6461
  • Mr Hyde
    4 szerver van. a hellgate test center-es, a hellgate beta, és két eu-s. Az utóbbi kettőre gondoltam. Azokat is lelövik hétvégén?
  • savior
    az elso 3 embernek, aki ir itt sg-n uzenetet kuldok meghivot betara.
  • tonyr #1082
    elkelt a beta kulcs, 1 boldog tulaj csinálhatja az accountját, ill töltheti le a 4,3 gb-s beta-t, remélem gyors a nete, és minnél elöbb tolhatja...
    jopáran nem a mailomra küldtétek az üzit, pedig irtam, és pedig azért, me azt sürübben nézem mint az sg-s üziket...
    többiek se aggodjanak naon, me lassan kijön a full, ill talán még lesz betakulcsom...
  • Tatyla
    eleve egy beta szerveren vagy nem tünt fel?
  • Mr Hyde
    Én is kaptam, de most hogy van ez? ha megveszem a játékot, akkor upgradelhetem a bétás eu accomat? -megmaradnak a karakterek?
  • scorpeeon
    Azt meg h lesz magyarul is sejteni lehetett eddig is: a stáblistában ott vannak a magyar változatnál nevek.
  • scorpeeon
    Én is kaptam eu-ra :) Az egyik most már csak menni fog :)
  • tonyr #1077
    kell wkinek hl eu beta kulcs ?
    mail-re dobj 1 üzit, ha kell, nekem ez már a 3. kulcs amit kapok...
  • Árnyvadász
    Hardwired fórumában azt olvastam lesz magyar verzió. Nem semmi, ezt azért nem gondoltam volna. Bár az is igaz, hogy az EA az utóbbi időkben már magyarúl jelenteti meg a játékait. És mivel nálunk ő felel a kiadásért, emiatt végül is nem annyira meglepő, csak nem igazán esett róla szó :)
  • wesker24
    Ja én is alig akartam elhinni pedig igaz az acc kreáló oldal magyar volt !!

Ez viszont jó kérdés ki tudja ?? Bármi megtörténhet !!
  • Dant0r
    Hali!

Behívtak az EU-bétatesztre, és alig hittem el amikor az acc. kreáló oldal full magyarul jelent meg!
    Lesz ennek lokalizált verziója is, csak mi nem tudunk róla?!
  • Árnyvadász
    Pont ezzel kapcsolatban akartam írni :)

Demóban is benn van ez. Csak nekem még nem sikerült mind a hármat megcsinálni, csak kettőt eddig. Én azt gondoltam xp jár érte, de az extra loot még jobb ötlet. Igen jó ötlet és ez is állandóan random.

Közben rájöttem arra is, hogy a skillek melletti kis nyilacskát, ha kékre rakom, akkor a shift gombra be lehet tenni azt a képességet. Ha ellenfél van a közelben ugyanúgy felugrik alul, mint pl. a futás ikonja. És lehet használni. Így már 5 különféle képességet is tudunk használni. Bal egér, jobb egér, Q, E és SHIFT. Igencsak kényelmes a dio kettőjéhez képest.
  • wesker24
    Hello mindenki

Ma éjszaka észrevettem hogy lelötték a Hellgate Beta servert helyette akkor ott volt az US server ugyanugy ment tovább minden szóval az adott karakterrel lehetett tovább játszani és ma reggelre kaptam meg az e-mailt az Eu Beta tesztre is !!
  • Facek
    Valaki mintha kérdezte volna honnan lehet Collector's Edition-t rendelni. Hát : Itt. (is,^^ mást nem tudok)
  • AntiHero
    Test Center nyomtam kicsit viszont annyi hiba jött elő benne hogy abba is hagytam:) Nem tom mi baj most vele:(
  • scorpeeon
    Hát akkor melyiken? És hogy? :)
  • Dant0r
    Hanem? Test Center?
  • AntiHero
    Nekem most megy a szerver. (bár én nem a BETA szerveren játszok)
  • AntiHero
    Az sztem csak az ACT 1:)

Act 1, 2, 3, 4 is van meg majd a fullba lesz 5 is:)
  • scorpeeon
    Nem csúnya ez annyira :) Bár a DOF-on kívül sok különbséget nem látok.
  • Magh
    Holnap én is kipróbálom DX10 alatt, így XP-vel elég szépen elfut 4x AA 8x AF mellett. Nekem a grafikával az egyetlen bajom, hogy a beta pályái kegyetlenül egysíkúak, kétféle katakomba, egy darab városséma adja a beta 80%-át.
  • hentesferi
    Az szép :D sry .. nem láttam , hogy ennyien kérdezték már előttem :D Kb mennyi idő szokott lenni egy karbantartás ? a másik kérdésem pedig , ha kijött a teljes , és megveszem , folythathatom a karim ? :) ( Meddig leszz Beta ? )
  • hentesferi
    és körübelül meddig ? :S :D
  • Looooser
    mennyi idő a karbantartás????
  • cadar
    es meddig azt nem tudod veletlenul?
  • AntiHero
    Ja bocs most pont karbantartás:)
  • cadar
    akkro valami tipp hogy miert kapok olyan uzenetet h server down connectnel?
  • AntiHero
    Nincs külön Depth of field. Ez csak az EXTRÉMNÉL(SM4nél) van.
  • grayfox
    szép képek, gondolom 4AF/0AA-val jobbak az fps eredmények azért.
    Depth of field is van jól látom? de minek ehhez dxd10? :D genyák..
  • AntiHero
    Mennek most is.
  • cadar
    Valaki játszik a betaval? Tegnap kaptam mailt, le is töltöttem, de még nem értem el 1 servert se... Ha valaki tud valami infot, hogy mikor elnek majd legkozelebb a serverek pls az jelezze!
  • chalezlopez
    Uhh vazze...15? Akkor már tudom, hogy nem kell felraknom az élsimítást...szép lesz ez nélküle is.
  • Fenrir
    Kár, hogy ilyen rövid a demo, de legalább újra lehet kezdeni mindig ugyanazzal a karakterrel.
  • AntiHero
    Majdnem mint a tied csak:
    C2D E6300 1860MHZ @2800MHZ - P5B - 2GB Geil ultra - 8800GTS 320MB

Bent 15-30fps
    kint 20-5fps:)
  • csgj
    Ja, ok... kár... Én azt hittem, hogy a dx10 meg az sm 4.0 nem függ egymástól.
  • Dant0r
    (mondjuk van olyan xp amiben van dx10, de az öhm..:P)
  • chalezlopez
    Milyen géppel futtatod, és mennyi az fps?
  • AntiHero
    nem megy Xp-én:)
  • csgj
    sm 4.0 megy Xp-n is? (ha hülye kérdés, ne szólj be xD) (csak azért kérdezem, mert kártyát fogok cserélni, és az valszeg sm 4.0-ás lesz)
  • Dant0r
    Ah bazegh...
    Sajnos nekem átjön, mivel tudom milyen dx9-ben.. Hogy miért sajnos? Mert nincs dx10-es kártyám és tényleg szuperül néz ki:(
    A legnagyobb szopás viszont az, hogy ezt simán meg lehetett volna csinálni dx9 alatt is, csakhát a vistát is el kell adja valami..