Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudod mit nem is mondok én nektek semmit. Mellesleg fater hajtott már egy pár mercit és elhiheted hogy csak egyszer volt gond a váltóval, akkor se a szerkezet krepáltbe hanem a kapcsolo elektronikája mondta be az unalmast. OK ? Mellesleg nem kell bántani a mercit mert mikor be jött az Actos akkor az volt a csúcs minden szenpontból.

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

Scania Dáci
lehet van rájuk gond de meikekkel nincs?😄,de a merci sztem jó váltókat csinal,itt a kozelbe van egy cég volt egy gabonás V8as mercijuk állat volt sosem volt vele gond

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Scania Dáci
ez hülyeség a Merci jó váltókat csinal

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

A mercinek mindig is baja volt a váltókkal fõleg az EPS váltókkal !
De akkor ezekszerint még mindig nem sikerült nekik normálisat összerakni!!

daf xf
Már negharagudj de az actros mûszakilag nemvmi jó!
Mert amit faterékhoz vettek 10 actros 3db-ban már vagy 2hónap után kikelett cserélni a váltót.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Scania Dáci
de sztem sorrendet mki az alapján állítja fel/legalábbis én/ h mienen a visszajelzések stb.,az igaz h senki nem dolgozik,én is csak hosszabb uton még csak ivecoval meg mannal voltam,a MAN-t mégis utálom😄,és tom h az iveco se a legjobb/bár elég jó/,na ezzel nem beszólni akartam<#ejnye1> csak elmondtam

Scania Dáci
na jó belefér az is😄,látta vki a camion magazinba az actrosokat?pöpec kis gépek😄

Sziasztok!
Szerintem mindenkinek más a sorrend,meg más kocsik jönnek be.Csak azt nem tudom minek vitatkoztok rajta mert még szerintem egyikkel se dolgoztatok.Esetleg jobb oldalt ültetek,akinek megadatott.Én se dolgoztam huzamosabb ideig egy autoval se de azért szoloba már mentem egy kicsit.De csak Daffal.Én nálam a sorrend az Daf-Scania-Volvo-Merci és a többi,de hangsujozom hogy még nem dolgoztam egyikkel se.Ahogy ti se.
Ha nem akarod hogy LÁMÁNAK hívjunk ne tégy föl ilyen kérdéseket.

Szép és jó az összes felsorolás, de a koronázatlan királyt kihagytátok. MERCEDES powa 😄

Nálam is hasonló a sorend csak nekem volvo scania iveco=daf merci!!!

Melyik kamiont nem szeretetitek még ?

Scania Dáci
nekem ne mondd én tom😄,a sorrend nekem 4bõl áll😄,scania-volvo-iveco+daf😊jó tom másnak nem nekem az iveco+daf egyszinten van

Magnumrolcsi
Legyen Ön is ....

V8
Melyik játék???

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

RaST
Majd vesz belõle egy új szerelvényt magának <#idiota>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Magnumrolcsi
A kamionos csávó megnyerte a 40Milliót !
Grat.

V8
nemnem...ha már igazi sorrend...akkor Scania-Volvo-DAF<#vigyor3>

daf xf

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
scania daf volvo!!!!<#eljen><#eljen><#nyes><#nyes>

V8
Soha nemvolt jó...és nem is lesz...ez tény!Már az elõzõ is egy fapados szekér volt.<#nevetes1>

gordon 24
Ez a Komoly!!!!

Downhill!!

Stralis 91

Scania Dáci
csak h megnyugodj én ladánynál "megeloztem" egy Uj premiomot,elakadás3szoggel mogotte csávesz meg nyakig bujkalt a fulkében,na ez a gond a premiummal,uj de tele van hibával

Mért mert megkérdeztem mi baja van a premiummal!
És kaptam rá egy érthetõ választ, nem tom ezen mit kell felkapni a vizet !
Igaz volt pár rossz huzásom is de e van!!!

RaST
Huzzál már el innen ..

kis krisztian
épp ez a gond!!Ha most készült el akkor félkészen minek dobják ki a forgalomba??? Egy uj auto negyuladjonk csak ugy söt többet fogyaszt mint a régiek 😞
Prevos nevü cég kapot 1et probára 3honapra.
2hét után vissza vitte a goré mert Fogyaszt mint a kutya és csörög zörög. Uj autonak nem ilyenek kell lennie szerintem........ Ja Meg az hogy Renault ( Franciák Liaza )

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

És mi a konkrét okod a premiummal?(mert a külsejével nincs baj szerintem az ujnak még lehet hogy van egy két hibája sõtt biztos de még csak most készült el)

kis krisztian
Már mikor volt ez te!!! Tavaly Májuba Már ott állt mind a Bogáncs utcába

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

SCANIA TIBI
Sziasztok azt hallottam hogy révész vett 150db volvot!billencsbe nyerges ez igaz??ha tudtok valami infot segitccsetek elõre is köszi!<#nevetes1>

V8
Mert Premium!<#idiota>

Mért is?

V8
Ez egy fostalicska<#idiota><#taps>

Egy kis ínyencség!!!!!

Stralis 91
Én nem ismerem õket. Csak azért tettem be a képet, mert tetszik a kamion! <#nyes>

RaST
Ezek a K és V-sek kib*szott nagyképüek.. Legalábbis ahánnyan találkoztam mind az volt.

Stralis 91

Jól elrakták a vasakat fürdeni. 😊<#eplus2>

Web: http://www.tir.extra.hu

Sziasztok!
A 90-es évek közepén is volt egy ilyen eset.Csak az az Északi-Tengerbe volt és jóó pár magyar kamionsöför maradt ott.Föleg HC-ek de volt Kádár transos stb.A kocsik azota is a tenger méjén vannak mert nagyon nagy munka lenne kiemelni,mert csak egybe tudjnák kiemelni.és nem tudnak még akkora darut amivel kitudnák emelni.

Mért?

V8
Öcsééém....te mekkora egy lúzer vagy...!!!

SCANIA TIBI

SCANIA TIBI
Hát az nem semmi!!<#vigyor2><#guluszem1><#guluszem1>szerencséje volt!!

RaST
Fater mesélte, hogy mentek volna át angolba, de akkor még nem caléból hajóztak át. Aztán este odaértek a kikötõbe, mondja neki a többi sofõr, hogy mennyenek át. Mondta nekik, hogy ne, ráérünk majd reggel. Szerencséjük volt, hogy nem mentek fel a hajóra, mert az el is süllyedt.

RaST
Úristen .. Te <#lama><#banplz>

kis krisztian