6461
-
#364 nem tudom hogy ez dx10 vagy 9 de jól néz ki
-
AC2 #363 Ez nem volt kérdés... -
csgj #362 Ja, a bétával játszó szerencsés egyének szerint dx10-ben sokkal szebb a game, mint dx9-ben. Szóval itt tényleg lesz látható változás...
Nekem mondjuk mindegy, mert úgyis csak dx9-ben tudom majd tolni... -
csgj #361 Asszem itt félreérthettem vmit... a sz*r náluk sztem ott jót jelent :P Pl.: "Olyan jó, mint a sz*r!" xD -
stevyxix #360 linked nálam nem megy, ill a letöltött fájl nem működik, hogy pontos legyek
nem a legszebb játék lesz a Hellgate:London az tény, de nem is ez a cél
demo-ról semmit nem lehet hallani, open béta viszont lesz az biztos -
#359 -.- talán nem cod-osoknak kellene egy rpg-t bétázni :) -
csgj #358 Képek egy nforce-os sráctól. Azt írta, hogy a játék sz*rul néz ki, és sz*r is vele játszani :P Sztem viszont jó képek, csak a srác dx10-ben nyomta, amitől egy csomó minden homályosan látszik... és az nekem pl nem tetszik.
Mikor dobnak ki végre egy demo-t, mert a beta-ba tuti nem kerülök már bele... :( -
csgj #357 most látom, hogy a Stranglehold játék 12 gigás :O... Remélem a Hellgate nem lesz annyi :P -
#356 nincs egyjátékos mód sem az alfa sem a bétaverzióban! csak a multiplayer van benne... csak azt lehet tesztelni... ez van, de ha minden igaz akkor lesz majd egy demó is... azt nem tudom hogy mikor, de az Nvidia új illesztőprogramjának a támogatottsági listáján már szerepel a Hellgate Londpon demója és a teljes játék is... sok egyéb új játék mellett (Crysis, NFS PS satöbbi :-D) -
csgj #355 ja... :P Egyébként érdekes, mert lecopyzták a benne lévő reklámokat is.. (Hellboy képregény, Hellgate London figurák, stb..) -
#354 zinternetrűl... -
#353 honnan van neked? -
csgj #352 Fú, a Hellgate képregény nagyon durva...! :) -
#351 bíztató :)
Van single is a bétában? Mert akkor érdemes lenne közzétenni -
csgj #350 srác nforce fórumon...: "anyway just wanted to say i've tried it & all I got to say is fucking A" -
#349 Én is regeltem haverom is. úgyse kapunk kulcsot:D Max ha beadjuk a kulcsot:DDD -
#348 én is reggeltem de ugyis csak a buzi amik kapnak kulcsot =(
minket meg lefosnak.... -
#347 nekem még semmi... sajnos -
csgj #346 na azt már nemtom xD De elvileg így nem lehetne tölteni, csak a béta kulccsal együtt küldött linkben... -
#345 és honnan lehet szedni? -
csgj #344 aszongyák a beta client már szedhető... de gondolom úgyis key kell hozzá :P -
csgj #343 fú de jó lenne bekerülni a "béta gamelésbe" :) ! Most nézegettem még videókat, és totál Hellgate játszás vágyam lett xD Szeretem az ilyen témákat, az RPG-t, sőt még Londont is :P -
Ole #342 Ez nem jó,nekem miért irja tegnap óta,h Forbidden??nem tudok igy jelentkezni....:((((( -
#341 jó kérdés,remélem hamar :) -
csgj #340 ha kapunk, akkor az mikor lesz? :) -
#339 reméljük kapunk is válasz emilt -
csgj #338 már jelentkeztem :) -
#337 hellgate-london-zart-beta-jelentkezes -
szunyika #336 ne offoljatok lécci, ez nem bioshock topik -
csgj #335 akkor legközelebb inkább ne írj ilyeneket: "Remélem ennek ugyanúgy elég lesz az 512 mega rammom mint a bioshock-nak" :P (amúgy az én gépemen se menne a Bioshock) -
#334 megjelent volna?oO -
#333 Így néz ki alapbólXD.Az a gond hogy semmit sem látok a tűzön és a piros jelzőfényeken kívül.
Az sm2 patch el minden látszik de arra meg 50 percet kellene várnom töltésenként. -
csgj #332 ATI Radeon 9700 pro-val ment a Bioshock??? Azt a shadermodel csökkentő micsodát használtad, vagy hogyan...? -
stevyxix #331 nem fogadnék rá, de ha lesz nyílt béta azon kiderülhet -
#330 Remélem ennek ugyanúgy elég lesz az 512 mega rammom mint a bioshock-nak. -
csgj #329 rohadt jó, minimumon már tuti menni fog! Ajánlottnál sztem csak a RAM lesz nagyobb az én gépem cuccai közül... 1 giga ramom van (XP)... Egyébként tök lol, hogy Vistánál sokkal nagyobb igényük van a gameknek. -
AC2 #328 Valóban. Pedig átnéztem mielőtt kérdeztem volna :P -
#327 ehhez igazán nem sokat kell visszaolvasnod... -
AC2 #326 A multiról mi hír? (lesz-e? ha igen, milyen?) -
ricsa008 #325 768 MB ram remélem elég lesz a többi az megvan:)
kösz a jó hírt