6461
-
csgj #484 Nekem 3 óra 20 perc :P Még este éppen, hogy kipróbálhatom, ha nem sz*rik be a szerver (ami könnyen megeshet)
És most mindenki sorban írhatja, hogy kinek mennyi idő van még vissza! xD (hát ez szokott lenni) -
#483 340-el jön, és lassacskán gyorsul... kivi leszek ki ír először a gaméról tényeket, és ki dob shotokat... -
#482 helyesbítek: 21 óra ^^ -
csgj #481 Ja, csak percenként egy KB/seccel lassabb lesz xD Habár mégse, most stabilabb lett (kb 120-al jön, az én max letöltési sebességem meg 130 körül van) -
#480 jesssszzzzz 12 óra s lennvan fákkk -
#479 ya amugy má tölthetö, gondolom ti is huzzátok ezerrel :) -
#478 Demo -
#477 demo kell h lássuk mi lett belöle, me sok naon jo wideot láttam, de 1pár xart is, remélem faya lesz a game... -
#476 gamedaily-n fent van csak szarul jön :@ -
#475 nah DEMOT AKARUNK "hgl et circenzes" :D -
stevyxix #474 el kell hogy keserítselek nem teljesen full :D
nézz körül a fórumon és rájössz :) -
#473 demóohotohoót =) -
#472 Na nekem már lejött a béta 4,5 GB, asszem ez szinte a teljes játék, mert az elite group-ba hívtak be. Hamarosan felteszem, estére szerintem írok egy kis véleményt is róla. Már kezdek kíváncsi lenni... -
csgj #471 gamedaily.com-on (kommentekben) egyesek már totálisan megőrültek :P Én még ott nem tartok, csak percenként nézegetem, hogy kijött e már :D -
#470 [tökön is szúrja magát] -
csgj #469 Sztem az lesz majd, hogy feldobják éjfél előtt egy perccel... xD -
#468 feldobhatnák már valahova a demot [nem függő] -
#467 Amikor szervert választotok akkor mellette pipáljátok ki hogy show all és válaszátok ki a hellgate beta-t. -
#466 majd valaki linkelje ha télelg kijön a demo -
csgj #465 Én most megállás nélkül nézegetem a fileplanet-et xD -
#464 X-eld be hogy show all, és csak akkor lehet választani a beta servert. -
csgj #463 Én sem :O :( De mindegy, úgyis mire leszedném, már kint lenne a demo :P -
#462 ZSÍR!!!!! Még másfél óra és lent van a béta juhúúú -
vibo #461 nekem nem indul el.
azt irja hogy nincs server
mind a 2 filet leszedtétek?
-
#460 Elég jól ahoz képest hogy béta, igaz a központokban beakad de csak pár másodpercig. Amúgy megvan a Diablós filing :) -
#459 Remélem is, hogy kijön ma. Ha kicsit is olyan feelingje lesz mint a DIABLO-nak (1-2) mind1, akkor már érdemes lesz leszedni. Apropó! Nincs meg valakinek az Immortal King - Sacred Armor ? -
#458 mindegy ma esályes a demo úgyis:P -
#457 Én nem kaptam:( -
#456 Akkor ez nem jött be.
Csak furának tünt hogy egyszerre kapunk 3-an -
#455 Én se kaptam -.- -
#454 Van egy sanda gyanúm, hogy mindenki aki anno jelentkezett a bétára, kapott :)
Köztük én is :) -
#453 Hi. Hogy fut nálad a game? -
ricsa008 #452 nincs ! egy demo van rajta a Jerico -
Árnyvadász #451 Kizárt. Majd a következőn. (Tapasztalatom szerint.) -
AC2 #450 Az új GS korongon vajon rajta van a demo? -
#449 Igen, ha találsz bugot akkor forumon be kell írni. Én is már reggel óta nyomon és még nem találtam bugot -
ocsesz79 #448 Ja és vajon miért lehet két fájlt tölteni?
Az első lejött és megy is a game! -
ocsesz79 #447 Szevasztok!
Kiválasztottak béta tesztelőnek ha jól értelmezem a mailt!
Congratulations! You've been selected to be part of an elite group to help test Hellgate: London, the highly-anticipated Action-RPG from Flagship Studios!
Namost,az lenne a kérdésem hogy elkezdtem letölteni két fájlt az egyik 2 a másik 2.3giga,ha jól tudom akkor online lehet nyomni.Akkor ha találok valami hibát gondolom nekem kell írnom nekik nem?
Bocs a láma kérdésért de még nem csináltam ilyet!!! -
AC2 #446 xD -
#445 a demo gamedaily.com exkluzív lesz 1 napig és holnaptól elérhető
magyarul a gamedaily.com holnap le fog halni és lesni kell majd a torrent oldalakat:P