Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
Ez ilyen kamionos berögzõdés hogy leüvöltitek egymás fejét, vagy csak itt alakult ki?
Amúgy vannak itt _igazi_ kamionosok is, akik nap mint nap róják a kilométereket?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
(nem értem miért fórumoznak olyanok akik nem tudják értelmezni a mondatot!!)
Bazd meg ez nem semmi.Amikor megláttam megilyedtem mert két jóó cimbim is dolgozik a Könignél.
[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
nem vita témaként irkáltam le ezeket!!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Te ezt komolyan is gondolod amit most mondtál.Mert ez úgy hülyeség ahogy van.Nem 70-es 80-as éveket irunk már hogy így keljen szarni meg fürödni.Akkor még úgy müködött de most már mindenhol van rendes Wc meg zuhanyzóóó is.Ez amiröl te beszélsz ez csak egy hülye kamuszöveg amit néhány ostoba kamionsöför elinditott a másik ostoba meg elhiszi neki és tovább mondja aharmadiknak.Erröl ennyit.
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Olvasd a HVG-t(Heti Világ Gazdaság) Abba irták h a Gyuribának 7i 5.2milliárd a bevétele a Cégböl! Tisztán amit arra költ amire akar És ez csak a Fuvarozási részleg<#confused>#confused>Ja És ez 2004-as adat!!
Ott van még a Logistika Meg a Gyüjtöraktára<#confused>#confused>
Szoval én tuti nem adnék tul rajta.
De ez az Én véleményem!
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!
Köce
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Az azért már kicsit gáz.
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
\"\"\"Deriválni a bolond is tud, integrálni még én sem\"\"\"
.jpg)