6461
  • shaba23 #43
    valaki csinálhatna ebből egy bannert, vagy csak rakassam be így, ahogy van?

• shaba23 #42
    a bulának nagy szerencséje volt, hogy a kapott nagy pofon után pont átgurult a healpack-eken és így nem halt bele.

[miért nem csinálnak már egy egész estés mozit ilyen teknikával? szvsz csak a droid amerikaiakon visszajönne az ára bőségesen]
  • shaba23 #41
    hmm..most vettem észre, hogy a videó végén valami godzilladémon próbál a bal oldalon elsompolyogni:) kiváncsi vagyok a játékra, hogy amit itt 20sec alatt megöltek nagy majom lávadémont, azt nekem meddig kell majd 100 féle fegyverrel vért izzadva quickloadra tenyerelve lövöldöznöm
  • grizzly21
    nekem nem kell beszélne a blizzardról. nagy rajongójuk voltam, vagyok, láttam az inrot a Wownak.
    nekem ez azé tetszik mert Londont is imádom
  • edios
    Hú tényleg nem semmi az intrója,bár túl sok értelme nincsen:) Bár a játék is kb erről fog szólni.. Hmm.. Végülis Diablo az egyik kedvenc játékom szóval nem gond:)
  • shaba23 #38
    #37 Panzerfaust nak címződött:)
  • shaba23 #37
    ha a fantasy-t szereted, nézd meg a world of warcraf videót. az is brutális szvsz, de más kategória:) nem túlzottan szeretem az fps-t, de ebbe beleinvesztálok, főleg ha lesz valami kooperatív móka is:)
  • shaba23 #36
    az ultra videó házimozival beszarás
  • robotnyk
    ugyanaz a csapat csinálta az introját, mint pl a Warhammernek. ott is büntettek már :)
  • grizzly21
    a videó vége vmi iszonyat. hát igen
  • Panzerfaust
    Azok a zombiszerű bizbaszok, amiket a hapsi azzal az ultramájer halpucolóval nevelget, nagyon komolyak. Az eggyik rácsimpaszkodik és elkezdi püfölni. Erre elővesz, egy gumirágót, amit az éppen fogadzóó gyermeke járókájából csent el, és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Ez kérem nagggyon pöpec. Emiatt a videó miatt másodikhelyre szorult a Warhammer40k intrója. És a játék miatt sem aggódom. Ha a felét beleteszik annak amit mondanak, és a képek tényleg ingamek, én roppant elégedett leszek.
  • Panzerfaust
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
  • GrimReaper78
    Valóban, ez az intro elképesztő. És nem csupán emiatt sikergyanús a játék. Az ex-Blizzard-os, Diablo-t összehozó arcok bizonyára most is eltalálják a függőséget kiváltó über-hangulatot.
  • grebber
    Nem szállok vitába majd az eladási listákon ugyis látható lesz miről beszéltem.
  • Dynamic
    "Hát ez a game erősen sikergyanus lesz."

No azért egy renderelt intró ilyen szempontból semmit nem jelent.
  • grebber
    Csak 2006 vége hát nem ma lesz :(
  • Dant0r
    Teljesen egyetértek... Ez büntet!!
    Ha játék közben is sikerül elérni azt a hangulatot, amit a vid áraszt, akkor én nem hiszem hogy félni kelljen eladások tekintetében:)
  • grebber
    Hát ez a game erősen sikergyanus lesz.
    EZ A VIDEÓ BRUTÁLIS!!!!!!
  • grebber
    !!! HELLGATE: LONDON CINEMATIC MÚVI HIRES !!! (57MB)

• grebber
    Képek (remélem még nem voltak):1.2.3.4.

Hellgate benyomások

Barny, 09:23 - PC - Játék: FPS

(GameSpy) A Gamespy szerkesztőit érte az a megtiszteltetés, hogy így röviddel az E3 előtt személyesen csekkolhatták az ex-Blizzard veteránok által fejlesztett Hellgate: London játékot. Először is az első benyomások alapján a random pályagenerálás működik, nem volt vele látható probléma. A távolsági fegyvereinket tuningolhatjuk többféle lőszerrel, mely típusától függően földre küldheti az ellenséget, felgyújthatja őket, vagy lebéníthatja.
    Nem minden fegyver lesz kétkezes, getto-ganxta style-ban hasznosíthatjuk a San Andreas-ban szerzett tudásunkat, és teljes nyugalommal ragadhatunk meg egy duál uzit, hogy elhozzuk a megváltást a kárhozottak seregének. Aki az anakronisztikus-májer stílust kedveli, az nyugodtan cipelhet az egyik kezében kardot, a másikban pedig valami jóféle lőfegyvert.

Ha közelharci fegyvert ragadunk, akkor a fejlesztők tervei szerint a kamera Jedi Knight-szerű stílusba vált, így könnyítvén a közelharcot. Emellett lesznek random küldetések is a játékban, illetve lesz olyan, amelyik a valós életben ketyegő időhöz van kötve. Pl. bizonyos típusú tárgyakért extra pénzt fizet a boltos, 1 hétig.

info: Hardwired
  • KH
    még a múltkoriban összedegettem néhány dolgot
  • GrimReaper78
    Szerintem ez egy nagyon jó kis gamma lesz, főleg multiban, a haverokkal. Persze a HW cikkben említett különféle shaderek azért elférnének még rajta, mert egyelőre meglehetősen gányán néz ki, főleg a kültéri képek alapján... De hát hol van még 2006?!
  • grebber
    Hellgate: London Világrengés!

Sogun, 13:18 - PC - Játék: Akció-RPG

(Gamespot) Diablo készítője, a Blizzard North nagy része dezertált és megalapította a Flagship Studiost, ahol most futurisztikus Diablo-FPS-RPG játékon dolgozik, melynek címe: Hellgate: London. A saját fejlesztésű 3D motor kinézete egyelőre egy MÉH-telepre emlékeztet, de három fontos dolgot nem árt megjegyezni: 1. Bármikor rátehetik a pixel shadereket. 2. A nagyágyúk döntésére bármikor rárakhatják a normal-mapokat, amelyek lenyűgözővé tették a DOOM3-at. 3. Válthatnak büntető bevilágítási rendszerre.

Ráadásul világklasszis csúcsdizájnerek fejlesztik a Hellgatet, akik sejthetik, mitől döglik a légy és több szinten gondolkodnak egyszerre. Ezért elképzelhető, hogy nyugodtan kirakták a mostani verolexes 3D-engine képeket, hogy aztán rendesen ledöbbenthessék a nagytömegeket a feleffektelt végleges változattal. A Warcraft és a Diablo számtalan grafikai bőrnyúzáson meg átalakuláson ment keresztül, itt is bizton lehet erre számítani. Azonkívül, ha eltalálják a szuperélvezetes játékhangulatot, akkor itt világrengés lesz!

A helyszín futurisztikus London, amelyet a szokásos módon elleptek a pokol szörnyetegei. Pár túlélő kétségbeesetten megpróbálja visszaverni a támadást. Kreatív fődizájner Erich Schaefer válaszolt a Gamespot interjúkérdéseire. Szóba került a Diablós lovag modern változata, a Nemes Templar, mint választható klassz, de ott lesz az összes eddig megszokott karakterfajta is. Erich hangsúlyozta, hogy hentelő-zsigerelő, játékautomatás tömegmészár élvezetre gyúrnak. Véletlengenerált pályák és újra megjelenő, szörnyekkel töltött szintek (!) gondoskodnak az újrajátszhatóságról.

A történet ezúttal beáll a középpontba, nem csak két tucat monszter szétgyakása közben olvasgatjuk az újságot. Véletlen generált küldetések – ki szereti, kit tartalom-felhígulásként idegesít, - tarkítják majd a bevállalható tennivalók repertoárját. Aki Counter-Strike villámdrótozott reflexek megvillogtatásában reménykedik, az itt savanyú körtébe harap. Főleg a tetszés szerint feltápolt szerepjáték képességek határozzák meg a harc kimenetelét.

Meglepő kijelentést tett Erich: FPS kameramódba váltottak ugyan, de a Blizzard rajongók lelkesen tapasztalják majd, hogy az egész élmény feltűnően hasonlít a Diablora.

A képesség fától el akartak mozdulni ezért skill-térképpel próbálkoztak, de túl bonyolult lett, emiatt elvetették. Totál új rendszert fejlesztenek, amiben fura módon megjelennek a véletlen és a ritka - RARE - skillek. Mintha tárgyasították volna a képességeket, a Diablós mágikus cuccok tulajdonságainak skill-fába ültetésével.. Meglátjuk.

Komoly változtatás, hogy a fegyverek nem a megszokott módon lőnek. Reflexeink és a CS-ben finomhangolt célzási szuperképességek minimális szerepet játszanak a Hellgateben. Jóllehet a golyók átszállnak a levegőn és megütik a célpontot, de nagyon rájuk programozták a Diablóra emlékeztető fegyverhasználati sajátságokat. Emlékeztek még?:”Nagy ügyességű karakter gyorsabban csapkod a fejszével és ha felpumpálta az erejét, akkor sokkal nagyobbat is üt vele!” Pár fegyver automatikusan becélozza a szörnyeket, más harceszközök lövedéke pedig nagy területen robban fel és vannak olyanok is, melyek túl pontatlanok ahhoz, hogy ügyesen lehessen velük célozni. Harci hatékonyság nagymértékben függ a tulajdonságoktól – Erő, ügyesség, energia, stb.. – és a rengeteget jelentenek az extra képességek, míg a reflexeink kisebb szerepet kapnak.

Singleplayer – egyjátékos - mellett on-line városokat vagy kolóniákat kívánnak létrehehozni, ahol markonyian vagy tömegekben összejöhetnek a kalandozók és beszélgethetnek, tervezhetik a következő lépést, kereskedhetnek. Kooperatív kalandokat a fejlesztők mindenképp támogatják.

Erich világosan kiemelte, hogy játékosként nem szereti, ha az interneten kell turkálnia végigjátszások után, ahol megmondják neki, hova ugorjon, melyik szörnyet gyakja fejbe, hogy kiessen a mancsából a kívánt mágikus tárgy. Neki ismeretlen kihívás kell, ahol saját, egyedi módszereivel dolgozik. Ennélfogva a Flagship Studios fejlesztői annyira felgazdagítják a szerezhető képességek, fegyvertápolási módozatok, milliónyi felszerelés tárházát, hogy az emberek nem tudnak majd szupertuti taktikákról meg biztosan verő összeállításokról írni az interneten. Rengeteg választási lehetőség miatt a Hellgateben út nyílik a teljesen egyéni utak kitaposására. Elvégre egy játék akkor élvezetes igazán, ha úgy vitted végig, mint addig soha senki más.

• grizzly21
    ezért a gs linkért meg bűntetőpont járna
  • grizzly21
    mint ahogy ez sem blizzardos, csak egy két kivált tag van.
    Én is nagyon várom, de nem tuti a siker azért.
  • grebber
    Állítólagosan 4 új kép
  • edios
    Na ez már egy kicsit bíztatóbb! Remélem hozza a játék a Blizzardtól megszokott igényességet,+ egy kis diablo feeling kéne,és szupi lenne nagyon! Csak mire ez kész lesz..
  • M@TriX
    hát jah, de majd kiderül ha jobb minőségű képek lesznek vagy mi...
  • grebber
    Bill Roper Diablo Ősatya és mágustársai által - A Blizzard vérszövetségből kilépés után - megalakított Flagship Studios fejleszti ezerrel a Hellgate: London című FPS RPG-t. A történet a jövőben játszódik, ahol démonok özönlik el a városokat. A kormányerők elkeseredett harcot vívnak velük, de a háború súlyos vereségükkel zárul. Rabszolgasorba süllyed az emberiség. Páran nem ismerik el a kudarcot és tovább folytatják kilátástalannak tűnő ellenállásukat. Ekkor lépünk mi a képbe. Választhatunk különféle karakterek közül, mint például a templomos lovag. Aztán FPS módra megkezdődik a vérgőzös mészárlás. Fegyvereink rendkívül fejlettek, hiszen a hagyományos puskák nemigen sebzik a pokoli dögöket. Modern technológiához jönnek a - kissé Űrgárdista emlékeket ébresztő - hatalommal bíró artifaktok, melyeket a Diabloban látott Slot megoldáshoz hasonlóan illeszthetünk fegyvereinkbe. Komoly szerepjáték elemek épültek a Hellgate Londonba, hisz különféle képességekkel tápolhatjuk karakterünket. Hogy ez lesz-e magvasabb, érdekesebb mint a Diablo képesség fája, majd meglátjuk. A pályákat véletlengenerátor röptében készíti, így újrajátszhatóság biztosított. Erről a hi-tech páncélos, durranófegyveres lovagról eszembe jutott az Origin Crusader sorozata, a Tin Man, meg a menyétarcú, sunyi kis feketepiaci kereskedő fickó. Megjelenés: távoli 2006. vége felé talán.

• edios
    Ezek a képek ebből a játékból vannak?

Nem valami bíztató:(
  • Adam5
  • grebber

• edios
    Hát a kivált tagok csinálják,azok az emberek is,akik dio1-2t csinálták!
    Mondjuk jobban örülnék,ha vhogy visszakerülnének blizzardhoz,mert tényleg a blizzard név az garancia a jó játékra,majd meglátjuk mennyire lesz sikeres a flagship studios és a namco szövetsége!

Egyébként ez a játék fps nézet ide vagy oda,elég diablos feeling lesz szerintem! Szóval akkor most tulajdonképpen két diablo3 van készülőben,mert blizzi north valószínüleg azon dolgozik:D
  • EmThor
    van kivált tagok a "blizzi"-ből :D
  • tigeroo
    "new rpg from creator of diablo..." aka. blizzi??
  • edios
    Persze hogy volt,de nem blizzardos! Majd meglássuk milyen lesz,még sajna van idő a megjelenéséig bőven
  • JackDaniels #7
    A hatalmas sikerrel talán várjuk meg a megjelenést! Volt már pár olyxan gamma, amely a megjelenéséig óriási siker volt, csak aztán valahogy visszaesett.
  • edios
    Hát ha az mind igaz,amit írnak róla,csúcsszuper gamma lesz ez!!!
  • edios
    "FPS(First-Person Shooter) and Third-person modes will be available. Similar to World of Warcraft where you can choose either camera mode on the click of a button. This is a great idea for those who wish a Half-Life/Counterstrike feel or a Diablo II feel."

No Comment!
    Diablo2 és CS a két kedvenc játékom:DDDD
  • Sephi
    Akarjuk akarjuk!