6461
  • Bhalage
    nekem az egergorgovel megy, ertelemszeruen..
    ^^
  • súter
    Ha a béta megy szerintem ha kijön akkor is simán fog menni, elvileg én is a minimum gépigény alatt vagyok
  • AntiHero
    Hellgate: London | 1280x1024 | DX10 | EXTREME GUALITY "Shader model 4.0" | 8xAA | 16xAF |
    (Mozgás közben eszméletlen így képeken annyira nem jön át)

• Looooser
    skacok
    én a minimum ép alatt vagyok (sajnos gépújjítás késöbb lessz) de fut a Béta a gépemen... kb úgy nézki nállam mint a doom3 közép grafon... szerintetek az eredeti is menni fog? vagy ne isálmodjak gép újjításig?
  • FLeT
    csá nép!
    Mivel vált nézetet a demóban?
  • scorpeeon
    mint látod: nincs. :)
  • [HUN]Crassus
    Nincs valami FAQ? uraim?
  • [HUN]Crassus
    nah ezt kipróbáljuk holnap:)
  • scorpeeon
    Tökmindegy, hogy kivel mész. A lényeg, hogy milyen fegyvert használsz. Minden esetben használhatsz TPS és FPS nézetet is, csak akkor nem, ha közelharci fegyverrel mész. Sztem.
  • Facek
    Nemjátszottam a demóval, de lehet ott nincs is ez benne. =)
  • Since
    Ezt így nemigazán értem...Mondjuk hozzáteszem hogy csak a single demóval játszottam .-)
  • AnonymouS
    köszi!
  • Facek
    A mana melletti kis ikonok avagy Tri Iconok (Tricon) egy mini-game amibe ha kigyüjtöd őket kapsz extrq lootot ami még tovább függ a Luck nagyságátol is. Ezt tessék úgy érteni hogy amint kigyüjtöd kiesik a földre pár item.
    Az ikonok lehetnek szörnyek amiket meg kell ölni, fegyverek ill. páncélok amiket meg kell szerezni, vagy sebzés fajta amitől sebződni kell.

Itt egy kép ami remélem érthetővé teszi mi-mitől lessz megoldva.
  • peter01
    Ja ok csak vhol olvastam hogy ő TPS nézetbe megy marksman-el... Gyanus volt mert a bill beálításoknál sehol nincs ilyen csak a vanity cam vagy mi. Várom már hogy megjelenjen nagyon bejön csak a grafik kicsit gyenge.
  • scorpeeon
    nem. viszont karddal nem lehet fps módban menni, csak lövőfegyverrel.
  • peter01
    Marksman-el csak fps néztbe lehet menni?
  • AnonymouS
    Nekem a Titan Questes rendszer bejött, jó game volt, de persze nyomába se ér ennek. Na mindegy, igazad van, majd megszokjuk. :)
  • Árnyvadász
    Mondjuk ez igaz :))) Szerintem megszokás kérdése lesz ez is. Most még szokatlan, aztán pár hét, hónap múlva, már olyan lesz, mint a biciklizés. El se tudnád másképp képzelni. Meg nem ártana ugye egy leírás, akkor tisztább lenne a kép. Remélem a kézikönyv kitér sokmindenre. 1 hét, azt már fél lábon is... (Pláne, hogy most kaptam kézhez a Killzone nevű játékot :) )
  • Árnyvadász
    Amúgy ez a névleges számrendszer azért lett kitalálva, mert az újabb akció-rpg játékokba (pl. Titan Quest) már úgy van megoldva a fegyver/tárgy összehasonlítás, hogy mutatja az adott és a nálad lévő hasonló cuccok értékeit több ablakban. Régen a diablo meg ehhez hasonló játékoknál mindig ide-oda kellett mozgatni az egeret, hogy melyik tárgy a jobb.

Aztán kitalálták ezt az újfajta rendszert, viszont a HG ezt is továbbegyszerűsítette azzal, hogy a keretméret is változik, hogy jobban lásd az aktuális, illetve a kezedbe és az inventoryba lévő cumód adatait. Plussz ne kelljen egy csomó infót egyszerre átnézni (ez a Titan Quest-be marha idegesítő volt, pláne, hogy ott még a betűméret is piszlicsáré volt, így majd kifojt a szemem a sok adat elolvasásától). Hanem összehasonlítod a két számot, amelyik nagyobb, az a jobb és innentől aztán lehet megnézni mit tud bővebben.

Logikus és ésszerű javítás, fejlesztés.
  • AnonymouS
    Igen, azt én is ismerem, de mégis elég macerás most kiszámolni minden fegyvernél, hogy ha pl ez 100at lő percenként 65-80 sebzéssel plusz 17 ignite attackel, akkor mennyiben jobb mint egy másik ami totál máshogy sebez, ráadásul skillfüggő és hasonlók... érted :D
  • Árnyvadász
    Ha ráviszed az egérkurzort a fegyverre, akkor csak ezt a névleges számot írja ki, egyfajta alapinfóként a progi. Azonban, ha nyomsz a fegyverre/tárgyra egy jobbklikket, akkor részletesen bemutatja az adatokat. Fegyvernél a sebzés és minden egyéb is jelen lesz. Szóval nyugi itt is megvan, csak picit el van dugva. Nem vészes, idővel teljesen átáll rá az ember.

A három ikon engem is foglalkoztat és érdekel. Bár Dant0r leírása szerintem igen közel járhat az igazsághoz. Majd én is nekiállok tesztelni, ha lesz időm.
  • Dant0r
    Ahogy néztem több fajta van.
    Van olyan, amelyiknél ölni kell bizonyos sebzés-típussal (pl. villám-elektromos), kard/pajzs ikonok mellett tárgyakat kell lootolni, a harmadik pedig el kell szenvedni bizonyos sebzést X-szer.
    Már egyszer tök közel jártam, két szörnyet kellet volna villámmal leírtani, amikor kifagyott:(
  • AnonymouS
    aham... meg a másik dolog az a sebzés. Nem találtam még olyat hogy hol írja ki hogy éppen mennyit sebzünk egy adott fegyóval. Az a szám amit a fegyverhez ír szerintem csak egy rating, nem csak attól függ hogy milyen jó. Persze egy pár kasztnál ez csomó más dologtól is függ, de a többi hasonló gém után ez egy kicsit idegesítő.
  • PiszkosFred
    Erre en is kivancsi vagyok. Elvileg szamol valamit, adott mob tipusbol a killeket, stb, de nem jottem ra en sem eddig, mi lenne pontosan.
  • AnonymouS
    Nem tudjátok hogy mit jelent az a 3 ikon a hud jobb alsó sarkában? Eddig még nem sikerült rájönnöm...
  • metyo
    Jah mondjuk azt hittem a grafika azért ilyen mert GF 6600GT-n ilyennek kell lenni, de akkor ezek szerint egyszerűen csúnya a demoban. De legalább fut:) ez már nagy öröm :DDD
  • metyo
    Szevasztok!Feltettem a Demot, hát meglepődtem, hogy a COD4 után ez is fut a gépemen, egyszerűen klafa! 1280*1024 ről szinte max effektekkel áttettem 1024*768-ba, mert úgy nem akad néha be amikor sokan jönnek. Szerintem elég jóra sikerült, sok időt kell majd a skillekkel babrálni annyi van :) A legnagyobb bajom, hogy nem tudom miért, de nincs hangom:( amikor elindítom a játékot akkor jön egy begerjedt mikrofon hang azt szevasz, de így fél élménnyel sem volt rossz.
  • stevyxix
    pc2-5300 667mhz dual ram 2 giga
    c2d E6300 1,8ghz proci
    a ram az számít, de proci az nem nagyon, csak néhány plusz effekt van (eső, hó) ami a duo proci maitt van szóval nem vészes
  • Since
    És milyen procid van illetve memóriád?
  • stevyxix
    nem próbáltam a demot, de azt írták (itt is), hogy csunyább a bétánál, nekem is 7950GT-m van pár oldalnyi hsz-el visszább találsz képeket, amiket én csináltam fullon
  • Since
    Végülis igazad lehet, de akkor valamilyen szinten meg kell különböztetni a sima játékosokat a hc játékosoktól. De ez majd mind kiderül. Megmondom őszintén én csak a sima single demóval játszottam. Érdekes, hogy a processzoromat nem ismeri fel a játék, és hát eléggé csúnyácska. Mindent maxra feltettem de még így is nagyon csúnya. Egyébként a konfigom : 3 ghz pentium 4, 2 giga ram ddr2, geforce 7950 gt. Lehetséges hogy majd kipróbálom a fullt és ha tetszik akkor megveszem magamnak. Majd elválik :-)
  • raven505
    Honnan lehet megrendelni a Hellgate London Collector's Edition-t ?
  • stevyxix
    szombat 10:00 AM PST
  • stevyxix
    Show all és választ a második (béta) szervert, nálam megy ugyan úgy, mint eddig
    Mortanius:
    a kérdőjel azt jelenti, hogy nem azonosítottad be (a tárgy tulajdonságoknál unknown felirat látható) vegyél egy analyzer-t és azonosítsd be (ugyan úgy működik, mint diablóban)
  • kuci06
    Sziasztok, ma este kaptam én is beta-keyt! Már szedem a 2 partot, holnapra le is jön :)
    Meddig lesz még elérhető/játszható a béta? Jó lenne, ha még én is kipróbálhatnám :P
  • Mortanius
    Napot!
    Lenne egy kérdésem. Vannak cuccok, amiket elvileg fel tudnék venni, de ott a kis kérdőjel a jobb alsó sarokban én meg nem tudom discover-olni őket jobb klikkel. Mitévő legyek?
    (bétát tolom)
  • scorpeeon
    nem hiszem h az a baja. nálam sem csatlakozott amióta beírtam, hogy megint nem megy. pedig azt hittem mostantól végre jó lesz, de túl szép is lett volna.
  • Dant0r
    Esetleg a select all servers be van pipálva?
  • hentesferi
    Jó estét all

Most tettem fel éppen a hellgate betat , és sajna nem mennek a serverek :S vayg nekem nem ? nem tud vki hírt arról mikor mennek újra ? :) sajna az oldal se írja a server statust :S
  • stevyxix
    hát én idegbajt kapnék ha magasabb szinten kihalna a karim