6461
  • Doom 4
    hát kipróbáltam ezt a demot egész jó bár jobra számítottam bár ez csak demo
  • Looooser
    szóval akkor most mlessz újra béta szeró? és mikortól?
  • Mr Hyde
    Jah :D

" A kérdés nem az, hogy a hellgate london mmorpg-e... a kérdés az: Kit érdekel?" :))
  • csuszi
    na senki se kiváncsi rá de azé leírom, baszik jönni: dutyi dili:D
  • PiszkosFred
    Mivel lesz benne elvileg aukcios haz, a servereken jelen levo guildek, kulon hazak is nekik, es egyeb interaktiv kozossegi "dolgok", rendezvenyek, eppen lehet ra azt is mondani. Bar ha valaki azt mondja ra, hogy egy barbie fashion kit klon a jatek, legyen, nalam nem ront a jatek megitelesen a besorolas. Meg hat nem is erdekel :)
  • Facek
    Dátumont néztem ameg a szöveg végét, abból következtettem :D bocs
  • csgj
    Nforce fórumon sok idióta hosszasan azon veszekszik, hogy a Hellgate MMORPG, vagy sem... Kérdem én, már mi a fenéért lenne ez MMORPG?! Van benne singleplayer mód is, rendes történettel!
  • stevyxix
    pedig elég nagy betűkkel van kinn, fordítsak?:
    That said, some time just before launch (don't have a specific time/date yet), we'll actually be opening the Beta server back up for about a week. "This makes no sense, Kaiser!" Well, maybe not at first, but not everyone will be able to get the game on launch day for various reasons. This way, if you're in the Beta and are still waiting for your game to arrive, you'll still be able to play Hellgate. Also, the characters you create during this time will transfer over into your retail account. Once this happens, any caps/restrictions will be lifted. Yay! The characters will still have the Beta caps on them (such as level caps and such), but you can at least get started with your characters.
  • Facek
    Annak a bétának is vége volt már 27. én.
  • Dant0r
    ITT
  • zee21
    az zsir király lenne
  • Tatyla
    ezt hol olvastad?
  • AnonymouS
    meglehet, de a beta serverek mégis menni fognak még egy hétig utána, azért hogy tudjanak játszani azok is akiknek nem lesz meg rögtön vagy úton van, de volt betas kulcsuk.
  • csgj
    Hát, akkor jön ki a teljes játék :P
  • AnonymouS
    Halloween napján (szerdán) indulnak újra a szerverek és lesz pár meglepi is állítólag.
  • Looooser
    tegnap 10 órakor leállt a béta tesztelés ugyi? mert már nem jelenik meg a béta szerver nekem.... ...
    ---
    #1141 hszre nekem ram 512 ati 9550(128) 2,64 Mhz val futott a béta és úgy nézett ki mint a Doom3 fözép grafon...
  • killecske
    Hy

Nem tudja véletlenül valaki, hogy mikor lessz jó a szerver?
  • csuszi
    bezzeg az összes többi gamre, ami nem igazán érdekelt megjelenés előtt egy héttel már ftp-en voltak. ez a kettő meg "baszik jönni" - ha ezt valaki érti miért van idézőjelben az kap egy 5-öst:D klasszikus idézet, bár off:P:)
  • csuszi
    félreértés ne essék én megveszem eredetiben ezt is meg a codot is, de akkorf is kibaszhatnák már warezra, hogy addig tolhassam:) húznám le ezerrel, aztán azzal már kibírom az origiig:D
  • stevyxix
    ha vistád van akkor xp módba indítsd el, amúgy milyen a géped? (ha xp-d van)
  • neonx
    Senkinél sem jó mert újra leálltak.
  • killecske
    Hy

Az lenne a kérdésem, hogy csak nekem nem jó a szerver és megint nálam van a gond vagy másnak sejó? (503-as hibát ír)
  • gyuri12
    csk én álltalában olyanoknak nem szoktam segíteni,akiknek ott a válasz a faqban,vagy pedig 5 hsz-szel lentebb.de bocs,ha megbántottalak...
    azért még segíthetsz(ha tudsz)
  • gyuri12
    vagy gyenge hozzá a géped,vagy rossz a drviered,vagy nemtom
  • vixo
    Hi all!
    Letöltöttem a demót és sikeresen feltelepítettem,de amikor elindítom akkor csak hhang van kép semmi,fekete képernyő.Mi lehet a gond?
    Előre is Kösz a választ!
  • stevyxix
    hát sajnos ez nem fog menni, bár hellgategurun kinn volt egy hír nemrég, valami városba nem tudták mikor jelenik meg a játék és idő előtt elkezdték árusítani :D
  • Frank99
    Mi sírsz?
    úgy segítenek neked, mint te másnak a Bioschock topicban....
  • Tatyla
    ha még nem lett volna:

Itt vannak a / jellel kiadható dolgok
    /accept = Acept a party invite
    /bug = Submit a bug report
    /channels = To list all chat channels
    /channeljoin [channel] = To join a channel
    /channelleave [channel]= To quit a channel
    /chat = to chat to server default channel
    /disband = Disband a party.
    /fps = Shows frames per second ingame which can be useful.
    /ignore [name] = Ignores chat from that player
    /invite [name] = Allows you to invite a player to your party even if you
    are not in the same zone.
  • csuszi
    csövi, hát itt is összefutunk...:) np, nem igazán problem a dolog. de igazán elintézhetnéd ha annyira ki akarsz engesztelni, hogy még ma játszhassak a fullal. ty:D
  • neonx
    Ma be akarok lépni és ezt az üzit kapom: Connection error (8-2581) Check anti -virus and firewal.

Az az érdekes hogy pár orával ezelőtt még simán be tudtam lépni.
  • icewolf
    Én is megszívtam, múlt hét péntek óta megvolt hozzá mindenem, csak az őszi rúna tábor meg a sok egyéb miatt, kb mostanra jutottam el oda, hogy ki is próbáljam... hát majd a teljest :D
  • stevyxix
    belépés után ez az üzenet fogadott a hivatalos HG:L fórumon:
    Thank you for your participation in Hellgate: London beta. At this time the servers and forums are closed until our Halloween Launch.
  • stevyxix
    nekem megy a szerver
  • killecske
    Nem!
  • Looooser
    wazz kaptam most egy eus béta kulcsos meghívót erre magyarul kiírta hogy nincs jogosultságom acc készítésre a játékkal semelyik szeróra nem took belépni...
  • stevyxix
    bocsánat, tényleg ezt állítottuk a béta (hozzászólásokból) fórum alapján, de facek-nek van igaza úgy tűnik 27-én vége ez áll a EU béta meghívón
    még egyszer elnézést az én hibám
  • scorpeeon
    Hát ez qrvajó, nekem azóta nem lépett be, ugyanazt a 4 szart mutatja mint eddig és b@szik updatelni. Reinstall lesz ebből aztán ha ezután sem megy, uninstall, túl sokat idegeskedtem már eddig is emiatt a játék miatt, f@sz van ki, hogy eddig 3szor sikerült belépni összesen.
  • tekphos
    Halika!
    Nincs senkinek se véletlenül egy béta kulcsa amit nem használ?Nagyon ki akarnám a bétát is próbálni.!
  • zee21
    mindkettő megy
    a hellgate beta-s karikat átrakta a US-ra de EU-n lehetett ujjatt kezdeni
  • Facek
    Nálam úgy volt, hogy updatelt, ujraindult, eltünt a béta, lett egy EU és US server és az EU béta accal betudtam loggolni ma kb 2 órával ezelőtt azóta nem próbáltam.