Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scania Dáci

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

kis krisztian
Végül is õ csak kérdezet 😊
Mi vagy én segitettem neki 😊

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

Scania Dáci
sry,csakhát elég lol volt olvasni

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

gordon 24
Bocs ezt elb--tam. Akkor minden rendben! Ebböl látszik hogy nem értek hozzá na mindegy . Jó Fórumozást továbbra is

Downhill!!

Scania Dáci
ok

Scania Dáci
magyar vette meg te😄

Scania Dáci
hát ez naon lol volt már bocs ezen jot rohogtem

kis krisztian
Waberer Gyuribácsi is Magyarszki te 😛 Ö volt régen a Hungaronak vmi osztály vezetöje ha jó tudom akkor a Nagykörösi uton a Hütösöknek de ha tévedek akkor Sorry 😛

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

gordon 24
Köszi.De ez milyen gáz hogy minden magyar értéket eladunk. Magyarország Hungarókamion nélkül?

Downhill!!

Magnumrolcsi
Már vagy 1000 éve 😊

gordon 24
Csak egy kérdésem van igaz az hogy a Hungarókamiont megvette a Waberer's?

Downhill!!

daf xf
Na ez lemaradt!!<#idiota>

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
Azt a nedves pi-**ába!!!<#finom><#szeret><#guluszem1><#guluszem1>

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

poopa
Ja, elég jellegzetes hely. 😊

\"\"\"Deriválni a bolond is tud, integrálni még én sem\"\"\"

Semmi különös csak olyan ismerös volt.
daf xf
Nekem sincs semmibajom a megaspace kinézetével qurva jólnézki az ÚJ!!<#nyes>

poopa
Nekem semmi bajom vele.. szivesen meghajtanám a nagy actros-t.

poopa
Igen, az. Ott voltam.. miért?

Magnumrolcsi

#15024 😊)

Sziasztok!
Ez a Györi tesco.Vagy nem?
Mi ilyen vicces ?

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

Köszi hogy ilyen aranyosakat mondasz. Nem tudom mi bajotok van a mercikkel.

Az új karbamidbefecskendezéses rendszerekrõl tudnál valami felvilágosítást mondani, asszem a mercinél van ilyen. De lehet nem karbamid csak nekem ugy rémlik.

kis krisztian
csinálok 1 makettet ha valakit érdekel a Galériámba folyamatosan teszem rola a képeket h hogy készül

kis krisztian
bizti aszte valami Állatbarát Green peacés vagy<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

poopa
Szuper.

Tudtam volna még csinálni képet, csak közben esteledett, és kellett volna vakut is kapcsolni.. csak a csávesz meg ott ült a fülkében, és már így sem teCCett neki a dolog 😛

kis krisztian
Köszi PAPA!!
Én vok az "állat" Fan 😄

poopa
Ha tudod, akkor a videót vágd össze, és tedd fel valahova!

Magnumrolcsi
""És a végére ilyen csúnyaságok.""

Ezt nem kellett volna mondani mert "mindjárt" jön MBActros1848 és lehordja a fejed mert ezt merted rá mondani.

szerintem 😊

Scania Dáci
én meg ma egész nap videoztam amíg jöttem hazafele a 4esen,bár elég szarok lettek ezek a képek viszont jók

Magnumrolcsi
<#nevetes2><#zavart1>

poopa
Ja, ok.. azt hittem Körösladány.

poopa
És a végére ilyen csúnyaságok.

poopa
Emlékeztem, hogy valaki szereti az élõállatos trailereket.. szal itt van, csak neki:

Scania Dáci
püspök

poopa
Vadi új (!) Waberer's daf!

poopa
Aztán Tesco parkoló.

poopa
Aztán mentem a városházához, ott meg mit látok??? (LOL)

poopa
A Gyõri Kekszgyár elõtt, Korányi Ferenc tér 1.

poopa
A Gyõri Kekszgyár elõtt, Korányi Ferenc tér 1.

Kicsit közelebbrõl.

poopa
Gyõrben mászkáltam, csináltam jópár képet.. mindjárt felteszem.

Az Euro 3-asokhoz képest az Euro 4-es motorok 30 százalékkal kevesebb nitrogén-monoxidot és -dioxidot (NOx), szénhidrogént illetve szén-monoxidot bocsátanak ki, és a szilárd részecskéket - mint például a korom - gyakorlatilag teljesen semlegesítik. A 2009. október 1-jével életbe lépõ Euro 5-ös norma pedig már olyan teherautó-erõforrások beépítését követeli meg, amelyek további 30 százalékkal kevesebb nitrogén-oxidot bocsátanak ki a légtérbe. Az Euro 4 és Euro 5 normarendszer lényege az, hogy húsz év alatt, világszinten az ipari jármûvek károsanyag-kibocsátása az ötödére csökkenjen, miközben a teherforgalom a becslések szerint megduplázódik.

Sziasztok !!!

Lentebb látom megy a vita a márkák között 😊

Szerintem a piac dönti el melyik a legjobb minden szempontot figyelembe véve.
Megjelenés , megbízhatóság , költséghatékonyság , ár , stb .
Ezek HASZONgépjármûvek....a dolguk hasznot termelni
Én szerelõ vagyok és hozzám mindig a rosszak jönnek ....és minden típusból .
Az újak pedig természetesen többet fogyasztanak ....mivel a euro normák emelkedésével csak úgy tudják a magaségésû oxigént csökkenteni ,hogy egy plusz befecskendezés van , ami nem a hajtáshoz kell ......így sajna minimálisan ,de több a fogyasztás egy euro 3-as és egy ugyan az a kategóriájú euro 2-esnek .
Az új típusok meg mind hordoznak bizonyos kiforratlanságot , mert a gyorsuló verseny nem ad idõt a teljes tesztekhez. Az elsõ év a teszt és akkor tanulnak a hibákból és igyekeznek javítani a technológiát .Ez is típusfüggetlen .

Stralis 91
Jó-Jó! Ezt nem tudtam! <#confused>

poopa
A munkáát szereti, jó autó van már 10 éve a segge alatt.. egyszerûen megunta, hogy sosincs otthon.

A fia drogos lett (egyébként legjobb barátom volt valamikor), a másik fia söffõr volt, de már nem csinálja.. a lánya meg ribanc... Kell még magyarázni?

Stralis 91
Kösz az infot! A kamionozással van tele a töke a cimbid faterjának?<#conf>

poopa
sx = xf, csak nem tudok írni.
Anyagi gondja meg a cégnek volt.

poopa
Gyerekkori cimbora faterja 1992 óta a Rapid-nál van, annó Skoda Lizazzal tolták neki...

Most egy ugyanilyen piros daffal megy...
Múltkor összefutottam vele, már töke kivan az egésszel.. megunta.
Azt mondta, már mindent látott, nem izgatja..

Amúgy anyagi gondjaik voltak, ha jól tudom akkor a Szeghalmi telepet is egy francia érdekeltségû cég vette meg...
Hétvégén voltam otthon, és láttam a szeghalmi telepen 4-5 darab 95sx-es full fehér traktort..
Van ott pénz.

poopa
Milyen ladány?

Tudod mit nem is mondok én nektek semmit. Mellesleg fater hajtott már egy pár mercit és elhiheted hogy csak egyszer volt gond a váltóval, akkor se a szerkezet krepáltbe hanem a kapcsolo elektronikája mondta be az unalmast. OK ? Mellesleg nem kell bántani a mercit mert mikor be jött az Actos akkor az volt a csúcs minden szenpontból.

Más:
Peti figyú ezt nem csak velem kell megbeszélned.
Ezt nyugodtan írhattad colna ide is:
1.Mért lennék láma ?
2.Mert megkérdezek dolgokat amit ti(te) hülyeségnek tartasz(ok)?
meg mert hozzá merek szolni a dolgokhoz!!!
3.Akkor határozátok mi kell ahoz hogy valakit befogadjanak a forumba!!!
1.Gondolkodj el egy kicsit.
2.Eddig túlzottan értelmes hozzászólást nem láttam töled, bár errõl a többieket is megkérdezném.
3.Már szerintem idejársz egy pár hete rájöhettél volna a dolgokra.