Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

imihaver
Ezt mondták, mikor meghallottam meglepõdtem mondom 200. 000 ezer? 😮
Hülyék ezek.

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

daf xf
200 ezer?(O_o) Az nagyon sok, olyan 60-70 ezer. Aztán beáll szépen a fogyasztás, addig még csipkedni fogja a motor olajat is, de aztán szépen beáll minden.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Rikcsoo
Sofõrtõl függõ.

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

tviktor91
oO ...km-re értettem h meddig bírják.😊

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Apa régi fh-sa a Fekete Ördög 94-95-öt😛..a tesója a JYN-es meg azt hiszem 100-at😊😄..azok betyár gépek voltak:/

к.ιηтнуα.

matyi0323
89-92km/h <#eplus2>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

tviktor91
Mennyit mennek egyébként ezek a kamionok?

imihaver
Itt 200.000 et mondtak!

nyisztor096
Most olvastam a hsz-t! apámnak azt mondták a daf szervizbe hogy 60-70 ezer km körül fog beállni a fogyasztás

imihaver
Ja azthittem 😄
Egyébként azt már én is láttam 😊
Gerypapa: bíztam benned <#papakacsint>

Gerypapa 95
csupa bogár volt az eleje 😄D de amúgy szép a szerelvény 😉

94mike
Én nem apádat láttam..😄 am kisújszálláson egy sóderos pirosvolvo..SZUSZI volt a név tábláján: DD

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

imihaver
Láthattad mert arra ment, de nemtudom pontosan, hogy hova.
És hogy tetszik a Daf élõbe? 😊

Mike: te hol láttad?

94mike
Ma énis láttam Szuszi-t..csak nem Imi faterját😮😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Gerypapa 95
láthattam ma faterod az M3-ason a Galgai pihenõnél ? 😊 2 Daf-ot láttam és az egyiknek a napellenzõre volt írva valami hasonló mint nektek.

imihaver
Dobok egy pár képet:

Bocsi a dupla postért

#56308: A fõnök.
Máskor olvasdd el normálisan és értelmezdd a hsz-t

Öreg Harcos
Kicsoda nem érti?

imihaver
#56287: ugyanezt mondta fater is. Most valami szakember a Daf-tól fog beülni faterom mellé és megnézi a fogyasztást hogy neki mennyi is lesz, de faterom azt mondta hogy õ nemfog vele 4 kézbe menni. Menjen õ is Románba ugyanazon az útvonalon amin õ ment. Nem Németbe, Hollandba kell a fogyasztást mérni.. Egyszerûen nem értik meg, hogy még új a gép és még nem állt be a fogyasztása... o.O

Öreg Harcos
Ja értem lehet , hogy láttad mert Romániába minde Városba viszik az árut ahova kérik oda viszik .

sovatalevi
A tietek..mintha lattam mar valahol..am en Maros megye,Szovata.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Öreg Harcos
Románia Erdély Harhgita megye csikszereda
De melyik az ismerõs?

sovatalevi
Ismeros,hol laksz?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Öreg Harcos
A Man lemaradt bocs 2 off ért :

Öreg Harcos
Apumal el mentem egy fuvarba gondoltam hozok pár képet a kék Man a miénk :

leho94
mozognak sokat nincs ott gond 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Mostanában ebben az AirCargóban fejleszt nagyon.
Hali mindenkinek.

Kedves Rajongók! :-)

Versenyt indítunk rajongóink között. Kérlek ajánljátok barátaitoknak és ismerõseiteknek a MAHARTLOG facebook oldalát. Akinek a legtöbb ismerõse, barátja likeol-ja az oldalunkat megkapja a legújabb fuvarozó eszközünket. A eredemény hirdetés 2011 augusztus 19.-én tartjuk. A nyertes részére cégünk augusztus 20.-i tûzijáték idejére további meglepetéssel kedveskedünk.

Eredeti

Megkérek minden olyan kamionbarátot, aki szereti az országút királyait, az Lájkolja a MAHARTLOG facebook oldalát. (Ne a bejegyzést.)
Szóljon mindenki a haverjának, ismerõsének, hogy lájkolja, és gyõztes ajándékokban részesülhet.

Köszönöm mindenkinek

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Tinka123
: D, TD-nél most mivan tényleg, régen nem hallottam felõlük😄D csak a szlovák rendszámos kocsikat láttam, meg pár Hollandot észak Németbe...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

sovatalevi

leho94
hülyeséget mondtam 😄 nem R-es volt

leho94
az de rossz volt, kiskoromba úgy mentünk faterral törökbe még az R580-as transdanubiás scaniakkal 😄DD

Tinka123
Bocs a dupláért, egy kamionba két ágy van, az ülések mögött, ha a régebbi tipusu Scanat nézzük akkor a szélvédõ fölött van egy ágy, és az ülések mögött van a másik 😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Tinka123
4 kéznek számít, jobban lehet haladni...

VWfan
Indafotó! Ha feltöltötted a képeid felajánl több méretet amelyekbõl választhatsz.
Ajánlom ezt a linkelési formát: (így nem szeged meg a szabályokat)

Sziasztok ! Sajna csak a szerdai melóról van képem :S

Fuji Finepix S2500HD // Youtube : GhostFighter5

Jó reggelt mindenkinek.
Most rakok egy pár képet mert régen raktam.

Nagyon tud a néni.
daf xf
Hát a fogyasztáson ne csodálkozz, faterébe is van 12 ezer km kb, és ilyen 30 32 liter a fogyasztása még. Majd olyan 80-100 ezer körül beáll az szépen. Átlag olyan 28-30 bol ki lehet hozni.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

tviktor91
Egyébként,mi van akkor ha ketten mennek egy hosszabb túrára? Ki hol meg hogyan alszik?

imihaver
Én megvagyok elégedve vele, de a Volvo-t jobban szerettem. A kényelem az nagyon jó, rendesen elfértünk benne. Az erõ is elfogadható mert elég jól ment felfelé a 10%- os emelkedõn ahhoz képest hogy automata váltos, szépen rakta visszafele magának a sebességeket 😊
A fogyasztással vannak gondok, de hát még új!

sovatalevi
Kuld at,en atmeretezem 😛

Öreg Harcos
Holnap én is hozok képeket megyek apumal Vásárhelyre

Rikcsoo
Ma-i képek!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

tviktor91
Na én ma sikeresen feliratkoztam a C jogsira ingyen.
Pontosabban C+GKI van ingyé..majdnem ingyé mert 30.500Ft-os regisztrációs díjat elkérnek.De még így is bõven megéri..a vicc pedig az hogy már 1hónapja hirdetik magukat és ÖSSZESEN vagyunk eddig 8-an...kell még 4 és indul a tanfolyam amit 2-3hónap alatt lezavarnak mivel minden nap 8órát kell bent lenni,lesz olyan is hogy Egerbe is el kell buszozni.
Aztán az E náluk olyan 130 pluszba még saját zsebbõl ha kell..márpedig kelleni fog.

tuzfal3
Miért regisztrálna még egy fölösleges fiókra? Bõven elég egy helyre felrakni...

Opel Movano 2.8DTi

méretezd át picture office manager-el

CzUKi
Van picturepush-om csak oda is, marha lassan tölti fel :/ 580 képet egyesével meg nemszeretnék átméretezni 😄 De am köszi

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

és?

tuzfal3
aláírásában látszik hogy van picturepush fiókja 😄

Opel Movano 2.8DTi

fotoalbum.hu
oda regisztrálsz és fel tudod tölteni
de ha nagy méretûek a fotók, lassan fogja feltölteni