Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai21
Jah azzal lehet..

Mi equipo favorito: Real Madrid

VERESS 96
pedig azzal lehetne üzemanyagot spórolni (szerintem)

RS
Az nem feltétlenül éri meg.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Gerypapa 95
igen ,ahogy mondod !

tuzfal3
Willi Betz-nél se volt a mergákon egy ideig semmilyen spoiler ha jól emlékszem...

Opel Movano 2.8DTi

Gerypapa 95
egyértelmû gartner -nél is azért nincsenek spoilerek a manokon

tuzfal3
Hát ez a baj....

Opel Movano 2.8DTi

Atikah
Több pénze marad, ha a sima Globetrotter fülkét rendeli .. és neki ez a lényeg

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Gerypapa 95
ez igaz de wabihoz nemmindegy ?😄D

#41400 : áá joféle bdf

leho94
elsõkép <3

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

RS
<#hawaii>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tomika001
Szép gép! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

tuzfal3
Az szebb:LLLLLLLL

Opel Movano 2.8DTi

Gerypapa 95
mert minek oda xl fülke ?

vadkamionos
Mert Gyuri bácsi így kérte😄 XD

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

tuzfal3
fú de nyalnám ezeket a volvokat...de miért nem XL fülke???

Opel Movano 2.8DTi

kamionoskiki
Köszi<#worship>

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA

RS
Kattints a nagyobb méretért!

kamionoskiki
Hali!
Valaki tenne fel képet az új wabis volvokról??

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA

VERESS 96
Na ez a kép szépre sikerült 😄

Sztics: szép kép üzenem barátodnak de kicsit bevan sülve amúgy nagyon jó 😄

kislancos
szép!

CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!

Legolas86
Mindegy is, a lényeg újra fent van, és az az h cumiii :-) nem baj, majd ezen a héten telibe kapom :-p
Most találtam, jól áll neki a pingálás:

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?

RS
Én Isten bizony nem töröltem semmit.
Nem tudom mi lehetett, biztos valamelyik moderátor volt.
De hogy minek nyúlnak bele a topikba, amíg én itt vagyok? -Persze ha Õk így látják jónak, hát legyen.

MANos Viktor
Zsömi, Sztics: Jó képek!<#eljen>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

sztics
A képet haverom csinálta

Köszi mindenkinek 😊
fasza képek gépek

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

Gondoltam ma is csinálok képet a TGA-ról mert egy darabig biztos nem tudok. :S:S
Na de itt vannak a képek:

Prémium driver
Nagyon szép.<#eljen><#kacsint>

Jamaica a Jamaicaiaké.

MANos Viktor
Aha értem :/ Hát az bizony nagy szopás hogy mellé húzták :S:S

Szerintem azért,mert flémet indított el a topikban,ami ráadásul félig meddig off is volt. Szerintem még az épp eltûrhetõ kategória volt,én személy szerint nem töröltem de volna. De RS tudja,hogy mit tesz és miért. Ezzel a HSZ-el nem kritizálni akarom az õ tettét.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Legolas86
Csak annyi volt, h közöltem, h mind az 5 számom pont mellé húzták a lottón. Elúszott mellettem a jogsim és az álomkamionom ára, valamint a beígért Boxer egy régebbi beszélgetés kapcsán :-) De gondolom ezt is törlik, mivel a tartalom hasonló... Csak nem értem, h miért...
Csak nem azért, mert említem a lottót, és ez reklám? Mert ennyi erõbel a sok Waberer's kamionról készült kép, a pár hete felrakott plakát... minden amit felrakunk lehet reklám, egy cégnek, magán személynek... Ha nem ez az ok, akkor mégis mi?
A héten lõttem õket, gané képek, ezért egybe raktam:

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?

MANos Viktor
Ráadásul én nem is láttam 😞(

Legolas86
Megtudhatnám, hogy miért lett törölve a kommentem? Egy régi beszélgetés folytatása volt, említve kamionokat is... Nem gyerekes veszekedés volt, mint ami már párszor volt itt, nem teljesen eltérõ téma... A választ elõre is köszi!

Tomika001
Szép gép/kép! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

94mike
<#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

leho94
persze?! 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

tuzfal3
"Ugrott a beígért Boxer is... :-p" <#rinya>

Opel Movano 2.8DTi

RS
Szép! <#eljen>

Azta nah ez mekora...Valamikor ennyin múlik:S

sztics
<#hawaii>

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

VERESS 96
azért ezek kicsit messzebb állnak 😄

atika223
én is szívtam
az én számaim 2,14,15,22,82
nekem egy találatom azért lett de nem ér semmit

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

PttM Fa
Valaki ha linkelne vagy privátban küldene vmi kamionos filmet megköszönném.
Köszönöm elõre is.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

VERESS 96
váááá ez mekkora szopás istenem én is ettõl félek hogy egyszer így körbelövöldözzük a számokat xD

RS
Az igen!

94mike
jíííííííííííííííííííííííííí hátezmekkora szívásssss😄DDDDDD

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Falkon
Mamámnak már 2x is volt ilyen. Valahogy érzéke van körbe lõni a számokat.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Tinka123
Ezmekkora pech már gec xD Hangosan felvisitottam, bocsi, de ezen mást nem lehet xD

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Tinka123
Tuti meghaltak... :S
Am asszem olvastam amikor még a kommentek nem vtak letiltva, hogy meghalt a két kamionsofõr meg a személyautós.

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

luspaydavid
Ház szerinted?

The Truck Is My Life

tudom hogy 5ezerszer volt már, de nem tudjátok mi lett a 2 sofõrrel?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*