Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TOPLINE

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

TOPLINE
Atesz kész a logo amit kültél majd gyere fel msn-re és átküldöm.

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

poopa
Elsõ körben még Skoda Liazzal jártunk, BSS póttal <#nyes> Aztán billncses MAN, most meg Scania 420 szerelvénnyel.
Ja, és maszek a cég.

\"\"\"Deriválni a bolond is tud, integrálni még én sem\"\"\"

Meg azt hiszem a szemszállítóknál is megszünt, de abban már nem vok érdekelt.<#szomoru1>
A világért sem szolnék bele, de a közúti árufuvarozásban, ismétlen csak az árufuvban, az Úr 2006. esztendejének elsõ napján megszünt a sárga renszám kiadása.<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
A már kintlévõk meg addig maradnak, míg vagy az autó, vagy a rendszám el nem kopik, vagy pár rugóér ki nem cserélteted. (ha neked az jó)
Scania Dáci
mien géppel voltál?lehet láttalak😄a BEL spedet ismered?

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

poopa
Uljára napraforgó-daráért voltam ott... de az rég volt...
Nincs idõm, már annak is örülök ha hétvégén tudok pihenni.

Stralis 91
Ádám faterjára gondolsz??<#conf><#pardon1>

Hi nem messze lakom szegedtõl és igy járok oda be néha<#vigyor>

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

Szeva nem szeged mellett lakom nem messze és igy járok be néha

daf xf
Valaki nemtudja hogy a wabinak lengyelbe holvan a telephelye?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
Bocs nembírtam nemfelrakni<#vigyor5><#szeret><#szeret>

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf

Scania Dáci
OFF:
vasárnap nem jön vki kunmadarasra a reptérre?rally lesz<#eljen>
ON

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

kis krisztian
elöször fehéret kap minden auto!
és amikor meg kapja rá a tevékenységit akkor megy rá a sárga
tom mert amikor mien kijött a kereskedötöl akkor fehér volt utánna pedig jött a yellow

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

poopa
Saját számlás cuccot vihet fehér rendszámmal...

scania
ok.
annyit tudok hogy fateréknál az uj scania fehér rendszámos.

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Igazad van.Az agroimpexnél ugyanaz a tulaj mint az agrospednél csak ök az allátok kereskedésével foglalkoznak.Az Agrosped meg a szállitással.
Én nem halottam arrol hogy elég lenne fehér rendszám.Az unio óta a potra nem kell sárga rendszám de azt nem vágom hogy a gépre se.Mert eddig úgy volt hogy annak lehetett fehér rendszámos a gépe aki saját fuvart vitt.Utánna kérdezek hogy most hogy van.
Scania Dáci
<#hehe><#hehe>

poopa
Hehe, milyen frankó lehet körforgalomba bemnenni vele

MAN TGA
Te szegedi vagy???

MAN TGA
Csá aki villogot haverom faterja!<#nevetes1>

Truck Driver001
csak pár m-el hosszabb😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

nm

scania
kössz!

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Transport Spedition

scania
Nemtudod melyik cégé a két scania?

scania
<#nevetes1><#taps>

fényképeztem a kamiont azt elkezdett villogni<#idiota>

VOLVO FH16
Igen az uj szerelvényeken a huzon meg a poton is fehér unios rendszám van mert fateréknál is az van,

A Scania élt,A SCania él,A SCania élni fog

scania

scania
Nem a AGROSPED HUNGARY KFT-nak adták át?
Én ugytudom hogy ujabban nem kell sárgarendszám,de nemtudom pontosan,fateréknél is az ujautón fehérrendszám van.

Nem voltam mert két nappal elötte megbetegedtem.Fater volt mondta hogy kiprobálni nem engedték.De azért szivesen ott lettem volna.Az Agro impex ott vette át ünnepéjésen a két magyarországon elsö 105-öst.Faternak mondta a söför hogy elötte nap rakodott le románba.Éjjel hazaért gyorsan lemosták aztán kész.Még fehér rendszám volt a vontatón.Kiváncsi lettem volna rá.
Sziasztok!
Igazad van.És nem az van nekik kiirva hogy Nevesvámos hanem Veszprém.És Volvojuk is van.Rendes nagy kerekü(nem mega),a potok meg a gépek nagy része is már eléggé le van harcolva.
poopa
Pár menekült elfér benne...
És ugye, egybõl milyen jövedelmezõ a kanyar<#eplus2>

Scania Dáci
hehe mit akar ezekkel az 5 méteres BSS pótokkal <#eplus2><#eplus2>

kis krisztian

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

Magnumrolcsi
Csocso!
Voltatok a Hungarotruck nyílt napján kipróbálni az új XF105-t ?

RaST
Leharcoltak <#idiota>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Scania Dáci
és mien állapotúak?mert ennek a pótnak eléggé használt ponyvája volt

RaST
Neki renault-oi vannak ..

Scania Dáci
sztem a KTt láttam elõször is arra tippeltem😊

Scania Dáci
azé emeltem ki h Actros😄

RaST
Csocso:

KT = KoránTrans ..
KM = KilométerTrans ..

kis krisztian
mind a 2 Merci!
Csak a csõrõs az Freightliner néven futt a U.S.A-ban
De Minden ugyan az Motor válto müszerfal kárpit--szoval mind2 Merga

Scania Dáci
nekem ígyis az actros kéne😄,akármilyen flancos hálója van az amcsinak😊

Scania Dáci
jó tom rossul írtam,félreérthetõen sry ;D

Scania Dáci
hát 5 perc után elõztem meg😄

Tesókám ha megelözted akkor hogy mentél mögötte 5 percig? 😄

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

poopa
Na, geccó 😛