Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

imihaver
<#wave>

Nenus: jók <#eljen>

Tegnapról a 10 legjobban sikerült kép:

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Quiksilver
Ez meg aztán volt valami <#vigyor3>

fotó: Bertrand Rabaute

luspaydavid
Jaa értem, akkor nem szóltam. 😊

The Truck Is My Life

Köszönöm!<#smile>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

18-55-ös obi csak ennyit bír :S /

#56821: 4272x2848

4272x2848

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

luspaydavid
<#eljen> Jók de a Zoom-ot többet használni ! 😄

The Truck Is My Life

Nagyon faszák!!<#eljen><#taps>
A Volvo-sat el lehet kérni nagyba meg a Silogosat?:$

RS
Nagyon jó képek!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

+ 2 ráadás 😄

Sziasztok! Megint egy kis kihagyás után, elmentem újra fotózni.
Ám ezúttal 1 új fényképezõgéppel 😊
Canon EOS 1100D
Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve 😄 Semmi Photoshop

Falkon
Jól látod, az a motor hengerûrtartalmát jelenti. Az hogy egy kicsit nagyobb, vagy kisebb a szám, avval ne foglalkozz 😄 Pl Olyan nincs hogy S550. S500, S600 van. Ezek a "szabvány" számok.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nem ismerem a Merci szem.autókat, ebben nem tudok segíteni, de valahol fent van biztos a neten, csak meg kell találni<#circling>
Na ennyi, köszönöm<#vigyor2>

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

killer1203
És személyautónál hogy van ez a számozás a mercinél?

pl: Ez vagy Ez

Nagyon nem értem ezt, ahogy nézem van ahol a henger ûrtartalomnak megfelelnek a számok, de van ahol meg nem 😄

Márka válogatja melyik szám mit jelent.
BMW 316= 3-as széria 1,6 literes motor
Régebbi Scanianál pl 124= 12 literes 4-es széria
Asszem a Merci Sprinter volt a téma vmi 5.16 5 tonna meg 160 Le, ebbe mi a lehetetlen, vissza van minõsítva azt' ámen és lehet B-vel vezetni, ilyen pofon egyszerû<#wave><#wave><#circling>
Az a jó amikor te jobban tudod mibõl keresem a kenyerem, imádlak 😄 Részemrõl lezárva.

Willl
Ha te sprinterrel járnál, akkor nem mondanál ekkora butaságokat am én is jártam sprinterrel...és kit érdekel?Am meg German Truck Simulator😉 És sztem ez nem harc vagy vita csupán vélemény nyilvánítás,de itt fejezzük is be, mert mind a ketten más-más véleményen vagyunk.

Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D

Mondod te, én sprinterrel járok, talán otthonosabban érzem magam benne, mint Te aki az euro truck simulator - ban éli ezeket át. De ok legyen neked igazad 😄

CzUKi
Spanyoltól nemkell félni. Arra vigyázzon, hogy sötét, kihalt parkolóban tehát ahol rajta kívül nincs más, ott ne álljon meg. Ha olyan helyen áll meg , ami ki van világítva és többen vannak ott akkor nemfogják bántani szerintem. Ja és még valami !! A llaccer-navarro cég kamionjait messzirõl kerülje el a parkolókban, szóval se mellé, se pár kamionnyira ne álljon tõlük, ha tud, mert tele van románokkal, meg bevándorlókal, és azok nagyon az üzemanyagra mennek. :/ De mondom minket nem bántottak eddig, és apát se, egyetlen egyszer akarták a tankot feltörni a szivattyúnál, de majdnem üres volt a tank szóval semmit nem értek vele 😄

Ui.: RS Boldog születésnapot !!

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

matyi0323
Ez oké 😊
De sprinterrõl volt szó, aztán arról vitáztak, hogy a súly pl 313, az 3 tonna összsúly vagy igazából nem értem ki milyen súlyokat írt már.. 😄DD ( na jó de.. vagyis felfogtam a nagyját 😄DD )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

atika223
Mercirõl van szó? pl 1846 18 tonna 460 lóerõ. vagy 2546 25 tonna 460 lóerõ vagy 2543 25 tonna 430 paci.

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

matyi0323
Mekkora "harc" lett a kérdésembõl.. 😄DD

Az tuti, hogy az utolsó 2 szám a LE-t jelenti ( már mondták mások is ), az elsõ számra mindenki mást mondott.. 😊
De szerintem is valamilyen tömeg van megadva.. 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Rikcsoo
Szkániás barátom küldött 2képet Németországból,most ott van😊
A 2kép ugyan arról a Szkániáról készült😊

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Willl
Csak azt ne mond,hogy összeadtad a számokat,mert felkötöm magam...😄Am meg te nem érted a dolgokat, olvass kicsit utána a dolgoknak sztem😉

és ahhoz még számold hozzá a jóval lentebb lévõ adatokat.

Te vagy nagyon buta vagy, vagy csak szórakozol 😄 olvassad már az alváz adatokat pajti 😊

Rikcsoo
Meg ez 😄

Õk😄
Hát most már vágom😄...Apámnak a piros Volvoját is úgy hozta a fõnök,hogy rajta volt az alufelni,de levették mert hogy "keresi" az vályút,vagy valami ilyesmi hülyeséget magyarázott.
Aztán megvette a fehéret,amit Roller is lefotózott párszor,az is full aluflnis volt,arról is levették,a húzókerékrõl levették az alufelniket,aztán kettõ a fehérre,kettõ apáméra:\
Sokkal szebb volt alufelnivel..dehát azóta már a pirosat is hazavágták rendesen,mióta apám leszállt róla,s otthagyta a céget.
Lupsy: ezez😄

luspaydavid

The Truck Is My Life

Rikcsoo
Klamikáék!
De azon nem potkocsi kerék volt szerintem,nah meg érted ki milyet rak rá ízlések és pofonok😊
Ez most ugyan olyan hogy van akinek a kamionján elõl széles kerék van de van akinek szimpla kerék😊

Willl
Hmmm...ez valahogy nem 5 tonna,vagy csak én nem értek a számokhoz?

ÉRtem😄..de láttam olyat is,hogy pótkocsi kerék volt hátul😄..egy Scanian,meg azt hiszem Te csináltál videót a srácról,egy kék premiummal jár a faterja.Annak is olyan kerék volt hátul.

RS
Mike, Falkon, Sztics: Köszi nektek is! 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Ugyanez van felfele is. A témát lezárva az elsõ szám a súlyát a második kettõ a lóerõt jelzi, utánaérdeklõdtem és ez valóban így van. 😊

513-as --> mint láthatod 130 lóerõ, és 5t - ás súllyal.

Rikcsoo
Szívesen😊<#wave>

Willl
Az lehetetlen ho 3,5 tonnánál nagyobb legyen az össztömege,mert ezeket B-s jogsival lehet vezetni.Am abban igazad lehet,hogy a 18 a 180LE de az 5 semmiféleképpen nem a súlyra utal😉

Rikcsoo
Nekünk elõl hátul szimpla kerék volt de lehet azért volt úgy annak a kamionak amit láttál hogy a bogis kereke vastagabb mert fordult a bogis kereke is na meg azok kopnak a legjobban.

sztics
Sziasztok!

RS boldog szülinapot 😊

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

Falkon
Isten éltessen! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

94mike
HBD !!!!!!! : ))))))))))))))))))))

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

RS
Sovatalevi, Rikcsó: Köszönöm szépen! 😊

Szép!A minõsége is tetszik!😊

Izé,láttam egy jó párszor olyat,hogy a traktoron a bogis tengelyre teszik a szélesebb alu felnit,elõl meg a sima.Miért nem fordítva?

imihaver

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Rikcsoo
Születésnapod van RSS?
Akkor sok boldog születésnapot😊

Gerypapa 95
inkább dél olaszba fosson ne spanyolba 😊

sovatalevi
HBD !!😉

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Példa ez is 518-as és 5 tonna illetve 180 lóerõ, persze lehet véletlen.. fene tudja én így tudtam 😄

Willl
SZvsz ez butaság...igaz én sem tudom mit jelölnek a számok,de tuti nem ezt.Mert az 518 az nem 5 tonna és 180 LE....

leho94
nem vágjátok spanyolba még mindig mennek a nagy rablások?😄D fater megy dél-olaszba onnan meg spanyolba aztán paráztatják 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"