6461
  • tugyiti
    Volt már itt idézve a hivatalos oldal? valami teát igyál ami nyugtatja az idegeidet
  • csgj
    Legalább pörög a topic :D
  • grebber
    Remélem még vagy 20x beirja mindenki !
  • csgj
    Na igen, ez meg pénteket ír... xD
  • tugyiti
    "This is a not a test of the emergency broadcasting system - Hellgate: London has officially gone gold! Plus, we've got a single-player demo coming this Friday!" -from : http://www.hellgatelondon.com/underground/hgl-gone-gold-demo-coming-
  • Shep
    El leszünk jövő ilyenkorig, mert majd megint jön a nagy pangás.
  • csgj
    Hát én nemtom mi mást jelenthet a "tomorrow", ha nem holnapot :P
  • stevyxix
    demo az a héten várható nem biztos hogy holnap, kinnvan hivatalos oldalon is már
    és persze random mapos lesz a legtöbb városon kívüli map random (van pár fix is azért pl British Museum)
  • Davidus
    ncsoft :DD
  • grebber
    Heh TimeShift is November 2-án jön!
    Huzos lesz a novemberi hónap!
  • Kimi23
    Én is úgy tudtam, hogy Namco ill EA a kiadó...
  • Kimi23
    Holnap megtudjuk, remélem igen.
  • Hmuda
    Örvendetes a hír, csak tudnám honnan veszik, hogy az NC-Softnak bármi köze van a játékhoz. :D
  • Antrax #431
    Most a demo is random mapos lesz???
  • Kimi23
    "Az NCSoft bejelentette, hogy aranylemezre került 3D-s akció-RPG-jük a Hellgate: London, így november 2-án már a boltokba kerülhet. Sokaknak ennél biztos érdekesebb lesz a hír, hogy holnap megjelenik a játék demója, melyben két kasztot próbálhatunk ki a hatból. A Blademaster a közelharcra specializálódott, míg a Marksman hideg, precíz mesterlövész. A játékosok egy rövid történetszakaszt játszhatnak majd végig a londoni Holborn Station környéki utcákon, alagutakban."
    Forrás PC Dome
  • ricsa008
    hát ez télleg faca hír legalább a hideg napokon lesz mivel ökörködni
  • csgj
    JEEEE!!! :D Végre vmi jó ezen a héten... (ugyanis eddig nekem minden sz*r volt) De vajon mi lesz az a 2 class? Remélem Templar lesz az egyik :P
  • grebber
    Heh na ez is GOLD lett!

HOLNAP DEMO!!!

"Tomorrow's demo will feature 2 of the game's 6 character classes, and several storyline and side quests."
  • stevyxix
    kb ugyan úgy működik mint bármely fps asdw egérrel nézelődsz és célzol a lövés szintén egér gombok skillek 1-9 és kettőt be tudsz rakni q és e-re ami azért elég jó egér görgetővel fps nézetből ki mehetsz 3rd personba space ugrás túl nagy jelentésge nincs de én mindig felugrálok az autó roncsokra, hogy onnan osztjam a népet :)
    az a felső nézet tényleg csak egy questbe van (bár én nem nyomtam még, de írták szóval 100%) és mivel bétázok ezért ilyen nézet nincs
    a kezelés teljesen korrekt nincs vele semmi baj elsőre kézre áll és szuperul müködik
  • csgj
    Hát ez olyan... de a wow-os azért más...
  • Davidus
    WASD a mozgás az egérrel meg mozgatod a célkeresztet ami a képernyő közepén van és arra fordulsz amerre a célkereszt néz
    magyarul olyan mint minden más TPS játékban:P
  • Mr Hyde
    :(

És akkor annyit áruljatok el, hogy "wowos nézetben" :) hogyan céloztok? Gondolom awsd-el mozogsz, bal egérrel skilleket nyomsz, jobbal meg forgatod a kamerát? Hogyan tudsz célozni?
  • Davidus
    az a nézet csak egy quest erejéig van:P RTS felülnézetből irányítani egy csapatot
  • zee21
    3 nézet van lehet diosna is küldeni láttam rola vidit...
  • ricsa008
    pedig én is ógy hallotam hogy 3 nézet lesz benne
  • Davidus
    sehogy nem szuperál. "wow nézet" van vagy fps
  • Mr Hyde
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyire szuperál a jó öreg diós nézet? Minden kasztnál lehet használni? Mert first person nézetben nem szívesen tolnám.
  • Khabbas
    jaja, infot! infot!
  • Davidus
    na bétások! milyen az új build amit ma adta ki?:P ne gyertek az NDAval mert 2 hét múlva jön a game és ezt a fórumot úgyse olvassa a Flagship:D
  • stevyxix
    thx2
  • stevyxix
    hát azt sajnos nem tudom,, az kb az egyetlen hardware-es inerjú ami az oldalon is le van fordítva, de az árnyék annyira nem szép benne olyan elmegy kategória
    kösz igyekszünk az oldallal kielégíteni az érdeklődők és fanok igényét is , remélem sikerül megalapoznunk egy jó Magyar HG:L rajongói közösséget
  • tugyiti
    megfelel :) ja és jó a magyar site
  • ZÓÓÓcsi
    Hát igen legalább 400-as FSB kéne hogy teljesen kihasználja a mem-eket, de a lényeg hogy megy duálban (nem vettem volna meg ha nem menne)!
    Elég hárdver topic lettünk...

HGL: írták h a füstöt, az időjárást és a fényeket DX10-ben is megoldották, de a az árnyékokat meg spec módon. Ez mit takar?

ui.: király a magyar hellgate oldal!
  • stevyxix
    értem, pedig hivatalosan csak 667-ig van dual, persze megint más, hogy mit lehet belőle kihozni
  • ZÓÓÓcsi
    Pedig nekem 800-as Samsungok ramok vannak benne és duálba fut elhiheted! Everest és a BIOS is ezt írja!
    Bár pittyegéssel indul és kapcsol ki a rendszer ami nem tudom miért van...
  • stevyxix
    te mondod :D
    megjegyzés a te konfigoddal kapcsolatban:
    amúgy a p5b nem támogatja tudtommal a 800-as ramot dualba, pedig úgy akár jelentős gyorsulás is elérhető (nekem 667-es van)
  • stevyxix
    fizika az havok motoros szóval jó, nem kell nagyon nagy dolgokra gondolni (hullák a robbanástól elrepülnek, tárgyak szétesnek szana széjjel repülnek ha szétlövöd, de azért jó ez is
  • tugyiti
    régebben mintha arról lett volna szó hogy obi motor lesz alatta :D mea culpa,benéztem üssetek
  • Davidus
    de:)
  • ZÓÓÓcsi
    Jaja ezen én is filóztam egy darabig...
    Nem egy teljesen új motor dübörög alatta?