Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mondom,ez az én saját véleményem,s Andyt sem fikázni akartam ezzel.😊
к.ιηтнуα.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Hivatás az Életért!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mondjuk múltkor beszélgetett a 3 gazdája, hogy le kéne mosatniuk...xDDD
Néztem Andy is csinált most újat,de szvsz,nekem már annyira nem jönnek be a videói,Linispoweré szerintem sokkalta jobb.
к.ιηтнуα.
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Nem tudtok valamit a Németh eurótans.ról mert má hallottam olyat hogy becsukta kapuit azt is hogy nemréh megint kinyitott meg hogy az összes scaniát lecserélte volvokra igaz e ebbõl valami?
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Fuji Finepix S2500HD // Youtube : GhostFighter5
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

És így tetszik ezeken ps mahinátor képeken😄😄
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
к.ιηтнуα.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Hát akkor sok szerencsét a céghez, és sok balesetmentest. 😉
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
Valakit érdekel váltós meló Volvora? 2 hétre Német-Olasz Ponyvásra. Kérdezgessetek már légyszi ma este kéne az infó.<#wink>#wink>
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!