Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Fórumozónak!
к.ιηтнуα.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Viszont! :D
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

(kedvenc szériám)
lájkolom az oldalukat: https://www.facebook.com/pages/Transeu-Road-Transport-System-HU/100238346707519
Most csinálom a jogsit és azt szeretném kérdezni,hogy KEZDÕ sofõrnek a Wabi--n kívül van más lehetõsége?Persze csók nélkül!
2. 3. 4. kép nekem nagyon elrémisztõ :D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Valaki nem tud Pest közelében olyan helyet ahol világító LED-es névtáblát csinálnak?
Aki tud az legyen szíves írjon,akár privátban is!
Elõre is köszi!

Kazahsztán :

lájkolom az oldalukat: https://www.facebook.com/pages/Transeu-Road-Transport-System-HU/100238346707519
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Hivatás az Életért!
Van neked As24 kártyád a kamionban? Nem használhatjátok õket külföldön? Vagy csak 1-2 Era Log és 1-2 Era Sped-esnek van?
Hivatás az Életért!
Meg persze nyomhatnál még képeket!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
a brenneren :)
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Hivatás az Életért!