6461
-
stevyxix #284 Nyílt alfa nem lesz, hanem majd csak nyílt béta (zárt után persze ami szeptemberben kezdődik)
Off:
hát igen HCgamer no comment, mikor ők írják hírbe, hogy az EA adja ki a játékot nálunk a Namco csak a játókhoz kapcsolódó novellák, mangák és képregények terjesztésének jogait birtokolja erre az adatlapon az Namco szerepel
van egyáltalán nálunk normális online/offline játék magazin? -
szunyika #283 jaja; itt is megteheted -
#282 "A Flagship Studios alfa teszthez invitál mindenkit, aki veszi a fáradtságot, és a regisztrációs oldalra látogatva megadja e-mail címét. A Hellgate: London nyílt alfa tesztjének indulásáról nincs pontos dátum, de az érdeklődőknek érdemes "minél előbb, annál jobb" alapon máris jelentkezni. Sok szerencsét!" -
#281 Szerintem simán kihagyják. Úgy tudom sm 2 viszont kelleni fog neki... -
#280 Nagyon korrekt egy válasz -
stevyxix #279 hát nem mernék rá fogadni, de elvileg úgy csinálják meg, hogy régi gépeken is fusson -
ricsa008 #278 oks 1000 kösz
már csak abba bízok hogy legalább ebből kihaggyák az SM3-at:) -
stevyxix #277 jah most nem vagyok annyira nyűgös mint akkor -
stevyxix #276 áh kezdjük:
HG:L eléggé egy hibrid kategória, összességében egy akció rpg 3rd person és fps nézettel, rendszere a dioéhoz hasonlatos: véletlengenerált pályák és fegyverek (állítólag 1000x véletlenebb a dióénál )
szóval rendelkezik ugyan úgy egy rpg rendszerrel is (statok: erő, ügyesség , páncél stb)
van sinlge player és multi player módja is (a multi az csak interneten megy szóval nincs lan)
a multiért lehet fizetni meg nem is te döntesz tessék a fizetős és nem fizetős rendszer különbségei:
Hagyományos netes játék
# Minden játékos kap terméktámogatást (support-ot). Viszont nem 24 órás rendelkezésre állást.
# A kézhezkapott játék területein belül bárhol játszhattok együtt az Elit játékosokkal, viszont az újabb területeken amit pl csak az Elit játékosok kapnak meg, oda te nem léphetsz be.
# Nem fogod tudni használni az Elit cuccokat. Az Elit cuccok nem lesznek erősebbek, viszont esetleg szebben fognak kinézni. Vagyis meglehet majd különböztetni a kinézet alapján, hogy ki az Elit játékos és ki nem.
# Megkapod a hibajavításokat [patch]..
# A szerverek biztonsága nem fog külömbözni a két előfizető között. Mindkét előfizető megkapja a maximális biztonságot.
Elit előfizetés
# Kapsz rendszeres tartalmi frissítést, kisebbeket havonta, és nagyobbakat háromhavonta. (pl. új küldetések, pályarészek, fegyverek, ellenségek, stb... amikhez csak az Elit játékosok férhetnek hozzá)
# Céhet (Guild) és céhházat tudnak alapítani.
# 24/7 terméktámogatás [telefon/email]
# Több karakter (12, a hagyományos netes játéknál pedig csak 3 karakter) és nagyobb (akár megosztott) láda.
# Több tárgyhelyük lesz, az Elit játékosoknak 40 tárgyhelyük, a többieknek pedig a FELE!.
# További játékmódok; hardcore, játékos-vs.-játékos, rp, stb..
# Nekik nemkell várni a szerverre, esetleg kevésbé fognak laggzani, mivel elsőbséget élveznek a nem Elit játékosokkal szemben.
# Hozzáférésenként 12 karakterük lehet, szemben a nem Elit játékosokkal, akiknek mindössze 3 karakterük lehet egyszerre.
a multi rendszere a gw-hez hasonlít vagyis instance rendszerű (csinálsz a városba egy csapatot a haverokkal kimentek a városból szörnyeket hentelni és közbe senki más playerrel nem fogtok találkozni (ezért se mmo gw se az))
remélem segítettem ha van kérdés csak bátran, de ha gondolod nézz itt körül sok kérdésre választ találhatsz:
www.hellgatelondon.hu -
#275 Ezek szerint mégis bele kell menned :) -
ricsa008 #274 de most ez én még mindig nem értem
multi orientált , havidíj akkor ez most Single gém lesz vagy egy újjab MMO ? -
stevyxix #273 jolvan köszi, ugyse írtam le az amerikai megjelenést -
#272 Nem ez volt az oka, csak megerősítettem a lényegretörést :) -
stevyxix #271 igen ezt írtam le a 245-ös hozzászólásba csak egy kicsit lényegre törőbben
(remélem nem azért idézted, mert szó van a fizetési modellről, mert nincs kedvem belemenni, a teljes részletes leírást közlöm róla persze, mivel csak be kell másolnom ide, de komolyan biztos nem megyek bele, már unom , hogy mindenki ki van halva a havidíjtól (mellesleg a nélkül is elég normálisan játszható a multi része)) -
#270 "Hellgate: London végleges időpont
Nyilvánosságra hozták a Flagship Studios-féle Hellgate: London multi orientált RPG-jének startolási dátumát, mely Amerikában október 31-re, míg Európában november 2-ra esett. A Diablo-val (nem véletlenül) sok hasonlóságot mutató játék "dinamikusan" generált pályáival, felszereléseivel és ellenfeleivel próbálja magához csábítani az előfizetőket, hisz anno kiderült, hogy díjmentesen csupán korlátozott keretek közt játszhatunk majd." -
#269 Ja, ha hozzávetjük mennyire kimunkált az összes wallpapers, concept art stb. akkor ez tényleg egy fostalicska kamu, és a fan borító kb összeollózva ezekből sokkal ütősebb. -
csgj #268 hát ez tényleg sokkal jobban is néz ki :) -
stevyxix #267 jah nekem egy jött be:
Fan borítóterv
elég korrekt és az official nem is mérhető ehhez(ez egyébként elég vicces) hiszen mint a link neve is mutatja rajongói borítóterv -
#266 Bűnronda ez a kamu borító -
stevyxix #265 újra működik a:
Hellgate pont hu -
stevyxix #264 vistával és xp-vel is kompatibilis vagyis nem only vista game dx10-en is fut de mindössze 3 plusz effekt lesz benne (eső, köd meg mittomén ) -
ricsa008 #263 Games for Windows ugyi nem vista-s lesz ez is? -
stevyxix #262 ez logikus, csak ezt nem így tüntették fel:
Gamestop
amit linkeltem CE előrendelés, ezen az oldalon a borító nem valódi! nem így fog kinézni a CE borító!:
EA felhívás!
látható, hogy hivatalos EA felhívás a hamis borítótervre, és azt is elmondják, hogy nagyon jól fog kinézni, de biztos nem ilyen lesz
a sima(nem CE) játék borítója lesz ilyen:
-
Árnyvadász #261 Polipszájú főgonosz jól néz ki a boríton :) -
#260 2 dvd mert az egyik a játék a másik meg a Making of Hellgate: London dvd :P -
stevyxix #259 igen fórumokon is ezt gondolják lehet benne valami, 2dvd az sok lenne (főleg, hogy általában dvd9-ek szoktak lenni) és elég hihetetlennek is tűnik -
Árnyvadász #258 Köszi az infókat! És jó játékot! -
Árnyvadász #257 Szerintem a másik DVD a Bonus Disc. Nagyon jól hangzik a CE. Rá is keresek a neten, hátha képek is vannak. -
stevyxix #256 ha már nem mügszik a honlap ide írom
közzétették a Collector's Edition tartalmat:
* Special Packaging and Art Design
* Hellgate: London Game 2 DVDs
* Bonus Disc containing:
- “Making of Hellgate: London”
- Official Game Soundtrack
* Hellgate: London Map Poster
* 106 page Dark Horse Graphic Novel
* Unique in-game pet – Mantawraith
igen a Hallgategurun is felmerült a kérdés: milyen az a Mantawraith? vagy egyáltalán mi az? azon kívül, hogy pet vagyis "kabalaállat"
a másik ami számomra érdekes: 2 dvd-s a játék? -
stevyxix #255 köszi szépen igyekszünk
ha van észrevételed (pozitív negatív), nyugodtan jelezd minden építő jellegű kritikát szívesen látunk/olvasunk -
stevyxix #254 én csak Mythos-ból tudok kiindulni amit most van alkalmam bétatesztelni és mint köztudott a Hellgate multi kódját alkalmazza ezek alapján a válaszolnék:
10-es szintű a karakterem, de már több kék(sima mágikus) zöld(azok tán a set itemek) és lila(ezt nem tudom milyen típusú) cuccot találtam, ebből nem is egyet használok, vagyis bőven esett nekem megfelelő cucc
városba maximum másokkal tudnák kereskedni, az npc-nek leginkább eladni érdemes, ha egy kicsivel jobb cucca van azt elég magas áron adja el (nyílván ez változhat), de a legjobb cucc amit elad az is maximum kék vagyis mágikus
persze ez Mythos és nem Hellgate és a Mythos az csak online játszható, de ha a dio-t is vesszük ott is maximum gamble-vel szerezhettél npc-től jobb cuccot a többi mind esett
és ami még fontos ugyan úgy mint a dio-ba a Hellgate is szörnyek dropjára van kihegyezve (ezt nyilatkozatok alapján mondom már) itt is minél magasabb a monszta szintje ill bossok dobnak jobb cuccokat
különbség abban lehet (bár ez inkább multira vonatkozik) lehet olyan, hogy egy bizonyos cuccot csak egy adott területen lévő szörnyektől kaphatsz meg (lehentelésük után nyilván)
szoval nagyjábol ennyi amit egyenlőre ehhez a témához tudok mondani -
Árnyvadász #253 Értem. Akkor ezt megbeszéltük.
Jó a magyar honlap. Várom az újraindulást :) -
stevyxix #252 emlékszek arra az interjúra, bár nem én fordítottam, de tudom, hogy azt írták csak a kasztodnak megfelelő tárgyak esnek! (ha nem ez lenne a cikkbe megkeresem és átírom, mivel olvastam olyan interjút amibe Tyler állította, hogy nem volt szüksége a kereskedésre, mivelhogy mindig estek neki megfelelő cuccok
de mondom amennyire én emlékszem úgy volt írva, hogy csak a karakterednek megfelelő cuccok esnek, de ma ki fog derülni
ugyanis azért nem megy a honlap, mert a rendszer vinyója bemondta az unalmast Szunyi mondta, hogy ma vesz egy új vincsit a tulaj és beindul ujra a honlap
ha vannak itt rendszeres olvasóink akkor szíves elnézésüket kérjük a fennakadásért és nagyon örülünk ha nézitek a honlapot (mivel nem magunknak, hanem a magyar Hellgate rajongóknak és a játék iránt érdeklődöknek csináltuk a honlapot:)) -
Árnyvadász #251 "nem a kasztnak megfelelő cuccok esnek?"
Hellgate magyar honlapján (most nem elérhető) olvastam az egyik interjúban, hogy így lesz. Persze esnek majd a kasztodnak megfelelő cuccok is, de úgy ahogy a dióban is, a jobb cuccok a másik kasztnak lesznek jók. (A játokosokkal való kereskedés miatt érthető ez a megoldás.)
Én csak abban reménykedem, hogy nem játszák el, hogy mire az ember találna egy igazán jó cuccost, szarrá játszotta a játékot. Legyen belőve ez vmi normális módon.
Pl. Single-be el tudnám képzelni, de úgy a játékban is alapból, hogy a gyűlekező helyeken, városok gócpontjaiban, ahol a küldiket veszed fel, meg kereskedni is lehet. (Pl. Rouge Camp álá dió) Ott legyen egy olyan piac, ahol akár jobb cuccokat is lehet venni, de azért vagy adsz szintén jó cuccot (nyilván olyat ami neked nem használható), vagy egy raklap pénzt. Persze itt sem a legjobb, de azért ütős cuccok lennének. -
#250 Ja a stílus, különben meg a full 3d miatt tök más játékélmény a dio-hoz, tq-hoz képest, pl. nézőpont beállítástól függően akár fps is lehet, ha mondjuk távolsági fegyókra specializálódsz...csak az a prüntyögős hentzaj ne lenne a fizetős multiról nem is beszélve, meg az extra cuccok limitálásáról, ha esetleg nem tejelnél havonta :S -
stevyxix #249 tudtommal tervbe van véve az meg más kérdés, hogy hogyan valósítják meg az más kérdés, de pl a titan questnek is van demója és az is hasonló stílusú játék (hack and slash) -
csgj #248 nem is biztos, hogy egyáltalán ebből lehet demót csinálni... habár egy elkerített területen talán... -
stevyxix #247 Demó biztos nem lesz megjelenés előtt (erről eddig soha semmilyen hír nem volt)
én is ezt tervezem megvenni, nem nagyon fognak meg a mostani nagy nevek (crysis,UT3) már csak azért sem, mert a közép alsó kategóriába eső gépemen csupán nagyobb kompromisszumokkal lehetne futtatni ezeket (és az az érzésem, hogy hellgate is jó közepes konfiguráción megy majd)
már csak azért is mert mythos-t van lehetőségem bétatesztelni és láttam mit műveltek vele az alfa verzió óta grafikai téren (óriásit változott) és max beállításon 75hz-es képfrissítéssel 40-50 között az fps és ez a játék még fut p3-okon is miközben nekem core2duo-m van
szerintem a legjobb a multija lesz (már csak a Mythos-ból kiindulva)
nem a kasztnak megfelelő cuccok esnek?
ezt nem egészen értem, mivel pont az ellenkezőjét mondták:
csak a kasztnak megfelelő cuccok esnek majd vagyis ha guardian vagy nem fognak puskák a földre esni -
Árnyvadász #246 Az kielégítő. Bár fura, hogy sok nagy névvel együtt jön ki. Így a vásárlóknak nehéz dolga lesz, most akkor melyiket is válasszák. Emiatt én inkább megjelentettem volna korábban, pl. szeptember, de nyilván nem volt olyan állapotban a játék. Még az is lehet demó is lesz és korábban, így nem kell sokat várni a tényleges kipróbálásig.
Bár mint fentebb írtam, nekem bőven jó a november, mivel csak ezt a játékot várom és tervezem megvenni az idén. Többi úgy se futna normálisan, meg nem is érdekel.
Nagyon kiváncsi leszek mit hoz össze az ex-diablo csapat. Az nekem már most biztosnak tűnik a sok interjúból, hogy az addiktivátással nem lesz gond. Pontosabban az újrajátszhatóságra és a másfajta játékélnényre (más kasztot játszva) gondolok elsősorban. Ahogy a diablóban, nyilván itt is működni fog ez. Végül is ez egy 3D-s diablo, csak kiforrottabban más környezetben.
Szerencsére a multis fizetős huzavona nem is érint, engem csak a single érdekel. Abban viszont remélem, hogy jobban díjaz, mint a diablo2. Hisz egyedül játszva nem ártana jobb cuccokban hentelni. Bár a nyilatkozatok erre nem egészen tértek ki, annyit elnyőgtek azért, hogy nem a kasztnak megfelelő cuccok esnek majd. Szívás, de az elődben is így volt, kérdés ez a single-t is érinti. Na ebben reménykedem, hogy talán nem.
Az 50-es max. szinthatár viszont jónak tűnik, mert így talán nem kell sokat hentelni ahhoz, hogy szintet lépjek. Hell fokozat végére ez szerintem ideális. 70 körül volt a diablo2+exp-ben, ezért is bizakodok e téren is. -
stevyxix #245 hát igencsak ősz mivel a megjelenési dátum az november 2