Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen azt félre értettem...
"ezerre gondolt...meg amit a sofõrök mondanak arra nem szabad adni.😄 általánosságban persze.."
De ezzel gondolom te sem értesz egyet...
Mert azért neked se tetszene, hogyha Faterodról ilyet mondanának akkor nem tom, mit szólnál hozzá ^^
"Én nem az egész országnál értettem, azt hittem nem nézel ennyire hülyének... -.-"""
Cégen belül.."
Te low,tviktor nem egy krva cégre értette,hanem országosan...akkor ki a buta?
к.ιηтнуα.
Autótisztaság pénz baromság... Sehol nincs szerintem 1-2 helyen, sõt van ahol kötelezõ a kamion mosás a sofõrnek és nem kap érte pénzt 😉
sry a dupla hsz-ért..
Cégen belül..
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Akkor senki nem hagyná ott a wabit. 😊
Országon belül is hatalmas a különbség, és akkor még külföldre nem is mentünk egy Müllerhez vagy Vos-hoz..( csak írtam 2-t találomra a "nagyokból" ) stb.
Ismerõsnél is van balesetmentes vezetésre pénz. ( 100 ezer km után ad a cég 50 ezret )
Illetve autótisztasági pénz is. Csak az fordítva van, mikor állnak ki a teleprõl megnézik a kocsit illetve mikor állnak be akkor is.. és ha befelé rohadt szutykos, akkor vonnak le a fizuból. 😊
( Mondjuk az, hogy mennyit, teljesen a górén múlik.. 😄D )
/ De nem akartam beleszólni a vitába, csak attól, hogy nem mindenhol ugyanaz van, nem kell egybõl barmolni a másikat. /
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Mi equipo favorito: Real Madrid
Na de tényleg hess innen 😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
Szeretném kérdezni a topik többi tagját, hogy valaki hallott-e már ezekrõl?
Ha igen kérem jelezze,köszönöm...
Mindenki kapott felkiáltójelet aki a hírek topikba irkált szóval lenyugodhatsz.
Mindenki ugyan annyit kap...
De látom már megvan a 3 felkiáltó jel szóval látom iq fighter vagy...
Szinte minden cégnél egységes kilóméter pénz van...
Maximum ilyen kis cégeknél... Ott meg a fuvar van megadva h mennyibe kerül...
Lehet, hogy "nagyok", de legalább nem olyanok mint a sok fiatal "nagykamionos" (tisztelet a kivételnek)... Összevissza törnek mindent...
És elég szomorú, hogy te leszólód õket amikor õk 3x annyit dolgoznak mint te...
Nem tudom hogy bírnád az éjszakázás, vagy amikor a hûtõ 0-24 óráig ott zörögne a füledbe...
Amúgy meg okoska, szerinted ha új autó, akkor egybõl 1 millió kilóméter van benne?
Remélem belõled is kamionos lesz <#eljen>#eljen>
Szánalmas vagy haver...
Ha esetleg szóba kerül a fizetés téma akkor mindig annak a legnagyobb a fizetése akit utoljára megkérdeznek..mert az elsõ mond egy számot, a második annak a dupláját, a harmadik a tripláját..és aztán már csak pár tízezreket mennek fel..de az utolsó keres a legjobban.....😊
Aztán az is érdekes mikor sztorizgatnak a "nagyok"..õk is tudják h kamuznak és senki se hiszi el h õk már Afrikát is megjárták 3 defektes gumival..de azért jól hangzik..😊
Ettõl függetlenül ok..legyen benne 500km higgyük el neki mert nem mindenki ugyanolyan mesegép.
The Truck Is My Life

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#56540: <#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
Fuji Finepix S2500HD // Youtube : GhostFighter5
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
The Truck Is My Life
esetleg ráfékeztek volna elõtte ?
video
luspy, Imi, Tomi: Jó képek <#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
The Truck Is My Life