Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
к.ιηтнуα.
A Volvo-sat el lehet kérni nagyba meg a Silogosat?:$
к.ιηтнуα.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Ám ezúttal 1 új fényképezõgéppel 😊
Canon EOS 1100D
Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve 😄 Semmi Photoshop

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
BMW 316= 3-as széria 1,6 literes motor
Régebbi Scanianál pl 124= 12 literes 4-es széria
Asszem a Merci Sprinter volt a téma vmi 5.16 5 tonna meg 160 Le, ebbe mi a lehetetlen, vissza van minõsítva azt' ámen és lehet B-vel vezetni, ilyen pofon egyszerû<#wave>#wave><#wave>#wave><#circling>#circling>
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Ui.: RS Boldog születésnapot !!
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
De sprinterrõl volt szó, aztán arról vitáztak, hogy a súly pl 313, az 3 tonna összsúly vagy igazából nem értem ki milyen súlyokat írt már.. 😄DD ( na jó de.. vagyis felfogtam a nagyját 😄DD )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Az tuti, hogy az utolsó 2 szám a LE-t jelenti ( már mondták mások is ), az elsõ számra mindenki mást mondott.. 😊
De szerintem is valamilyen tömeg van megadva.. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A 2kép ugyan arról a Szkániáról készült😊
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Hát most már vágom😄...Apámnak a piros Volvoját is úgy hozta a fõnök,hogy rajta volt az alufelni,de levették mert hogy "keresi" az vályút,vagy valami ilyesmi hülyeséget magyarázott.
Aztán megvette a fehéret,amit Roller is lefotózott párszor,az is full aluflnis volt,arról is levették,a húzókerékrõl levették az alufelniket,aztán kettõ a fehérre,kettõ apáméra:\
Sokkal szebb volt alufelnivel..dehát azóta már a pirosat is hazavágták rendesen,mióta apám leszállt róla,s otthagyta a céget.
Lupsy: ezez😄
к.ιηтнуα.
De azon nem potkocsi kerék volt szerintem,nah meg érted ki milyet rak rá ízlések és pofonok😊
Ez most ugyan olyan hogy van akinek a kamionján elõl széles kerék van de van akinek szimpla kerék😊
к.ιηтнуα.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Izé,láttam egy jó párszor olyat,hogy a traktoron a bogis tengelyre teszik a szélesebb alu felnit,elõl meg a sima.Miért nem fordítva?
к.ιηтнуα.
Akkor sok boldog születésnapot😊
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--