyet, es mondjuk elmenni act1 vegeig. Nem nehez, es az igy osszejott kb 6-8 szint alatt nagyjabol lehet latni a stilust, es talan konnyebb donteni a vegleges mellett. Persze azt tegyuk hozza, hogy magasabb szinten valtozhatnak az eroviszonyok, de a jatekstilus az nagyjabol marad.
Es olvasva a forumot, ~50-50% szerintem az eredeti/torrentbolt arany. Latni magyarokat a servereken, nem is keveset 😊 Sot, korabban toborzott is itt valaki egy magyar guild kapcsan.
Ezek az automaták az elsõ skill (amivel kezdesz 1. szinten: Inhibitor bot) alatti 3 skillt jelenti?
Csak azért kérdezem, mert én az angolul nézem a skillfát egy oldalon és ott angolul vannak elnevezve!
A drone-ok (gátló robotok?) közelharci társak?
Meg én a Phase gránátra tennék egy pár pontot meg a Smackdown-Napalm fára.
Ezekre megéri szerinted?
Regards,
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Regards,
Nekem egy lvl 21 mérnököm van.Sztem gátlórobot max 1 pont,a rakétás robot viszont jól irt ha lõ(elég lassan lövöldözik).Az automata,hát nem is tudom.Elég satnya a gépezet és ráadásul nagyon buta is.Hiába adtam neki mesterlövész puskát,akkor is megy elõre és hozza a szörnyeket a közelbe.A tactical stance nagyon jó, meg a jelzõfény is,fõleg a bossok ellen vethetõ be eredményesen.Egy jó mesterlövész puskával meg a tactical stance-el 72m-rõl már lövöm a dögöket.A többit nem tudom mert még én is várok nálam nagyon spílerekre akik elõrébb járnak is jobban rájöttek már a rejtélyeire a karinak!
Regards,
Most fogok kezdeni egy Engineer-t és a pontokkal meg gazdálkodni kell, szóval melyik fát érdemes kinyomni legmagasabb szintre ill. a skillek közül melyiket kéne max szintre pötyögni?
Ha jól tudom a játékban már nem lehet minuszokat nyomni.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
A teljesítmény viszont jelentõsen romlik cserébe ami nem túl jó dolog.
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Bocs a spamért.
Nekem ezt írja ki az indításkor:
"AZ alakalmazás bizonyos konfigurációk és videókártyák esetén kifogyhat a címhelybõl és ez stabilitási problémákhoz vezet. Javasolt a legfrissebb Windows Vista Service Pack telepítése valamint új videós csatprogram keresése..."
Ezután kidob egy linket de nem tudom megnyitni mivel nincs netem és a vistát se tudom frissíteni...
Vmi ötlet hogy hogy tudnám megcsinálni? Esetleg XP-n elfutna?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Most jön a harmadik, vagy már kiadták?
A patch-ekhez a crackgyártást meg nem lehet gyõzni...
kilepek, belepek... vissza a "HQ"ra es megvan a jutalom... omg 😄😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nem tudjatok veletlen, hogy ezt a "lord mielmight"-ot hogy lehetne tenyleg lekabitani???
nekem az altatot nem engedi beassignolni semelyik hotkeyre sem! ettol fogva nem tudom, ugye amig el lekabitani... ha megolom ua... ugysem csinal semmit, illetve tok passziv a targy... nem tudok evvel a tetves sz@rral csinalni semmitsem <#falbav>#falbav>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Kedden, tegnap, 15-19-ig álltak a szerverek, mert patchet tettek fel.
Merõ kíváncsiságból az elõbb megnéztem, ismét állnak a szerverek.
Tudom, kicsit kötekedõ vagyok, de mi a nyavalyáért nem teszik fel egyben amivel bõvíteni akarnak. (Arról az apróságról nem is beszélve, hogy ez már a harmadik nap, hogy az európaiaknak játékra "legalkalmasabb" idõpontban állnak a szerverek. A hab a tortán, hogy az európaiak még többet is fizetnek.)
Remélem a következõ patch kijavítja ezt (meg a többi!) hibát, mert különben rontom-bontom!
A "J" gomb egy másik dolog.
Bizonyos szintek teljesítése esetén (pl. 1000 zombi megölése, a tizedik szint elérése az avatárral 4 óra alatt stb..) meghatározott számú AP-t kapsz. (Azt, hogy ez mi is nem tudom. Tippem az AP=award point.)
Sz'al a "J" gomb megnyomására ez a lista jelenik meg.