6461
-
csgj #1204 Akkor már inkább vedd meg szép dobozban :) -
#1203 Srácok! letölteni a Fullos verzsiönt LEGÁLISAN/fizetek érte by hitel kártya:P/ lelehet valahonnan? -
#1202 Persze, tudott volt, hogy az extrákért fizetni kell, csak az volt a kérdés hogy mennyi extra lesz, illetve mi számít extrának.
És ne sértődjön meg senki, de a HG:L azért olyan masszív multiplayer dolgokat nem kínál, mint pl egy ízig vérig mmo game. (itt eleve instancolt szinte minden, nincsenek hatalmas egybefüggő területek több száz játékossal, stb)
A GW mellesleg nem kerül havidíjba. Igaz gyakran jönnek hozzá kiegek. Itt havidíjat is akarnak, meg kieget is? Szerintem túl sok bőrt akarnak lehúzni egy alapjában véve hentelős game-ről. -
stevyxix #1201 tudtommal már az elején (mikor kiderült lesz havi fizetős modell) leszögezték, lesznek csak az előfizetőknek elérhető plusz dolgok (pálya szörny fegyver stb, új kasztról tényleg nem volt szó először)
úgyhogy igazán nem értem mit csodálkoznak a pcguru-sok
de már egyre jobban értem és látom, hogy sokszor fingjuk nincs az adott témában egyes online(offline azt nem tudom, nem veszek újságot, minek is?) lapoknak. Nem egyszer írtam, szóltam nekik, hogy fals hibás amit kiírtak, néha még át si javították, köszönet már nem volt, de nem is baj, inkább a témában a tudatlanság a baj és az, hogy kinyomják a nemtetszésüket, felháborodásukat, mikor ők se tájékozottak a témában
félreértés ne essék én se örülök, hogy fizetős lesz, az baj inkább, hogy hülyeségeket írnak és alaptalanul mondanak negatív kritikát
mert itt semmi más nem fáj az írónak csak az hogy fizetni kell a plusz dolgokért, mennyen wow-ni, nem mintha azért nem fizetne .. -
IgH #1200 Pc Gamer rivjú 89% .. nem indul rosszul. -
savior #1199 ha neten akarsz jatszani vele kenytelen leszel felrakni -
#1198 guildwars így működik jópár éve, miért pont itt bukna be? -
Árnyvadász #1197 Ez hülyeség. Miért ne vennéd meg? Pl. Oblivionhoz is jöttek fizetős kiegek, de az alapjátékkal is bőven el lehetett lenni. Ok az nem multis játék volt, de nem hiszem, hogy az alap HL ne lenne elég ütős. Az, hogy pár dolgot beletesznek ezekkel a peccsekkel, attól még maga a játék bőven tartalmas és élvezetes lesz. Mondjuk én a 0-ás peccset sem fogom feltenni. Minek? Nekem tetszik ez a power rating. Letisztult, egyből látszik mi az ábra és ha bővebben akarom látni, nyomok egy jobb-klikket. Jó persze tudom, izlések és pofonok, ha mégse veszed megértem azt is, csak azért gondold meg.
Szar lenne, ha bukna a projekt, mivel Roperéken kívül nem sok olyan fejlesztőcsapat van, aki ilyen típusú játékot tesz le az asztalra. Blizzard-tól meg ki tudja lesz e valaha is Diablo 3. -
#1196 Hát talán megvettem volna, ha ezt nem tudom. :) Ez így egy újabb pénzlehúzás, és sajna annyit nem ér a hellgate london. Szerintem ha bukik a játék, ez az üzleti modell lesz a felelős. -
peter01 #1195 Én is nagyon Várom hogy megjelenjen, jó hír hogy lokAlizált, báR tuti nEm fogok érte havonta fiZeti. :D -
#1194 ide is beírom a nyűgöm, mert ezért nemtom hogy hol vegyem:
szia. vannak ezek a dyekitek, ezek hogy müxenek? aki magyarországon veszi meg annak nem lesz dykitje - és ez csak a collector editionban van? és ha van az alapban akkor hol tom megnézni milyen dykit jár az 576osoknak? és ha magyarországon vesszük meg (576) vehetünk életreszoló előfizetést? sietek azért írok össze vissza srysmiley
szal - dykit
- előfizu problem -
Árnyvadász #1193 London romokban hever :D Ez az életszinvonal már terítve van :)
Amúgy állat hírek, hogy terítik, holnap tutira kapható és magyar nyelvű. Na elolvasom amit hosszan írtál :) -
Kimi23 #1192 A többjátékos szekció is kap némi extrát, például akciós lehetőséget, ahol a különféle cuccainkat elárverezhetjük, illetve a játékba épített, belső e-mail rendszert is – jó hír, hogy ezt nemcsak az előfizetők, de a játék „mezítlábas” vásárlói is élvezhetik majd, remélhetőleg ez már a Patch 0 része lesz. Érdekesség, hogy eme foltban teljesen megváltozik majd a helyszínek elrendezése is, ugyanis a bétatesztek visszajelzései alapján a fejlesztők átcsoportosították ezeket, hogy jobban elkülönüljenek az egyes fejezetekben. Ugyancsak a kritikák miatt változni fog a fegyverek statisztikájának megjelenítése, és e szerszámzatok összehasonlításának rendszere is, ugyanis most túlságosan leegyszerűsített és kissé faramucinak találtatott a dolog; a jelenlegi „power rating” helyett a tervek szerint a srácok visszatérnek az akció-RPG-k jól bevált DPS (damage per second) szisztémájához. -
Kimi23 #1191 "Az első hírek ugye arról szóltak, hogy a fizetős rész pár aprósággal nyújt többet: klánalapítás, 24 órás támogatás, nagyobb készlet, több létrehozható karakter, gyorsabb szerverhozzáférés. Sokan felvetették a kérdést, hogy ez megér-e havi tíz (bocsánat: 9,95) dollárt. Úgy tűnik, Roper bácsiék is, hiszen a szakállas marketingarc most jóval zsírosabb dolgokról mesélt egy interjúban.
Meglepő (?) módon rögtön a kiadás napján kapunk majd egy foltot, mely kisebb javításokat tartalmaz, ez lesz a Patch 0, és mindenkinek jár. December elején azonban érkezik a Patch 1, a maga 300 megás nagyságával (a zérófolt 30 mega lesz), és ez már csak az előfizetőknek fog örömet okozni. Lesz benne egy új hub, nem is akármilyen: Stonehenge maga, mely végre felfedi ősi titkát: hatalmas ereje ellenáll a démonok támadásának; a koncepciórajzok csudás látványt nyújtanak: mindenhol felégett föld, pusztulás, a kőoszlopok pedig sértetlenül, büszkén merednek az égnek. Ráadásul ez a hely még sokkal nagyobb jelentőséggel fog bírni: teleportkapuként funkcionál, melyen keresztül a később bekerülő új területeket el lehet majd érni.
Természetesen az új helyszínekhez friss sztoriszálak, küldetések, szörnyek, fegyverek és tárgyak is kapcsolódnak, sőt új osztályok is érkeznek, a maguk friss képességeivel, mágiáival. Roper abban nem volt száz százalékig biztos, hogy a Patch 1-ben kapunk új kasztot, de a következőkben, melyek a tervek szerint háromhavonta érkeznek majd, biztosan. És amint az már korábban elhangzott, a ládánk, azaz cuccaink tárolója egy 6x8-as szekcióval bővül, bónuszként.
Az egyes minikiegészítőkön kívül témacsomagok is tervbe vannak véve, amelyek az MMO-játékosok előtt már ismertek, azaz egy-egy ünnep, mint például a karácsony témakörére hangolt cuccok és körítések lapulnak bennük (limitált ideig elérhető területek, szörnyek, missziók, jutalmak, különféle rendezvények, és az oly népszerű minilények, azaz petek).
Hogy fokozzuk a dolgot: a Hellgate London Underground portál még több jóságot ígér. Például Hardcore módot, melyben minden karakternek csak egy élete lesz, és nincs respawn, feltámadás, akik pedig igazán bátrak, az Elite Hardcore szintet is megpróbálhatják. Benne lesz a pakkban persze a már ígért klánalapítás is, melyet egy Guild Herald (céhcímer) megvásárlásával indíthatunk. Mindenki egy időben csak egy banda tagja lehet, és ha a vezető lelép, átadhatja a kormányt egy céhtársának. Szintén az előzetes tervekhez igazodva kapunk PvP módot is, az egymás elleni harcra speciális arénákban keríthetünk sort, egyedül és csapatban egyaránt, a győztesekre speciális jutalmak várnak. A pontgyűjtők sem maradnak ki: kőkemény feladatokat és hosszú távú megbízásokat vállalhatnak be, melyek értékes pontokat jelentenek (Xboxon ez ugye az Achievement-rendszer része, nem tudom, PC-n ez érvényes-e)."
PC Guru -
Kimi23 #1190 Remélem a londoni életszinvonalat is szétterítik -
#1189 és most terítik a londont egész országban -
#1188 lokalizált -
Kimi23 #1187 Mikor felhívtak, hogy holnap hozza a futár mondta a srác, most érkezett még ki sincs csomagolva. Nem is tudta megmondani hogy ez a lokalizált verzió-e. Úgyhogy szerintem csak holnap lehet megvenni. -
Árnyvadász #1186 Pólus 576 boltjában még nincsen, oda telefonáltam most, de azt mondta a srác ők kapják meg legkésőbb az 576-ok közül. Viszont a honlapon egyértelműen ott van a listában. Szerintem valamelyik 576-ba már meg lehet venni. Áááá :) -
Árnyvadász #1185 576-ba már kapható lenne?
Ez lenne az.
Megveszem van írva, ami azt jelenti, hogy lehet kapni. Nincs kedvetek telefonon megkérdezni? :) Nekem csak a holnap jöhet szóba. -
#1184 Tenkjú -
stevyxix #1183 tessék -
#1182 Nem akarok nagyon láma kérdést feltenni ,de van már rendszerkövetelmény ,ha van akkor bedobná valaki? -
stevyxix #1181 lol ezt nem is néztem akkor már érthető, de a CE-em biztos nem fog ideérni az usa-ból holnap :D -
Árnyvadász #1180 Klassz :) Worldwide Launch Okt. 31!
-
Kimi23 #1179 Holnap hozzák nekem is:) Remélem már izzítják a szervereket... -
Árnyvadász #1178 Addig is:
-
Árnyvadász #1177 Remek hír! Bár a CDG honlapján is előrehozták a megjelenést ma-holnapra, de akkor ezekszerint holnap már kapható a progi. Holnap fizu, utána 4 nap meló nélkül és HL. Kell ennél többet mondani? :) -
#1176 HOLNAP JÖN A HELLGATE!
Felhívtak az 576.hu-tól hogy holnap már itt lesz a játékom és hozzák:D jejejejejejej:D
-
stevyxix #1175 bár lehet hogy csak holnap? fene se tudja ...
usa-ba okt31 a megjelenés
nálunk nov2 a megjelenés, ehhez képest most hívott az 576 hogy holnapra küldik a játékot szóval érdekes
elvileg hamarosan kell hogy legyen szerver usa megjelenés előtt már elvileg fellövik a szervereket ... -
stevyxix #1174 még nem, este lehet próbálkozni elsősorban amerikai szerveren (ha nem törölték onnan az eu accounttal rendelkezőket ...) -
#1173 most megy a beta??? -
stevyxix #1172 bár 1000%, hogy nem fog ideérni nov 1 előtt. úgyhogy majd csak köv. héten ...
persze sebaj, béta hozzáférések egy hétig jók lesznek majd, szóval bőven elég kell hogy legyen a csomag érkezéséig -
stevyxix #1171 jah valószínű ez lehet ...
minden esetre jól megkavarják az embert ... -
#1170 ha szerencsénk van akkor akik neten rendelik hamarabb kapják, hamarabb fenn lesz warezon is, és a boltokban árulják 31.én... -
#1169 de bazzeg az amazon is 30-at ír most akko melyik? -
stevyxix #1168 tényleg 31 pedig a B&N 30-án küldi nekem és a honlapjukon is okt 30 áll (B&N)...
minden esetre tessék egy countdown honlap -
#1167 nem 31-én jelenik meg? -
stevyxix #1166 pontosabban nekik éjfél :D 12 óra 36 perc múlva -
stevyxix #1165 vagy ma éjféltől (usa megjelenés ügyebár) vagy nov2 környéke(eu megjelenés) esetleg a 2 közt valamikor :), majd kiderül