Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Opel Movano 2.8DTi
@ atikahsuperstar.picturepush.nl

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Sztics: szép kép üzenem barátodnak de kicsit bevan sülve amúgy nagyon jó 😄
Most találtam, jól áll neki a pingálás:
Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?
Nem tudom mi lehetett, biztos valamelyik moderátor volt.
De hogy minek nyúlnak bele a topikba, amíg én itt vagyok? -Persze ha Õk így látják jónak, hát legyen.
Köszi mindenkinek 😊
fasza képek gépek
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Csak nem azért, mert említem a lottót, és ez reklám? Mert ennyi erõbel a sok Waberer's kamionról készült kép, a pár hete felrakott plakát... minden amit felrakunk lehet reklám, egy cégnek, magán személynek... Ha nem ez az ok, akkor mégis mi?
A héten lõttem õket, gané képek, ezért egybe raktam:
Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
az én számaim 2,14,15,22,82
nekem egy találatom azért lett de nem ér semmit
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Köszönöm elõre is.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Am asszem olvastam amikor még a kommentek nem vtak letiltva, hogy meghalt a két kamionsofõr meg a személyautós.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*