6461
  • scorpeeon
    továbbra sem megy egyik szerver sem. nektek megy?
  • csuszi
    nekem hellgatelondon.hun mondtak hogy nem szombaton lesz a ed de vegulis leszarom, tedd te is azt, úgyis mingyá kijön a game
  • Davidus
    ti be tudtok most lépni az eu szarverre?
  • Facek
    Te elvagy tévedve, vagy csak nagyon hülye vagyok.
    Lentebb a levél részlet már az EU-s accom, ja és amit te linkeltél:

Lastly, we'll be starting a European Beta sometime soon. This will be short and to the point, mainly as a last check on our servers.

És mégegyszer az én levelem:

Q: How long does the European Beta last?

A: The European Beta will end this Saturday, October 27.
  • Kimi23
    Most olvastam a PC Guruban hogy magyar felirat is lesz a játékban. Bár valószínűleg rohamtempóban készült, így elég sok baki vann benne, de az angollal hadilábon állóknak így is jó hír.
  • csuszi
    najó elkezdődött, de még nincs vége:)
  • csuszi
    jaja, és aztán külön tesztelik az európai servereket. még el se kezdődött:)
    eu
  • Facek
    ------------------------
    Welcome to the European Hellgate: London Beta Test!

Hey there! If you're receiving this email, that means one of two things:

1. You've pre-ordered Hellgate: London

blablabla

Q: How long does the European Beta last?

A: The European Beta will end this Saturday, October 27.
    ----------------------
  • csuszi
    most jön az eu beta és csak az kap keyt aki regelt us betára.
  • savior
    elvileg a beta szerver mar nem is megy. legalabbis nekem mar nem jelenik meg a szerverek kozott, a karakterem pedig atkerult us szerverre
  • Gundark1234
    Hmm, igaz el is feledtem hogy már aranyon van vagy két hete. Majd akkor holnap meglátom mi lesz. Remélem dömping :) HG:L és Jericho rulez
  • csuszi
    ja:( és lehet öngyi előtt őt is megölöm...
  • 0Fritz0
    Jujj és akkor öri hari...
  • csuszi
    nkem kell beta nekem kell
    plz plz
    vagy öngyi leszek és te leszel a hibás
  • PiszkosFred
    A beta altal tesztelt cuccok egy peccsel fognak erkezni a megjelenest kovetoen, szinte azonnal. A jatek mar egy hete aranyra kerult, azota szorgosan sokszorositjak es csomagoljak. Az eddigi megjelenesi datumok a bolti verziorol szoltak. Manapsag sima ugy, hogy aki akarja, beszerezheti online a jatekot 1-2 nappal korabban, regelve, fizetve, letoltve.
  • Gundark1234
    Most kaptam egy vicces kis levelet a EA-tól.

Dear

Thank you for ordering on Electronic Arts BV. The date when the product that you Pre-Ordered will be released has been changed.
    The product listed below will now be available on 26 October 2007

Order ID:
    Product ID:
    Product Name: Hellgate London (PC Downloadable)_MASTER

Van még egy link is de az nem ad választ erre.
    Ha a fenti info igaz akkor holnap, lehet tölteni a gémet EADM-ről.(Amit kétlek hisz még fut a béta) Ha nem akkor EA SUCKS.
  • Kimi23
    Én 1 hete bétázom a magam tempójában, és most menetelek act 3-ba Temple Station felé. Szerintem ez több mint elég nekem...
  • AntiHero
    Wow sztem szép nagy lesz...
  • Facek
    Itt megtalálható az egész HGL térképe terminálok szerint. Szerintem elég kicsi , a 3. act elérése bétában 2-3 nap...
  • gyuri12
    nem nagyon...:(
    azt lehet-e,hogy regeltetem magam egy másik személlyel,majd én játszok vele?:)
  • Dant0r
    próbáld akármilyen más böngészővel, tűzfal nélkül, hátha
  • gyuri12
    és,az miért van,hogyha a regisztrálásnál átállítom európaira a cuccost,akkor szintén azt írja,hogy nem vagyok jogosult meglesni az oldalt. valaki segítsen már légyszi,már nem bírom tovább!:'(
  • gyuri12
    azt kérdeztem vala,hogy hol.
    nah,de kaptam, végre egy meghívót a bétába,de amikor a linket bemásolom,és entert nyomok,azt írja,hogy "You are not authorized to view this page."
    wtf?
  • killecske
    neved 5 karakter legyen és legyen benne szám
    jelszó 8karakter legyen benne nagybetü meg szám
    nick név ua mint a név a többi csak kitöltöd simán
  • scorpeeon
    Most komolyan: nektek belép ez a sz@r? Már megint az idegeimen zongorázik ez a játék, az előbb tűzfalbajt írt ki, most meg már a kiszolgáló sme található egyik szervernél sem a 4ből.
  • gyuri12
    sírógörcsöt fogok kapni. nem bírom tovább!!!!
    segítene valaki?:(
    meg,hol lehet regisztrálni arra a rohadt hivatalos honlapra?
    bocs,hogy ilyen hülye vagyok,de érzem,hogy elfog durranni az agyam...
  • AntiHero
    vagy nem. sztem
  • savior
    ha atmesz masik stationba akkor az egy ujt act-nak szamit
  • zee21
    miért én nem vágom hogy vannak ezek az ACT-ok
    honnatol van ACT1-2-3 mert szvsz akkor csak az elsőben lehetek bár ott már voltam már templenél is majdnem minden küldit megcsináltam....
  • gyuri12
    You are not authorized to view this page.
    ezt kapom,amikor beírom azt,hogy jelentkezzek a bétára,mert kaptam egy linkt!:D
    jeeee
    saviornak mégegyszer köszönöm!:)
  • scorpeeon
    Nálam megjelenik minden ugyanúgy mint eddig és nem lép be egyikbe sem ugyanúgy, mint eddig....
  • savior
    van egy atjaro, ami nem nyilik meg. azt hiszem monument station a neve, es ez lenne talan act 3 utolso terulete
  • savior
    patchelodott jatek, es mostmar a beta szerver meg sem jelenik a server valasztasnal
  • AntiHero
    Aggyad ide fele:D Kell a blademasteremnek:P

Én adok helyette egy summoner LEGENDARY páncélt!
  • AntiHero
    Act 3 mi volt a vége?
  • stevyxix
    há nekem esett egy unique blade!
  • savior
    a jatek netes resze eleg jo lett szerintem. az elso 3 act-ot vegig vittem, mert betaban csak ennyi van. unique cuccot nem talaltam egyet se, csak questhez kaptam egyet, de az masra nem igazan jo :). csata jo, targyak valtozatosak, sok monster, erdekes helyszinek, skillek turhetoek. egyedul talan a bossok teren erzek egy kis hianyossagot, es itt nem a rare vagy legendary ellenfelekre gondolok, hanem a kifejezetten bossnak keszultekre.
    d1 meg d2 boss monsterei eleg jellegzetesek voltak, speci dolgokkal es kinezettel, meg jo sok hp-val :), es itt ezt valahogy nem ereztem. persze ez lehet hogy a 4-5os acton meg magasabb szinten valtozik.
  • scorpeeon
    Remek, egyikbe sem lép be.
  • savior
    privat uzenetre gondoltam :)
    csak az eu-s szerverre irtak, hogy 27en zarnak
  • Mr Hyde
    Nekem ne küldj :D