Hellgate: London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van még pár HD linkem ezekrõl ha kell:

Ice gameplay video 1280x720
Youtube low ice gamplay video
ezen az oldalon pedig találtok jópár HD minõségû videot:
Hanbiton koreai site
nekem már mintegy 2 giga hasonló minõségû HG:L videóm van
egyébként tessék a fellelhetõ legujabb (sajnos kis felbontásba) de nagyon hangulatos:
Extermination gameplay

ROMOTO
Ezt az utolsót nem láttam, és hát elég meggyõzõ, igazad van, ennél jobb nem kell..., többek között azt a "szenest" 😊 láttam és ott nem tûnt olyan profinak ...
na most kezdtem el fosni😊
tessék mégegy:
Coop gameplay

dehogynem van olyan grafja!
tesék video nézegesd már:
szenen gameplay
HG:L Gameplay
a második videónál(HG:L Gamplay) mindjárt van a videonál HD letöltés is
amugy meg majd kiderül milyen lesz a graf és mellesleg az se minden egy játékban, nekem tökéletesnek tûnik ez a szintû graf (ami fentebb van) hiszen a gépem és vígan viszi így

ROMOTO
Ez a régiekbõl van összeollózva, mindenesetre elég sok és profi video anyagot csináltak a srácok, pont e miatt zavaró, hogy a game graf.ja messze nem ezen a szinten van...
Nen törlik a karikat csupán a 12 helyett 3 karit tudsz használni (többit ugymondhatnánk hogy befagyasztják) és elveszíted az egyéb elit kedvezményeket is
a videokat szerintem láttam, de majd otthon megnézem hátha mégsem 😊

Mr Hyde
Ezeket a videókat amúgy láttátok? jó kis kedvcsináló 😊

Summoner

Evoker

Marksmen

Blademaster

Guardian

Engineer

Mr Hyde
És mi lesz akkor, ha valaki egy ideig "elit" , szal elõfizet és csinál mondjuk 6 karaktert, majd egy idõ után nem fizet elõ. Nemtudja majd használni a karaktereit és a cuccait? Vagy ne adj isten esetleg törlik is a karijait, mert csak 3 lehet a mezei usernek?

Nyílt alfa nem lesz, hanem majd csak nyílt béta (zárt után persze ami szeptemberben kezdõdik)
Off:
hát igen HCgamer no comment, mikor õk írják hírbe, hogy az EA adja ki a játékot nálunk a Namco csak a játókhoz kapcsolódó novellák, mangák és képregények terjesztésének jogait birtokolja erre az adatlapon az Namco szerepel
van egyáltalán nálunk normális online/offline játék magazin?

ROMOTO
"A Flagship Studios alfa teszthez invitál mindenkit, aki veszi a fáradtságot, és a regisztrációs oldalra látogatva megadja e-mail címét. A Hellgate: London nyílt alfa tesztjének indulásáról nincs pontos dátum, de az érdeklõdõknek érdemes "minél elõbb, annál jobb" alapon máris jelentkezni. Sok szerencsét!"
Alwares
Szerintem simán kihagyják. Úgy tudom sm 2 viszont kelleni fog neki...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

ROMOTO
Nagyon korrekt egy válasz <#eljen>
hát nem mernék rá fogadni, de elvileg úgy csinálják meg, hogy régi gépeken is fusson

oks 1000 kösz
már csak abba bízok hogy legalább ebbõl kihaggyák az SM3-at😊
jah most nem vagyok annyira nyûgös mint akkor <#nyes><#vigyor2>

áh kezdjük:
HG:L eléggé egy hibrid kategória, összességében egy akció rpg 3rd person és fps nézettel, rendszere a dioéhoz hasonlatos: véletlengenerált pályák és fegyverek (állítólag 1000x véletlenebb a dióénál <#nyes>)
szóval rendelkezik ugyan úgy egy rpg rendszerrel is (statok: erõ, ügyesség , páncél stb)
van sinlge player és multi player módja is (a multi az csak interneten megy szóval nincs lan)
a multiért lehet fizetni meg nem is te döntesz tessék a fizetõs és nem fizetõs rendszer különbségei:
Hagyományos netes játék
# Minden játékos kap terméktámogatást (support-ot). Viszont nem 24 órás rendelkezésre állást.
# A kézhezkapott játék területein belül bárhol játszhattok együtt az Elit játékosokkal, viszont az újabb területeken amit pl csak az Elit játékosok kapnak meg, oda te nem léphetsz be.
# Nem fogod tudni használni az Elit cuccokat. Az Elit cuccok nem lesznek erõsebbek, viszont esetleg szebben fognak kinézni. Vagyis meglehet majd különböztetni a kinézet alapján, hogy ki az Elit játékos és ki nem.
# Megkapod a hibajavításokat ..
# A szerverek biztonsága nem fog külömbözni a két elõfizetõ között. Mindkét elõfizetõ megkapja a maximális biztonságot.

Elit elõfizetés
# Kapsz rendszeres tartalmi frissítést, kisebbeket havonta, és nagyobbakat háromhavonta. (pl. új küldetések, pályarészek, fegyverek, ellenségek, stb... amikhez csak az Elit játékosok férhetnek hozzá)
# Céhet (Guild) és céhházat tudnak alapítani.
# 24/7 terméktámogatás
# Több karakter (12, a hagyományos netes játéknál pedig csak 3 karakter) és nagyobb (akár megosztott) láda.
# Több tárgyhelyük lesz, az Elit játékosoknak 40 tárgyhelyük, a többieknek pedig a FELE!.
# További játékmódok; hardcore, játékos-vs.-játékos, rp, stb..
# Nekik nemkell várni a szerverre, esetleg kevésbé fognak laggzani, mivel elsõbséget élveznek a nem Elit játékosokkal szemben.
# Hozzáférésenként 12 karakterük lehet, szemben a nem Elit játékosokkal, akiknek mindössze 3 karakterük lehet egyszerre.

a multi rendszere a gw-hez hasonlít vagyis instance rendszerû (csinálsz a városba egy csapatot a haverokkal kimentek a városból szörnyeket hentelni és közbe senki más playerrel nem fogtok találkozni (ezért se mmo gw se az))
remélem segítettem ha van kérdés csak bátran, de ha gondolod nézz itt körül sok kérdésre választ találhatsz:
www.hellgatelondon.hu

ROMOTO
Ezek szerint mégis bele kell menned 😊
de most ez én még mindig nem értem
multi orientált , havidíj akkor ez most Single gém lesz vagy egy újjab MMO ?
jolvan köszi, ugyse írtam le az amerikai megjelenést<#wink>

ROMOTO
Nem ez volt az oka, csak megerõsítettem a lényegretörést 😊
igen ezt írtam le a 245-ös hozzászólásba csak egy kicsit lényegre törõbben
(remélem nem azért idézted, mert szó van a fizetési modellrõl, mert nincs kedvem belemenni, a teljes részletes leírást közlöm róla persze, mivel csak be kell másolnom ide, de komolyan biztos nem megyek bele, már unom , hogy mindenki ki van halva a havidíjtól (mellesleg a nélkül is elég normálisan játszható a multi része))

ROMOTO
"Hellgate: London végleges idõpont

Nyilvánosságra hozták a Flagship Studios-féle Hellgate: London multi orientált RPG-jének startolási dátumát, mely Amerikában október 31-re, míg Európában november 2-ra esett. A Diablo-val (nem véletlenül) sok hasonlóságot mutató játék "dinamikusan" generált pályáival, felszereléseivel és ellenfeleivel próbálja magához csábítani az elõfizetõket, hisz anno kiderült, hogy díjmentesen csupán korlátozott keretek közt játszhatunk majd."
ROMOTO
Ja, ha hozzávetjük mennyire kimunkált az összes wallpapers, concept art stb. akkor ez tényleg egy fostalicska kamu, és a fan borító kb összeollózva ezekbõl sokkal ütõsebb.
hát ez tényleg sokkal jobban is néz ki 😊
jah nekem egy jött be:
Fan borítóterv
elég korrekt és az official nem is mérhetõ ehhez(ez egyébként elég vicces) hiszen mint a link neve is mutatja rajongói borítóterv

ROMOTO
Bûnronda ez a kamu borító
újra mûködik a:
Hellgate pont hu

vistával és xp-vel is kompatibilis vagyis nem only vista game dx10-en is fut de mindössze 3 plusz effekt lesz benne (esõ, köd meg mittomén <#vigyor2>)

Games for Windows ugyi nem vista-s lesz ez is?
ez logikus, csak ezt nem így tüntették fel:
Gamestop
amit linkeltem CE elõrendelés, ezen az oldalon a borító nem valódi! nem így fog kinézni a CE borító!:
EA felhívás!
látható, hogy hivatalos EA felhívás a hamis borítótervre, és azt is elmondják, hogy nagyon jól fog kinézni, de biztos nem ilyen lesz
a sima(nem CE) játék borítója lesz ilyen:

Polipszájú fõgonosz jól néz ki a boríton 😊
Davidus
2 dvd mert az egyik a játék a másik meg a Making of Hellgate: London dvd 😛

V9ykn8_TZL0

igen fórumokon is ezt gondolják lehet benne valami, 2dvd az sok lenne (fõleg, hogy általában dvd9-ek szoktak lenni) és elég hihetetlennek is tûnik

Köszi az infókat! És jó játékot!
Szerintem a másik DVD a Bonus Disc. Nagyon jól hangzik a CE. Rá is keresek a neten, hátha képek is vannak.
ha már nem mügszik a honlap ide írom
közzétették a Collector's Edition tartalmat:
* Special Packaging and Art Design
* Hellgate: London Game 2 DVDs
* Bonus Disc containing:

- “Making of Hellgate: London”
- Official Game Soundtrack
* Hellgate: London Map Poster
* 106 page Dark Horse Graphic Novel
* Unique in-game pet – Mantawraith
igen a Hallgategurun is felmerült a kérdés: milyen az a Mantawraith? vagy egyáltalán mi az?<#circling> azon kívül, hogy pet vagyis "kabalaállat"
a másik ami számomra érdekes: 2 dvd-s a játék?<#wow1>

köszi szépen igyekszünk
ha van észrevételed (pozitív negatív), nyugodtan jelezd minden építõ jellegû kritikát szívesen látunk/olvasunk

én csak Mythos-ból tudok kiindulni amit most van alkalmam bétatesztelni és mint köztudott a Hellgate multi kódját alkalmazza ezek alapján a válaszolnék:
10-es szintû a karakterem, de már több kék(sima mágikus) zöld(azok tán a set itemek) és lila(ezt nem tudom milyen típusú<#lookaround>) cuccot találtam, ebbõl nem is egyet használok, vagyis bõven esett nekem megfelelõ cucc
városba maximum másokkal tudnák kereskedni, az npc-nek leginkább eladni érdemes, ha egy kicsivel jobb cucca van azt elég magas áron adja el (nyílván ez változhat), de a legjobb cucc amit elad az is maximum kék vagyis mágikus
persze ez Mythos és nem Hellgate és a Mythos az csak online játszható, de ha a dio-t is vesszük ott is maximum gamble-vel szerezhettél npc-tõl jobb cuccot a többi mind esett
és ami még fontos ugyan úgy mint a dio-ba a Hellgate is szörnyek dropjára van kihegyezve (ezt nyilatkozatok alapján mondom már) itt is minél magasabb a monszta szintje ill bossok dobnak jobb cuccokat
különbség abban lehet (bár ez inkább multira vonatkozik) lehet olyan, hogy egy bizonyos cuccot csak egy adott területen lévõ szörnyektõl kaphatsz meg (lehentelésük után nyilván)
szoval nagyjábol ennyi amit egyenlõre ehhez a témához tudok mondani<#vigyor2>

Értem. Akkor ezt megbeszéltük.

Jó a magyar honlap. Várom az újraindulást 😊
emlékszek arra az interjúra, bár nem én fordítottam, de tudom, hogy azt írták csak a kasztodnak megfelelõ tárgyak esnek! (ha nem ez lenne a cikkbe megkeresem és átírom, mivel olvastam olyan interjút amibe Tyler állította, hogy nem volt szüksége a kereskedésre, mivelhogy mindig estek neki megfelelõ cuccok
de mondom amennyire én emlékszem úgy volt írva, hogy csak a karakterednek megfelelõ cuccok esnek, de ma ki fog derülni
ugyanis azért nem megy a honlap, mert a rendszer vinyója bemondta az unalmast Szunyi mondta, hogy ma vesz egy új vincsit a tulaj és beindul ujra a honlap
ha vannak itt rendszeres olvasóink akkor szíves elnézésüket kérjük a fennakadásért és nagyon örülünk ha nézitek a honlapot (mivel nem magunknak, hanem a magyar Hellgate rajongóknak és a játék iránt érdeklõdöknek csináltuk a honlapot😊)

"nem a kasztnak megfelelõ cuccok esnek?"

Hellgate magyar honlapján (most nem elérhetõ) olvastam az egyik interjúban, hogy így lesz. Persze esnek majd a kasztodnak megfelelõ cuccok is, de úgy ahogy a dióban is, a jobb cuccok a másik kasztnak lesznek jók. (A játokosokkal való kereskedés miatt érthetõ ez a megoldás.)

Én csak abban reménykedem, hogy nem játszák el, hogy mire az ember találna egy igazán jó cuccost, szarrá játszotta a játékot. Legyen belõve ez vmi normális módon.

Pl. Single-be el tudnám képzelni, de úgy a játékban is alapból, hogy a gyûlekezõ helyeken, városok gócpontjaiban, ahol a küldiket veszed fel, meg kereskedni is lehet. (Pl. Rouge Camp álá dió) Ott legyen egy olyan piac, ahol akár jobb cuccokat is lehet venni, de azért vagy adsz szintén jó cuccot (nyilván olyat ami neked nem használható), vagy egy raklap pénzt. Persze itt sem a legjobb, de azért ütõs cuccok lennének.
ROMOTO
Ja a stílus, különben meg a full 3d miatt tök más játékélmény a dio-hoz, tq-hoz képest, pl. nézõpont beállítástól függõen akár fps is lehet, ha mondjuk távolsági fegyókra specializálódsz...csak az a prüntyögõs hentzaj ne lenne a fizetõs multiról nem is beszélve, meg az extra cuccok limitálásáról, ha esetleg nem tejelnél havonta :S
tudtommal tervbe van véve az meg más kérdés, hogy hogyan valósítják meg az más kérdés, de pl a titan questnek is van demója és az is hasonló stílusú játék (hack and slash)

nem is biztos, hogy egyáltalán ebbõl lehet demót csinálni... habár egy elkerített területen talán...
Demó biztos nem lesz megjelenés elõtt (errõl eddig soha semmilyen hír nem volt)
én is ezt tervezem megvenni, nem nagyon fognak meg a mostani nagy nevek (crysis,UT3) már csak azért sem, mert a közép alsó kategóriába esõ gépemen csupán nagyobb kompromisszumokkal lehetne futtatni ezeket (és az az érzésem, hogy hellgate is jó közepes konfiguráción megy majd)
már csak azért is mert mythos-t van lehetõségem bétatesztelni és láttam mit mûveltek vele az alfa verzió óta grafikai téren (óriásit változott) és max beállításon 75hz-es képfrissítéssel 40-50 között az fps és ez a játék még fut p3-okon is miközben nekem core2duo-m van
szerintem a legjobb a multija lesz (már csak a Mythos-ból kiindulva)
nem a kasztnak megfelelõ cuccok esnek?
ezt nem egészen értem, mivel pont az ellenkezõjét mondták:
csak a kasztnak megfelelõ cuccok esnek majd vagyis ha guardian vagy nem fognak puskák a földre esni

Az kielégítõ. Bár fura, hogy sok nagy névvel együtt jön ki. Így a vásárlóknak nehéz dolga lesz, most akkor melyiket is válasszák. Emiatt én inkább megjelentettem volna korábban, pl. szeptember, de nyilván nem volt olyan állapotban a játék. Még az is lehet demó is lesz és korábban, így nem kell sokat várni a tényleges kipróbálásig.

Bár mint fentebb írtam, nekem bõven jó a november, mivel csak ezt a játékot várom és tervezem megvenni az idén. Többi úgy se futna normálisan, meg nem is érdekel.

Nagyon kiváncsi leszek mit hoz össze az ex-diablo csapat. Az nekem már most biztosnak tûnik a sok interjúból, hogy az addiktivátással nem lesz gond. Pontosabban az újrajátszhatóságra és a másfajta játékélnényre (más kasztot játszva) gondolok elsõsorban. Ahogy a diablóban, nyilván itt is mûködni fog ez. Végül is ez egy 3D-s diablo, csak kiforrottabban más környezetben.

Szerencsére a multis fizetõs huzavona nem is érint, engem csak a single érdekel. Abban viszont remélem, hogy jobban díjaz, mint a diablo2. Hisz egyedül játszva nem ártana jobb cuccokban hentelni. Bár a nyilatkozatok erre nem egészen tértek ki, annyit elnyõgtek azért, hogy nem a kasztnak megfelelõ cuccok esnek majd. Szívás, de az elõdben is így volt, kérdés ez a single-t is érinti. Na ebben reménykedem, hogy talán nem.

Az 50-es max. szinthatár viszont jónak tûnik, mert így talán nem kell sokat hentelni ahhoz, hogy szintet lépjek. Hell fokozat végére ez szerintem ideális. 70 körül volt a diablo2+exp-ben, ezért is bizakodok e téren is.
hát igencsak õsz mivel a megjelenési dátum az november 2