Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Na jó tényleg elég lesz <#smile>#smile>
RS már az asztal sarkát rágja tõlünk szerintem<#buck>#buck>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Rühellem azt a nyüvet RS sztem törölhetõk : D
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy köszi!<#vigyor>#vigyor>
#41321: Elba...tam<#rinya>#rinya>
maradtam volna szivesen...Bankoson meg stb-n..
finuccsi jóvolt😄
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
[b]Kis Bigy:]/b] Köszi!<#vigyor>#vigyor>
Szotyi: <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Amúgy köszi!<#vigyor3>#vigyor3>
Vissza kellet akasztani mert a nagy köbös pótót kérte a gazdája!
Szép szerelvény! <#eljen>#eljen>
Jó képek amúgy😄<#eljen>#eljen> Mit keres mögötte az a sárga szutyok?? 😄
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
#412213: azért nyugaton jártam már ettõl ezerszer szarabb utakon is.. tehát azt ne feszegessük, hogy itt milyen az úthálózat..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
[spoiler[ volt valaki OSG-n? [/spoiler]
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!