Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó képek lettek koma!😉
к.ιηтнуα.
The Truck Is My Life

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Csak fekete volt.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
к.ιηтнуα.
Ez az EuroCargo lesz lehet a partnerem xD
és egy kis bandázás a cimbikkel 😄
#55589 Köszönöm a lényegre törõ dicséretet 😄
Új nick :D Jéé de laza :D
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Ha úgyis van max rövid ideig.. 😄 Abban 1000% biztos vagyok hogy úgyis billencsezni fog xD
De beton elem hordás szarabb cimbi..
Gondolom én Máriakálnorkól elmennek vele Jánossomorjára (kb 25km) aztán onnan horják bécsbe a cuccot, csak az a gáz hogy Jánosi Leiernek valahogy kifizetõdöbb ha céges kocsival furikáznak.. Ahol utoljára melózott fater (Winkler Transport sárga DAF 105xf SSC múltkor valaki linkelte) ottis be fagyasztották a hordást mert olcsóbb volt nekik céges kocsival vinni mint alválalkozókkal..
A kék Volgájuk az fasza az bejön,viszont ez az új Scania nem rossz,bár a belseje nekem nem valami nagy durranás.:/
#55590: én olvastam.
к.ιηтнуα.
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
к.ιηтнуα.
Nem szoktam minden kamiont fényképezni,csak amit tudok hova rakni a fórumon,vagy érdemesnek látom...persze mint ez esetben is jo lett volna ha lövöm,de már mindgy.
De remélem ez nem az út szélén fog rohadni Márikálnokon mint a többi gépük.. <#hawaii>#hawaii>

Az összes többi, HD minõségben megtekinthetõ itt: http://indafoto.hu/rss/xxi_nemzetkozi_kamionos_countr
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
(Egyedi crom csövek,rendszám tartó,metál fekete fényezés!
Ami nem látszik majd vágok rá egyedi taposót+STIHOLT felirat és V8power.nl matrica a fülke hátulján!

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Kovács 2000
A Kovács-os Scaniat elkérhetném?😄
Jó kis gép!
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!