6461
  • grebber
    6 új kép + 1 Trailer
  • overtkill
    Sziasztok, egy hülye kérdés: mi is az hogy moddolható?
  • KH
    infócskák
  • berlinboy6329
    Akkor hajrá.Mikro is jön ki?Ősszel?Vagy jövőre Vistára?Remélem fejlődnek FPS nézetben a fegyeverek,mert néhányat nagyon kicsinek és nyeszlettnk találtam.Inkább ütvefúrónak nézett ki mint halálosztó nehézgépfegyvernek.
  • Hmuda
    A grafika folyamatosan fejlődik, össze se lehet hasonlítani a régebbi képekkel/videókkal a mostani állapotot.
  • berlinboy6329
    Akkor nem szólta.Csak azért mondtam,mert a trailerben amit láttam,nem teljesen ilyen volt az ingém graf,meg nem ilyen közel mutatták a szereplőket.
  • Hmuda
    Ha ez ingém lenne.
    Ezek ingame képek.
  • berlinboy6329
    Ha ez ingém lenne.Dual karddal de tolnám.
  • grebber
    4 új kép
  • aaatttika
    csuszas sajnos
  • grebber
    Kiváncsi vagyok mi lesz ebből!
  • artschiatwork
    Ellopták a Hellgate: London forráskódját?

Annak idején óriási port kavart a Valve azon bejelentése,
    hogy ellopták az általuk fejlesztett Source engine forráskódját,
    s részben emiatt voltak a Half-Life 2 megjelenésének
    egy éves halasztására. Most úgy tűnik, itt az újabb botrány.

A Gamers Witch Jobs információi szerint a játékot fejlesztő
    Flagship Studios hálózatát feltörték, s így ellopták a forráskódot.
    Többen is felkeresték Bill Ropert, aki a cég ügyeiben
    a leginkább illetékes, de sem ő, sem más megkeresettek
    nem kommentálták a feltételezéseket.

Állítólag egy kínai személy törte fel a rendszert,
    aki jelenleg is árulja egy meg nem nevezett honlapon a kódot.
    Ha mindez beigazolódik, valószínűleg óriási botrány kerekedik belőle.
    A Hellgate: London az első projektje azoknak az ex-blizzardos
    fejlesztőknek, melyek élén Bill Roper áll. Játékukkal az elmúlt
    két E3 kiállításon is képviseltették magukat. A megjelenési időpont
    nem ismert, de az biztos, hogy a botrány ebben az esetben is
    hátráltatja a munkálatokat.

gamestar.hu
  • grebber
    "Most egy aktuális Hellgateguru interjúból kiderült, hogy nem lesz Vista-exkluzív a játék. Ivan Sulic community manager az egyik kérdésre válaszolva elmondta: csak azok upgrade-eljenek Vistara, akik DX10-es kártyával rendelkeznek majd a játék megjelenésekor. Ők cserébe szebb grafikát kapnak, de a nép többi része nyugodtan maradjon a Windows XP-nél."

info: Hardwired
  • grebber
    Pár új kép
  • KH
    CVG csevej
  • STREEX
    Nagyon durva 6 új kép jelent meg a gameről!
  • Victor1103
    Igaz nekem Ps2-m van és PC-n sose szoktam játszani de azt kell hogy mondjam hogy ez a játék valami iszonyatosan jól néz ki.
  • grebber
    E3: Hellgate London: Játékteszt és kézrátétel

Sogun, 20:11 - PC - Játék: Akció-RPG

(IGN) Sikerült egy Flagship alkalmazottat segítségül hívni a Games for Windows MS szekcióban, aki elmagyarázta, hogy az F1, F2 és F3 gombokkal villámgyorsan lehet váltani lőfegyverek, kétkezes harc meg egykezes harc között. Repülő és lebegő szörnyek ellen a két utóbbi természetesen nem működik valami jól. Talált cuccokat WOW-módon kezeli a Hellgate, mert egeret felettük lebegtetve összehasonlító táblázat jelenik meg és mutatja a különbséget a hátizsákban lévő és a felvett tárgy között. Ha a talált cuchoz épp üres a slotunk, akkor auto felvesszük. Bármit lehet módosítani. Ha már van egy módosító installálva, akkor azt ki lehet venni és másikat berakni helyébe vagy eladni egy kereskedőnél.

Bal és jobb egérgombra skilleket lehet mappelni a képernyő oldalain elhelyezett ikonokra húzással. Számgomboknak itt is lesz egy hotbar, mint a Diablóban. SHIFT gombra power támadás indítható. Közelharcnak számos tápos változata van, így bármikor sikerrel hentelhetünk magányos, Főnök vagy csoportban kaffogó szörnyeket. A kincsek véletlenszerűen potyognak lábunk elé, így a játékot másodszorra végignyomva teljesen más felszerelésben viríthatunk.

Sokkal jobban néz ki a játék a tavalyi verzióhoz képest és élvezetesebb a hangulata. Ha elég magasak a tulajdonságaink - tehát nagyon erősek vagyunk - akkor a szörnyek szétrobbanhatnak ütéseink nyomán, a sima meghalásuk helyett. Pörgő támadásaink pedig hatékonyan szétszórhatják a nyakunknak ugró bandákat. A pályákon lévő ládákat és hamburgeres konténereket széttörhetjük. Ezekből kincsek, csirkés börger meg kindertojások hullanak ki, esetleges öltöztethető barbie babák kíséretében. Ekkor boldogan sikongatva örvendezhetünk. Egész Hellgate-t áthatja a Diabló fíling, csak immár 3D-ben és gyakran véletlengenerált pályákkal.

• grebber
    Hellgate London - A démonok is DirectX 10-ben!!!
    [2006. május 11. @ 22:49 - Forcecaster]

A Crysis bemutatása után az NVIDIA a mai napon bejelentette, hogy a Flagship Studios első alkotása a Hellgate: London is DX 10-es grafikával muzsikál majd, valamint benne lesz az elsők között, amik a Havok FX fizikai motorját használják, melyekhez bizony nagy szükség lesz az NVIDIA GPU-ira.

Elmondták, hogy még az E3 ideje alatt láthatunk valamit az NVIDIA-Flagship Studios együttműködésből, vagyis megtekinthetjük, hogy mire képes a Havok FX, megspékelve a Microsoft ShaderModel 3.0-ás technológiájával, valamint a DirectX 10-zel.

Bill Roper a Flagship Studios vezérigazgatója elmondta, hogy az NVIDIA tapsztalata nagyot dob a játék minőségén. Technikáinak köszönhetően kevesebbet kell foglalkozniuk a legalapvetőbb dolgok megalkotásával, így több időt tudnak fordítani a játék valódi mivoltjára, megalkotni az effekteket és tökéletesíteni a látványt.

info: Gamestar
  • KH
    videók (ingame + E3 cinematics)
  • KH
    jah, és elindult aHivatalos Oldal, nagyon csecse... ezer kis videó...
  • KH
    okés, megint megkérdem, valakinek nem lenne kedve beszállni egy RGPVault-os Hellgate aloldal készítésébe?
  • STREEX
    A gamespoton megjelent egy csomó gameplay vidi.
    Ahogy nézem a külső nézetben nem lesz problémamentes az irányítás.Bár remélhetőleg javítanak rajta.
  • grebber
    Új képek
  • haxoror
    Nem is tudtam hogy lesz fps nézet, nekem innentől már oké a játék
  • grebber
    Gondolná az ember de nem lesz ennél jobb.
  • ThugEdge
    hát nemtom,ez lenne az a bizonyos???
    grafika ebben a videóban sztem egy fosika,meber úgy csúszkál,mint csirke jégen
    de biztos majd jó lesz mire kijön
  • AnonymouS
    egyész jó, hent ezerrel, de van még mit csiszolni rajta, pl a hangok nagyon bénák
  • grebber
    Új videó (38MB)
  • Reyes
    Hellgate: London képregény Itt
  • KH
    Kabalista infók + 3 kép
  • Reyes
    Kb. ugyanaz ITT
  • KH
    minimál infók + néhány kép
  • Seth
    jó kis kép O_o
  • GrimReaper78
    Az interjú alapján nem vagyok elájulva a játékótl, noha korábban nagoyn vártam. Valahogy egyre kevésbé tűnik csábítónak az egész.
  • KH
    ez már lényegében magyar
  • grebber
    Raklap kérdés + válasz ez már angol.
  • grebber
    Hellgate: London interjú

Dixie Flatline, 13:03 - PC - Játék: Akció

A Hellgate Guru összeszedte a közösség által feltett érdemleges kérdéseket és egy szép csokorban átnyújtotta a Flagship Studios közösségi menedzserének, Ivan Sulic-nak. A kérdéshalom...

És milyen nehéz lesz lenyomni a fõhenteseket? Mennyit számít a felszereltség, a tapasztalat, illetve a taktika?
    Kalandozásaink során az igazán nagy bosszok mellett találkozhatunk egyéb fõmonszta státuszú pokol ivadékokkal és karakterekkel. Nagy általánosságban véve keményebben küzdenek az életükért, nagy pofonokat osztogatnak és jó terebélyesek lesznek. Stratégia szempontjából érdemes lesz tanulmányozni õket, mivel mindegyiknek más és más erõsségei és gyengéi vannak. A lényeg, hogy legyünk felkészülve: egy lávafaló démont ne riogassunk tűzlabdákkal és lángoló pengéjű fejszével.
    Legutóbb Lee az első alkalommal elnáspángolta Shulgoth-ot, de csak azért, mert tudta milyen képességekkel és fegyverekkel lehet az õrületbe kergetni. Vele szemben nekem huszadjára is alig sikerült, mivel egyetlen taktikám a nagy böszme kardomba rejtettem.

Hardkór mód? Lesz!

Windows Vista támogatás? Lesz! DX9 és DX10 egyaránt.

Mennyire moddolhatók a fegyverek, például harc közben?
    Van rá mód. Jelenleg minden nyúzható tárgyat lehet turbózni.

És a végtagok lelõhetõk, szállnak az égen?
    A végtagokra célozva nem lehet csonkolni, viszont a nagy kaszabolásban elõfordulhat, hogy a szörnyek elveszítik a kezüket-lábukat, fülüket, fejüket. Ekkor természetesen nem fognak fej nélkül harapdálni vagy kéz nélkül hadonászni.

• Gyusz
    Májusban, de melyik évben?
  • STREEX
    Májusban