6461
-
#1244 jaj már ! mindenki szarásig van warezzal otthon ne állszenteskedjünk.... -
#1243 "Lényeg, hogy a HL egy faxa game lesz"
Javítlak: Lényeg, hogy a HL egy faxa game! -
#1242 Nem volt jogos! Mivel Sg.hu alapszabályokba benne van hogy warez kérdéseket nem szabad feltenni! -
csgj #1241 Sztem ennek a játéknak is lehetne olyan nagy hype-ja, mint ami a Krájzisznak van... Engem az a game egyáltalán nem is érdekel. Sőt, mi a fene az a Krájzisz? Hát azt se tom, hogy kell írni. Még azt se, hogy milyen típusú game... fps, tps, point and click? :P
Lényeg, hogy a HL egy faxa game lesz. :D -
Code92 #1240 jelen esetben a banner eggyenlő egy képpel amire az van ráírva h. "Heallgate london" se FAQ se semmi magyarán tényleg jogos volt a kérdés, erre vártam h. benyögitek h. "demo van" szal csak kíváncsi voltam a reakciókra -
#1239 banner van:) Warez nincs!
és nem jogos a kérdés! -
Code92 #1238 van már v.mi féle leszedhető verzsön? (banner nincs, semmi nincs kiírva vagyis jogos a kérdés) ^^ -
#1237 sztem abba a boltba ahol te laksz oda érkezik meg akkora. Tuti megkapjuk holnap mivel engemet és a haveromat is felhívtak ma hogy holnap hozzák. -
#1236 ja boccs:) -
csgj #1235 Miért nem? Ott van ráírva, hogy "GAME DISC". Magyarán kell egy másik DVD-nek is lennie alatta :P -
stevyxix #1234 nem:
-
stevyxix #1233 hát nekem azt mondták holnap ittlesz, mondjuk nekem nem számít a késés ... csak bögre legyen mert ha nem -
#1232 Éppen, hogy nem vszínű, sokkal inkább vszínű, hogy DVD9-en jön. (DL DVD) -
Kimi23 #1231 Engem ma hívtak az576-tól, hogy holnap hozzák a game-et. Igaz én már 1 hónapja elrendeltem. A bögrét elfelejtettem megkérdezni... -
#1230 valószínűleg ,mert 6,8 Giga a letöltés:P -
#1229 ÉS mi a másik lemez?? -
#1228 Én most beszéltem a 576 al és aztmonták pénteken jön a gém és aki elörendelte az csak a jövö 7en kap bögrét:S
Most akkor mivan mikor kell megvenneem??? mikor tom az 576okba?? -
#1227 Inkabb a nyelvi reszre vonatkozik ez, magyar feliratok, stb. De csak tippelek. -
#1226 A gém 2DVDs lesz??? -
#1225 ez a "LOKALIZÁLT" téma mit takar pontosan? az országodhoz legközelebbi szerverre csatlakozol automatice? szóval nem lehet mondjuk USA szerveren tolni?
vagy így az egész nagy faxság amit kérdezek?:) -
#1224 annyit tudok a béta tök más mint a teljes verzsön.... -
#1223 húzom le thx! -
dzseni #1222 A EA downloader 6.8 GB ot ír ki. nem tudja valaki ,a beta install (4.2Gb) elegendő , vagy kell le kell ezt szedni? -
#1221 nincs dye kit -
#1220 Ami a betaban felbukkant bugokat javitja, es rak bele ezen kivul par feature-t. De ismerve a mai viszonyokat, hamarosan koveti majd egy ujabb is, ami a retail valtozatban tapasztaltakra epul. :) -
#1219 az csaknem 11.000 forint ,ha jól számolom ,egész olcsó... -
stevyxix #1218 patch 0-val fognak indítani mindjárt a megjelenés napján :) -
#1217 En is varok vele majd, amig a serverek stabilitasa rendezodik, jon meg 1-2 peccs, amelyben javitva leszneka zok a dolgok, amely a betaban nem bukkantak elo, es tisztan lehet majd latni, mivel is tobb a havidijas resz, mint az alapjatekkal. Mert cikk es interju van a havidijas resze elonyeirol boven, de ugyebar a puding probaja... :) Addig elleszek a singleplayer reszevel + alapjatek altal nyujtott netes lehetoseggel - nem hiszem hogy varva 1-2 honapot, sok mindenrol maradnek le. -
dzseni #1216 de müxik, én 30 fontért most vettem meg.digital download + serial key oszt csók. porfogó meg nem kell.
link: uk ea shop -
stevyxix #1215 tényleg igaz
eu store még nem él vagyis még nem működik sry -
Kimi23 #1214 Még nem döntöttem el,hogy előfizetek vagy sem. Ez függvénye lesz a szolgáltatatás, és a patchek formájában érkező tartalom minőségének is. Mindenesetre kíváncsi vagyok, vajon a vásárlók hány százaléka fizet majd elő. -
stevyxix #1213 nem lehet választani magyart mint lárod, csak CE-t nem tudsz venni mivel digitalis formát kell választanod
vagy tévednék? elvileg nem ... -
#1212 tujjuk mán régh..... -
tekphos #1211 Hali!Lesz magyar része a gammának!Az ea store-on láttam:
szóval digitálisan lehet magyar verzsönt is rendelni! -
#1210 hát szopinyali van: USA vagy CANADA only azt csá:S -
#1209 ó bakki az egész netet végignéztem és pont a legkézenfekvőbb helyen nem kerestem:P:S:) thx! -
stevyxix #1208 EA store
tessék még lehet dye kitet is kapsz (nem biztos) -
stevyxix #1207 EA store vagy hogy hívják lehet -
stevyxix #1206 gw az teljesen más huzzuk is le a témáról (összesen az insta rendszer amiben egyezik a kettő)
nah szögezzük először csupán annyit mondtak fizetős rendszere is lesz és ennyit!!! semmi mást csak annyit hogy fizetős modell is lesz kész
ezek után kiadtak egy elég pontos ismertetést, hogy miről is marad le az ember aki nem fizet és itt már feketén fehéren le volt írva, lesznek hozzáadott tartalmak (egyedül a +kasztok nem kerültek, ezt csak késöbb mondták, a koreai nyitó party-n vetették fel először)
szóval nem értem mit háborognak most mikor már mindenki hónapok óta tudja, hogy bizony ez lesz
mellesleg szerinted a szervereket ki fizeti? az EA vígan ingyen adja a Flasghipnek csak mert jó cimbik? hát nem annak is megvan az ára keményen kéri a lóvét a nagy EA, úgyhogy lehet nekik durrogni a fórumokon
a GW modellje pedig megbukott!!! ezt már el is mondták és aki játszik, az látja jön egy mission pack 26€ért, bár elég ha a play nc-n ebben az értékben vásárolsz, de fizetni fogsz
neked sok egy hent game-ért a havidíj, másnak nem biztos, igazából csak ez a kérdés kinek sok
az meg hogy mmo vagy nem, hát HGL is már részben mmo, instáknak csak örülni tudok személy szerint, gw-ben már jól megszoktam, a sok hülyét akivel összefuttam gw-s pályafutásom során csak akkor kellett elviselnem ha party-ba voltam velük vagy városban (itt a nub külföldiekre gondolok leginkább, magyarral nem sokkal futottam össze úgy általában, de akikkel megismerkedtem teljesen jók voltak) ez azért elég nagy kincs számomra avval megyek partyba akivel nekem van kedvem ez a legnagyobb előny
hent gamet amúgy is nehéz lett volna teljesen mmo-ba átültetni ... szerintem -
#1205 háromezerért?:P porfogó?:)
de komolyan van olyan netes oldal ami így foglalkozik gammák értékesítésével?