6461
-
#1124 továbbra sem megy egyik szerver sem. nektek megy? -
#1123 nekem hellgatelondon.hun mondtak hogy nem szombaton lesz a ed de vegulis leszarom, tedd te is azt, úgyis mingyá kijön a game -
#1122 ti be tudtok most lépni az eu szarverre? -
#1121 Te elvagy tévedve, vagy csak nagyon hülye vagyok.
Lentebb a levél részlet már az EU-s accom, ja és amit te linkeltél:
Lastly, we'll be starting a European Beta sometime soon. This will be short and to the point, mainly as a last check on our servers.
És mégegyszer az én levelem:
Q: How long does the European Beta last?
A: The European Beta will end this Saturday, October 27. -
Kimi23 #1120 Most olvastam a PC Guruban hogy magyar felirat is lesz a játékban. Bár valószínűleg rohamtempóban készült, így elég sok baki vann benne, de az angollal hadilábon állóknak így is jó hír. -
#1119 najó elkezdődött, de még nincs vége:) -
#1118 jaja, és aztán külön tesztelik az európai servereket. még el se kezdődött:)
eu -
#1117 ------------------------
Welcome to the European Hellgate: London Beta Test!
Hey there! If you're receiving this email, that means one of two things:
1. You've pre-ordered Hellgate: London
blablabla
Q: How long does the European Beta last?
A: The European Beta will end this Saturday, October 27.
---------------------- -
#1116 most jön az eu beta és csak az kap keyt aki regelt us betára. -
savior #1115 elvileg a beta szerver mar nem is megy. legalabbis nekem mar nem jelenik meg a szerverek kozott, a karakterem pedig atkerult us szerverre -
Gundark1234 #1114 Hmm, igaz el is feledtem hogy már aranyon van vagy két hete. Majd akkor holnap meglátom mi lesz. Remélem dömping :) HG:L és Jericho rulez -
#1113 ja:( és lehet öngyi előtt őt is megölöm... -
#1112 Jujj és akkor öri hari... -
#1111 nkem kell beta nekem kell
plz plz
vagy öngyi leszek és te leszel a hibás -
#1110 A beta altal tesztelt cuccok egy peccsel fognak erkezni a megjelenest kovetoen, szinte azonnal. A jatek mar egy hete aranyra kerult, azota szorgosan sokszorositjak es csomagoljak. Az eddigi megjelenesi datumok a bolti verziorol szoltak. Manapsag sima ugy, hogy aki akarja, beszerezheti online a jatekot 1-2 nappal korabban, regelve, fizetve, letoltve. -
Gundark1234 #1109 Most kaptam egy vicces kis levelet a EA-tól.
Dear
Thank you for ordering on Electronic Arts BV. The date when the product that you Pre-Ordered will be released has been changed.
The product listed below will now be available on 26 October 2007
Order ID:
Product ID:
Product Name: Hellgate London (PC Downloadable)_MASTER
Van még egy link is de az nem ad választ erre.
Ha a fenti info igaz akkor holnap, lehet tölteni a gémet EADM-ről.(Amit kétlek hisz még fut a béta) Ha nem akkor EA SUCKS. -
Kimi23 #1108 Én 1 hete bétázom a magam tempójában, és most menetelek act 3-ba Temple Station felé. Szerintem ez több mint elég nekem... -
#1107 Wow sztem szép nagy lesz... -
#1106 Itt megtalálható az egész HGL térképe terminálok szerint. Szerintem elég kicsi , a 3. act elérése bétában 2-3 nap... -
gyuri12 #1105 nem nagyon...:(
azt lehet-e,hogy regeltetem magam egy másik személlyel,majd én játszok vele?:) -
Dant0r #1104 próbáld akármilyen más böngészővel, tűzfal nélkül, hátha -
gyuri12 #1103 és,az miért van,hogyha a regisztrálásnál átállítom európaira a cuccost,akkor szintén azt írja,hogy nem vagyok jogosult meglesni az oldalt. valaki segítsen már légyszi,már nem bírom tovább!:'( -
gyuri12 #1102 azt kérdeztem vala,hogy hol.
nah,de kaptam, végre egy meghívót a bétába,de amikor a linket bemásolom,és entert nyomok,azt írja,hogy "You are not authorized to view this page."
wtf? -
#1101 neved 5 karakter legyen és legyen benne szám
jelszó 8karakter legyen benne nagybetü meg szám
nick név ua mint a név a többi csak kitöltöd simán -
#1100 Most komolyan: nektek belép ez a sz@r? Már megint az idegeimen zongorázik ez a játék, az előbb tűzfalbajt írt ki, most meg már a kiszolgáló sme található egyik szervernél sem a 4ből. -
gyuri12 #1099 sírógörcsöt fogok kapni. nem bírom tovább!!!!
segítene valaki?:(
meg,hol lehet regisztrálni arra a rohadt hivatalos honlapra?
bocs,hogy ilyen hülye vagyok,de érzem,hogy elfog durranni az agyam... -
#1098 vagy nem. sztem -
savior #1097 ha atmesz masik stationba akkor az egy ujt act-nak szamit -
#1096 miért én nem vágom hogy vannak ezek az ACT-ok
honnatol van ACT1-2-3 mert szvsz akkor csak az elsőben lehetek bár ott már voltam már templenél is majdnem minden küldit megcsináltam.... -
gyuri12 #1095 You are not authorized to view this page.
ezt kapom,amikor beírom azt,hogy jelentkezzek a bétára,mert kaptam egy linkt!:D
jeeee
saviornak mégegyszer köszönöm!:) -
#1094 Nálam megjelenik minden ugyanúgy mint eddig és nem lép be egyikbe sem ugyanúgy, mint eddig.... -
savior #1093 van egy atjaro, ami nem nyilik meg. azt hiszem monument station a neve, es ez lenne talan act 3 utolso terulete -
savior #1092 patchelodott jatek, es mostmar a beta szerver meg sem jelenik a server valasztasnal -
#1091 Aggyad ide fele:D Kell a blademasteremnek:P
Én adok helyette egy summoner LEGENDARY páncélt! -
#1090 Act 3 mi volt a vége?
-
stevyxix #1089 há nekem esett egy unique blade! -
savior #1088 a jatek netes resze eleg jo lett szerintem. az elso 3 act-ot vegig vittem, mert betaban csak ennyi van. unique cuccot nem talaltam egyet se, csak questhez kaptam egyet, de az masra nem igazan jo :). csata jo, targyak valtozatosak, sok monster, erdekes helyszinek, skillek turhetoek. egyedul talan a bossok teren erzek egy kis hianyossagot, es itt nem a rare vagy legendary ellenfelekre gondolok, hanem a kifejezetten bossnak keszultekre.
d1 meg d2 boss monsterei eleg jellegzetesek voltak, speci dolgokkal es kinezettel, meg jo sok hp-val :), es itt ezt valahogy nem ereztem. persze ez lehet hogy a 4-5os acton meg magasabb szinten valtozik. -
#1087 Remek, egyikbe sem lép be. -
savior #1086 privat uzenetre gondoltam :)
csak az eu-s szerverre irtak, hogy 27en zarnak -
#1085 Nekem ne küldj :D