6461
-
stevyxix #324 Új hír! vége a találgatásoknak!
HG:L gépigény!!! -
AC2 #323 Várom má :P -
#322 európában November 2.
amerikában - október 31. -
szunyika #321 nov.2 -
AC2 #320 Mikó gyün ki? -
#319 nem lesz nagy gépigénye... -
csgj #318 nem értem mi a bajod, semmi rosszat nem írtam róla :D
Ja, és elvileg nem kell hozzá erős gép, olvastam róla, hogy jó régi gépeken is futni fog... Sztem akkor kell hozzá "atomerőmű", ha dx10-ben, vagy durvább shaderrel akarod tolni. Ha megnézed a képeket, ott is vannak különbségek... -
Dant0r #317 Bocs a kérdésért, de mutass már egy mostanában kijövő / kijött játékot, amiben hentelni kell a szörnyek EZREIT és hasonlóan vagy jobban néz ki, mint ez!
Amúgy elmondom hogy bizony elég bika vas fog ehhez kelleni, aggódj nyugodtan ;) -
#316 Az tuti, hogy én is a jó öreg diablós nézetben fogom tolni :D -Már alig várom!! :D -
csgj #315 ja, naon úgy néz ki :) mondjuk én sztem a tps módot fogom kedvelni... grafikailag amúgy naon le van maradva, de legalább biztosan menni fog a gépemen, és ez a lényeg :D Ennél a játéknál sztem a hangulatot és a játékmenetet nem is nagyon lehet elrontani -
#314 Új képek
Érdekes, ezekszerint diablo nézetben is lehet irányítani?! -
stevyxix #313 az nem baj mivel, mint már mondtam van single player is benne, de nyilván a multit "cseszheted" -
ZÓÓÓcsi #312 Hát azt sajna cseszhetem, mert nincs net-em... -
stevyxix #311 tényleg -
#310 csá nép!
télleg nem lesz lann????? -
stevyxix #309 nem lesz lan, de lesz internetes multi (védett szerveren mindenkinek)
és lesz single is persze -
ZÓÓÓcsi #308 Szerintem te Lan-os multi-ra gondolsz nem?
Tudtommal az nem lesz!
De javítsatok ki ha tévedek!
Szerencse hogy singleplayer lesz... -
stevyxix #307 egyszer biztos legalábbis tervbe van véve, de mást nem tudni
valószínű, hogy nyílt béta is előbb lesz mint demo -
#306 csá nép!
Demo lesz? -
szunyika #305 a kérdésedre a választ megtalálod ITT -
arni17 #304 már naon várom:P nem tudjátok mikor jön ki?:P -
arni17 #303 uh naon megnyugodtam:D -
#302 Igen lehet sp és multit is nyomni elöfizetés nélkül. -
arni17 #301 Hy all
Most lehet sima Single-ba meg multy-ba nyomni?vagy csak netes gé lesz?:S
előre is köszönök mindent -
#300 de azt hiszem ezt meg fogom venni a BioShock-al ellentétben... -
#299 még jó hogy tisztába vagy az árfolyamokkal sasold meg itt hogy mennyi az euro... -
#298 Az kb havi 1800-1900 forint. SZerintem már csak az extra frissítésekért is megéri. -
#297 Havi tiz euro lesz az elöfizetés, csak a céh alapitás miatt érdemes megfontolni szerintem. -
#296 Köszcsi :) -
stevyxix #295 Youtube low Fire gameplay video
és ennek a HD linkje:
Fire gameplay video 1280x720 -
stevyxix #294 van még pár HD linkem ezekről ha kell:
Ice gameplay video 1280x720
Youtube low ice gamplay video
ezen az oldalon pedig találtok jópár HD minőségű videot:
Hanbiton koreai site
nekem már mintegy 2 giga hasonló minőségű HG:L videóm van
egyébként tessék a fellelhető legujabb (sajnos kis felbontásba) de nagyon hangulatos:
Extermination gameplay -
#293 Ezt az utolsót nem láttam, és hát elég meggyőző, igazad van, ennél jobb nem kell..., többek között azt a "szenest" :) láttam és ott nem tűnt olyan profinak ... -
ricsa008 #292 na most kezdtem el fosni:) -
stevyxix #291 tessék mégegy:
Coop gameplay -
stevyxix #290 dehogynem van olyan grafja!
tesék video nézegesd már:
szenen gameplay
HG:L Gameplay
a második videónál(HG:L Gamplay) mindjárt van a videonál HD letöltés is
amugy meg majd kiderül milyen lesz a graf és mellesleg az se minden egy játékban, nekem tökéletesnek tűnik ez a szintű graf (ami fentebb van) hiszen a gépem és vígan viszi így -
#289 Ez a régiekből van összeollózva, mindenesetre elég sok és profi video anyagot csináltak a srácok, pont e miatt zavaró, hogy a game graf.ja messze nem ezen a szinten van... -
stevyxix #288 láttam nálam viszont ezek a bestek:
sokáig ez volt a top: HG:L Templar video
aztán az E3 2007 után ez lett: E3 2007 trailer -
stevyxix #287 Nen törlik a karikat csupán a 12 helyett 3 karit tudsz használni (többit ugymondhatnánk hogy befagyasztják) és elveszíted az egyéb elit kedvezményeket is
a videokat szerintem láttam, de majd otthon megnézem hátha mégsem :) -
#286 Ezeket a videókat amúgy láttátok? jó kis kedvcsináló :)
Summoner
Evoker
Marksmen
Blademaster
Guardian
Engineer -
#285 És mi lesz akkor, ha valaki egy ideig "elit" , szal előfizet és csinál mondjuk 6 karaktert, majd egy idő után nem fizet elő. Nemtudja majd használni a karaktereit és a cuccait? Vagy ne adj isten esetleg törlik is a karijait, mert csak 3 lehet a mezei usernek?