6461
  • Supa
    EZ kELL nenem Most azonnal.Tudja vki mikor jön ki?
  • KH
    Etoychest interjuhé
  • KH
    télleg, valakinek nem lenne kedve segíteni kialakítani egy Hellgate aloldalt az RPGvault-on?
    asszem előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz :-)
  • ThugEdge
    szívemből beszélsz
  • grebber
    Dekúrvára várom már :D ááá jöjjenek már a böller gamek.
  • KH
    a második fele ennek is érdekes
    meg van néhány újabb kép a Gamespy-on (én csak néhányat vettem át)
  • grebber
    Ilyen barámsogát :D Bebaszna ha nem érdekelne egy ilyen game
  • haxoror
  • KH
    hátha valakit érdekel, infómorzsák a templar osztályról...
  • KH
    még egy hosszú (de szerintem érdekes) interjuhé
  • fitutufi
    fasza
  • KH
    hosszabb interjuhé, locsi-fecsi
  • CalebJoe
    Nemtom én valahonnan leszettem vagy 5 gameplay moviet igaz kamerás de nézhető keress rá a google-al ez valami isten lesz a videók alapján.
  • grebber
    Jók valami fasza ingame ovie is jöhetne raklappal! :D
  • KH
    5 új kép
  • KH
    worthplaying előzetes fordítás
  • grebber
    Hellgate: London Laza Célzás

Sogun, 18:43 - PC - Játék: Akció-RPG

(GameSpy) Gamespy interjú összefoglaló:
    Nem kell pontosan célozni tűzfegyverekkel, csak úgy nagyjából területre a Flagship Studios akciójátékában, melyet a Namco ad majd ki. Diablóból már ismerős lesz a tömeghentelés menete. A Templar két kezében akármilyen fegyverkombinációt tarthat. Kézi rakéta sorozatlövőtől kezdve a méregpuskáig, lesz itt minden. Az egyszerre kilőtt rakéták egyenként célpontot keresnek maguknak. Az Ívplazmavető energiagömbjei ellenségről ellenségre ugranak. A Firefly egy magmavető, amely folyékonyra túlhevült kőzetadagokat okád magából, a lövedékek szétolvasztják a szörnyeket. Lehetőség van kardot, fejszét ragadni egy kézbe a másikba pedig egy Grapplert, amivel közel tudjuk húzni magunkhoz a szörnyeket egy kis nyiszálásra, mint a Mortal Kombatban a Skorpion.

Karakterünk fejlődésével izgalmas kombókat kapunk. Templar karakterünk változó hatósugarú aurákat ölthet magára, amelyek hasonlítanak a szerepjátékok védő varázslataira és a szörnyek védelmét is leamortizálhatják. Koncentráció tulajdonságunk minél nagyobb, annál több aurát ölthetünk magunkra. Magasabb szintű aurák aktiválása jobban lefogyasztja erőforrásainkat, így az alacsony szintű havert nem lehet majd kényelmesen védőmágiával bebugyolálni. Blizzard renegátok fejlesztik a Hellgatet és dönthetnek úgy, hogy nem tetszik nekik a meglévő verzió, emiatt valószínűleg sokat kell még várni a megjelenésre.
    Thx, Inquisitor!

info: Hardwired
  • KH
    Gamebanshee interjuhé fordítás
  • STREEX
    Amúgy megjelent egy rakás lép és egy csomó infó.
  • GrimReaper78
    Na, nem valami bíztató hír:

"The game will be done...when it's done, though as Roper suggests, 'if you're just starting high school now, chances are you won't have to wait until graduation to play.'"

Forrás
  • KH
    három új kép a Hellgate Guru "szponzorálásával"
  • GrimReaper78
    Megjegyezném, hogy ezen a német oldalon egy rakás (túlnyomórészt jó minőségű) kézikamerás video van fent, érdemes letölteni őket! Nagyon szép a játék mozgásban is, igaz, a prezentációs gépben egy GF 7800 duruzsolt...
  • GrimReaper78
    Végülis ha az "(opcionálisan) FPS nézetben gyakom a gonoszt"-elgondolást vesszük alapul, akkor igazad is lehet. Ám ennyi erővel azt is mondhajtuk, hogy a DOOM-ra hasonlít... ;)
  • Lazlo
    Hát nemtom ahogy elnéztem a képeket engem a Painkillere emlékeztet csak lessznek benne skillek.... ugyan olyan érdekesen összetákolt fegvyerekkel kell gyakni az evilt :) és ezt nem fikázásnak mondom mert a painkiller az 1 régi kedvenc játékom :) csak hogy sztem ahoz fog ahsonlítani.
  • GrimReaper78
    Új képek (4 db)

Szerencsére a játék egyre jobban néz ki. Kezdettől fogva ez volt az egyedüli aggályom, de immár ez is elszállt. Most már "csak" a megjelenést kell kivárni valahogy.
  • GrimReaper78
    Hardwireden újabb képek láttak napvilágot. Ha jól látom, ezeken már shaderek is vannak, király.
  • Methylisocloro
    Fan oldal:
    www.hellgateguru.com/
  • Methylisocloro
    Állitólag a Diablo-t kell elképzelni FPS nézetben.
  • [Jakuza]
    Talan a System Shock 2-hoz lesz hasonlatos a jatek.
  • GrimReaper78
    Persze, tutira lesz külön skilltab.

Amúgy ez nem igazi RPG lesz, hanem akció-RPG. Szóval ennyi stat akár elég is lehet, majd meglátjuk ;-)
  • Dant0r
    Egyre szebb lesz ez a játék:D
    De az inventory... Úgy látom látszik rajta "minden" ami a játékban van- resistek, védelem, satöbbi..
    Nem lesz ez kevés egy rpg-hez?
    Bár valamilyen skilltab még biztosan lesz:)
  • GrimReaper78
    Háttérképek, screenshotok, s minden egyéb, mi szem-szájnak ingere.

Nagyon jók a hátterek!
  • KH
    Képek
  • KH
    rajongói interjuhé
  • KH
    rajongó chat szemezgetés
  • edios
    Szupa! Csak a környezet lehetne 1 picit változatosabb..
  • fitutufi
    kinges
  • grebber
    Hellgate: London sekikem múvi (26MB)
  • shaba23 #46
    mégtöbb
  • shaba23 #45
    ops..sry a méretért

a többi ITT