6461
-
#404 obi motorját?:P -
#403 no hát úgy látszik igencsak átfaragták az obi motorját :D jó lesz ez
nagy szeretettel várjuk -
ZÓÓÓcsi #402 60-70 fps egy bétához mérve nagyon is jó!
Mondjuk elég jó a konfigod is... -
#401 én lemondtam a gamestopos előrendelést mert nem akarok a megjelenés napján azon stresszelni hogy megjöne e időben a game:)
megvettem inkább az EA storeban mert ott letölthető lesz abban a pillanatban ahogy megjelenik.
igaz így nem lesz dobozom de én nem a dobozzal szoktam játszani:D
nagyobb baj hogy így bétázni se tudok de a Team Fortess 2 csillapítja a kínt:D -
stevyxix #400 de van megvan a láb is
nekem a köv a konfigom:
core2duo 1,8ghz
2giga ram
7950GT
ezen mindent felhúztam amit csak lehet antialiasing-ot csak mediumon engedi a többi full és nagyon szép
a ramot tényleg eszi nagyon (800-900mb)procit azt annyira nem
az fps még ingadozik nálam így most 60-70, de van hogy leesik
szerintem van dx10 is csak nekem nincsen
a bétába külföldi előrendeléssel jutottam be (94,98$ összesen CE és pre-order) -
#399 dx10 van már a bétában? configod milyen és hogy fut rajta? fizika milyen?
-
ZÓÓÓcsi #398 A fél lábú kisfiúnál voltál már? Vagy az még nincs a bétában? -
#397 70 darab kép:P -
#396 Hol lehet betara rámenni? -
Dant0r #395 És milyen gépen milyen grafikai beállítással hány fps? :) -
stevyxix #394 képet nem sry, véletlenül se akarom megsértni az nda-t
a hangulat az kellően nyomasztó, a zene is passzol hozzá, akció közben meg ütösebb is a zene szóval király, 5-ös szinten már nem egy zöld cuccom van (ez nem olyan mint a dio-ba volt szóval ezek nem egy set pl armorset darabjai) van egy gránátvetőm ami robban és ég utána a föld (lehetett már látni nemrégiben egy videóban) jól lehet vele írtani, a monszták kicsit buták még, de oda se neki, majd javul ez is
jó ez a fegyver upgrade rendzser is bár még csak 2 ilyet találtam, szóval így elsőre nagyon jó és mellesleg nagyon szép is, az elején karakter kreálásnál figyeltem a marksman puskáját, amin tükröződött a parketta, szóval ez minden csak nem rossz, a tűz effekt szinten nagyon jók (ez inkább a környezetben látható tüzekre vonatkozik a fegyverem amit hagy maga után robbanás után, az annyira nem jó, de azért bőven jó az is)
a menedékeken akiktől a küldetésseket veszed fel, hát egyik se normális, amiket benyögnek mikor felveszed tőlük a questet hát az kész, vihog röhög (de ilyen elvontan) vagy örül magának (pontosabban nekem mert elvállaltam) szóval hozzátesz egy lapáttal, hogy ezek meg bele is zakkantak néhányan a démoni apokalipszisba -
#393 képzt meg beszámolót meg mindent ha lesz időd -
Dant0r #392 Gratula!:)
Majd beszámolót demán. -
stevyxix #391 megvan bennvagyok a bétában :) -
stevyxix #390 beta key hamar megjött, de egy ideig nem tudtam regelni (valószínű azért mert ékezetes karaktereket használtam szóval te ne tedd majd a hellgatelondon.com-on a regnél)
sajna bétázni még nem tudunk mivel még nem akarják a "nyilvánosság" elé tárni (hiszen rengetegen előrendeltek és várnak az acoount aktivációra ami után leszedhetik a játékot) mivel még túl bugosnak találják, de kitartás hamarosan az is elindul elvileg és akkor kenhetjük majd mi is
dantor:
30$ tényleg nem kevés, de ha azt vesszük, hogy maga a játék milyen olcsó akkor (59,99$) akkor így együtt már egyáltalán nem sok, főleg, hogy elvileg (mondjuk ez nem biztos, de elég valószínű, a megrendelés utáni értesítőben ez állt: Shipping Method: International Economy (3-5 business days)
) az U.S.A.-ból jön akkor már nem is olyan sok az -
Dant0r #389 Köszi a választ, akkor majd ha nektek jött a beta-email akkor rendelem:P
Mondjuk.. 30 dollár csak hogy hozzák? Öhm.. Rendeltem már külföldről, de ennyit nem nagyon kértek még el szállításért.
Amúgy
http://www.atomicgamer.com/article.php?id=476
egy kis beszámoló a bétáról, nomeg egy 1perces HD-videó az Evoker kaszt ingame teljesítményéről:) -
#388 na megrendeltem:) neked mennyi idő alatt küldték meg a betas emailt? -
stevyxix #387 hát lehet, hogy külön szedték az egyes termékek rendelését és külön küldik (nem tudom, hogy működik én csak a HG:L-t rendeltem aminek 34,99$ a szállítás (29$ a játék és 5,99$ a pre-order szállítás) könnyen lehet, hogy két termék esetében dupla posta (nem értek hozzá tényleg), de nekem így tökéletes a HG:L CE pre-orderrel 94,98$ összesen
mikking:
simán, valószínűleg közel fullon fog futni a játék nálad, ha viszont vistád van kevés a ramod úgyhogy ráduplázhatsz(2giga kell) (ha xp-d akkor meg nincs értelme a dx10-es kártyának :() -
csgj #386 Full nov. 2, usa-ban ok. 31 asszem. demo-ról még nerm tudni... -
#385 Itt én is próbáltam rendelni, de Orange Boxot hozzácsapva 30k-ra hozta ki (70$ szállítás...). -
mikiking #384 És demo + full mikorra várható lécci ird meg -
csgj #383 Sztem egész jól... elvileg nagyon frankón optimalizált lesz a game. (4 éves gépeken is mennie kell, mert jól skálázhatók a video beállítások) -
mikiking #382 Helo, a gépemmel hogy müködne majd a game ? -
csgj #381 Ááá, legyen már open beta, vagy demo (vagy teljes játék, ha már itt tartunk xD)!! -
stevyxix #380 igen ha előrendeled és kifizeted akkor természetesen küldik a kulcsot
és igen a linken (barns&noble) ad lava dye kit-es pre-order(ami végülis az EBgames/Gamestop-tól van) csomagot ami többek közt tartalmazza a béta invitációt is -
#379 miért? van különbség? azt hittem ha előrendelem akkor le is vonják a lóvét és k -
stevyxix #378 nem ott csak előrendelni lehet, már ha nézted a linket
ha pedig kifizeted a 94,98$(CE esetében) akkor fogsz béta kulcsot kapni
Demóról semmi hír, valószínű (legalábbis szerintem), hogy csak a játék megjelenése után lesz, de viszont az biztos, hogy lesz open béta amin jóval többen vehetnek részt majd, mint eddig a béta/alfa-n -
#377 tud valaki DEMO-ról valami hírt mikor jön ki meg hasonlók? -
#376 barnesandnoble.com ad beta keyt? -
stevyxix #375 mondjárt levonják, de a béta kulcsot mailben kapod, viszont a béta a pre-orderesek számára még nem indult el, miután regeltél ezt a mailt fogod kapni:
Welcome to the Hellgate: London Beta Test!
This e-mail has been sent to confirm your creation of a Hellgate: London Beta account (with account name '...').
When the Beta Test begins, you will be able to download, install, and play Hellgate: London. Because this is a test, please understand that you may experience some technical hiccups. For example:
- Players may be granted access to the Beta in blocks, which means your account may not immediately function, but will shortly. If this happens to you, please be patient and try again within a day or two.
- Infrequent downtime may occur, which means the servers may be taken completely offline for examination, maintenance, and improvement.
- Infrequent "kicks" may occur, which means you may be suddenly disconnected from our servers while playing. Simply try logging back in if this happens to you.
- Infrequent wipes may occur, which means, on rare occasions, your player characters may be erased. Typically, this only happens when we release a substantial update to the test that is absolutely incompatible with previous builds. We will, of course, try and provide ample notice whenever a wipe becomes necessary.
Please note: your account will be inactive until the start of the beta test. Once active, you will be notified by e-mail, at which point you can log into the website and download the beta build at ...
szóval lehet várakozni, valami olyasmit olvastam (nem biztos), hogy okt.7-én küldik ki az aktivácios maileket (remélem)egyébként megéri rendelni külföldről mindössze 16E ft a HG:L CE dye kittel és csomag küldessél együtt én innen rendeltem -
AC2 #374 Nem mondtam h hülye vagy, de miért basznának el arra még 1 dvd-t ha nem több mint 5 giga? (ez még a 3órával ezelőtti álláspontom, most már értem h mér 2 dvd-s) -
#373 már most levonják -
#372 Felvilágosítanátok, hogy megy ez a preorder?
Mert ugye elvileg ők mehetnek betázni rögtön.
De vajon azt az 50-60 dodót már most levonják a kártyámról, vagy csak mikor kijön a játék? Gondolom értitek mire gondolok:) -
Zóanagyvarázsló #371 A második DVD az a CE bónuszokat tartalmazó lemeze. Maga a játék vélhetően egy kétrétegű DVD-n fog terpeszkedni. -
csgj #370 Hú, most aztán valóban nagyon hülye voltam... kérlek, csak a kezemet vágd le! Egyébként meg miért biztos, hogy több, mint 5 giga? Nem kevés az, már megbocsáss... -
#369 nem a gamet kapják meg hanem a bétát -
AC2 #368 2 DVD-vel hogy lenne 5 giga? Ez gyári dvd öcsém, erre nem 4,7 giga fér rá! Ha nem collector's edition néztél akkor biztos h jóval több mint 5 giga... -
csgj #367 Elvileg a pre-order-esek ezekben a napokban megkaphatják a gamet... Ja, és ezt találtam dvd tartalomnál: "Hellgate: London Game 2 DVDs" - Azaz 2 dvd-és lesz a játék :P Minimum 5 giga, max 8... de erre lehetett számítani :D -
szunyika #366 dx9 -
#365 Én reménykedem a játékban, a mai felhozatal a szánalmas és a bárgyú keveréke, DAoC rég kifújt, WoW-ot a Blizz tönkretette, AoC-en már most látszik, mekkora vicc, még a jól induló WAR-ból is egy agyonhypeolt casual game bontakozik ki. És ezek a nagy nevek, a többit meg sem említem. A grafikára panaszkodni (főleg Crysissal hasonlítgatni) nevetséges, ebben a kategóriában bőven elég. Remélhetőleg elég összetett lesz, innentől a hangulat a döntő.