59456
-
#45270 apám külföldre jár Olasz-Magyar pálya néha megspékelve Magyar-Szlovákkal de ott csak határ közeli ha egész hónapban dolgoznak akkor megkapják a fix 280.000 vannak plusz díjak kell-e valamit bütykölni vagy nem (ez csak a pótkocsikon fordul elő mert a legidősebb kamion és 3 éves) az ilyen + 10-15 ezer forint.
Attól is függ náluk ha 1 felrakó vagy gyűjtős a cucc (átlag 4-5 felrakó) akkor olyan 300-350 között
De ha beiktatnak 1-2 hétvégét egész hónapban gyűjtőznek (akár 8-10 15 felrakó) és a kifele cucc is 4-5 vagy 7-8 lerakó-s akkor hazaviszik a 480-520 ezer közt is
Eddig a rekord kereset 528.000Ft volt de az minden hétvégén kint és 7-8 fel/le rakó-s volt
Remélem tudtam egy kis útmutatást adni -
#45269 299.999 FT :D:D -
#45268 Az jó :) -
#45267 Fater belföldön keresett 2-3 éve 250-t,tavaly ugyanezt kapta nemzetközire..egyre szarabbak lesznek a fizuk,a mostani cégnél ahol hajtja a mant,még megbecsülik az embert..ittis 200 fölött kap fizut,pontos számot nem akarok mondani:) -
#45266 Jó mondjuk én a belfölre gondoltam mert a bátyám belföldön sofőr és "átlagba" keres olyan száz körülit külföldről nem tudok mit mondani de igen van akinek jól megy. -
Borg18754 #45265 hát én ennek a 8 szorosát láttam multkor :D akkor engem eltájoltak? :D
meg van 1-2 haverom akinek kamionos a faterja és olyan kocsikat veszenk a 17 éves gyereknek amikor az annya nem is dolgozik :D
meg áá kisfiam összetörted a motort nem baj veszek neked 1 újat :D -
#45264 Tudom, hogy mindenhol nagyon megszenvednek az emberek a pénzért!
-
#45263 Nem akarok csak úgy irkálni de olyan százezer köré saccolom. -
#45262 faternak a török utakkal igencsak nő a kilóméter..:D német-törököt járja nyár eleje óta -
Borg18754 #45261 jó :D csak arra vagyok kíváncsi hogy mire számítsak :D -
#45260 Hát apám vállalkozó, itt a pénzel nincs gond, de hogy mennyit kell érte hajtani, összehasonlítás kép augusztus óta van meg az autó, és majdnem 40 ezret tekert bele, és csak belföldön jár. -
#45259 azt passzolom, faterér meg nem akarom írkálni:D -
Borg18754 #45258 de úgy kb mennyi belföldön?
és mennyi külföldön? -
#45257 cégfüggő, belföldnél ne számíts sokra, és nagyon gecik lesznek veled.. -
#45256 Pontosan ugyan ez van ahol faterom dolgozik. Nagyon megvannak hajtva. Ezt mondta a főnök menjél dobáljad a korongot majd ő fizeti csakhogy a végén meg nemfizette ki. Köcsög volt. :S
Én tudom milyen mert én voltam faterommal rengeteget külföldön is belföldön is és tudom, hogy milyen. Nemsokat aludtál mert menni kellett. :S
Még annyi a büntetésekről, ha hiszitek ha nem fateromtól már fél millió forintot fizetett / vontak le ebben az évben. -
Borg18754 #45255 akkor lehet elvagyok tévedve a kamionos fizetéssel
akkor kb mennyit keresnek havonta? -
#45254 nem a lecsípés a lényeg, dolgozol napi 10-15 órát és szarráhajtod magad, délután ha úgy jön ki alszol pár órát, és kezdődik előlről az egész, 2-3 héten, akár 2 hónapon keresztül is, szopat a főnök összevissza, speditőrök szintén... bemész egy irodába napi 8 óra munka, üldögélsz a székbe kávézgatsz, netezgetsz és ugyanannyit megkeresel majdnem mint egy sofőr, sőt ha jó helyed van akkor még többet is..
namost melyik éri meg jobban? -
#45253 Hát igen ez sok cégnél jelen van. De ahol bátyám dolgozik ott volt egy olyan idő hogy azt mondta a főnök a belföldiseknek hogy dobálják a korongot, ha elkapnak majd ő fizeti a büntetést mert annyi munkájuk volt. Viszont innen üt be a másik dolog, hogy agyon vannak hajtva a sofőrök. -
#45252 +1
#45246: a főnököd neked azt mondja menjél nagyobb súllyal mint a megengedett, hogy érjél oda a lerakóhou. Nagyon sok cégnél nem érdekli a főnököket ez. Ha megbüntetnek saját zsebre megy a büntetés és neked kell kifizetni. a levonásokról nem is beszélve.
Erről eltudnék mesélni egy szomorú sztorit!
-
Borg18754 #45251 "nem éri már meg ez a munka.."
olyan sokat lecsípnek a pénzből?
vagy miért? -
#45250 Na igen ahogy Luspy is írta költözz el. De itt sajnos nem teljesen átvágásról van szó. Hanem arról hogy sok cégnél életben van egy bizonyos üzemanyag norma rendszer, tehát meg van adva hogy adott súllyal az adott autó mennyit fogyaszthat, ha azt a limitet túl léped le vonják a fizetésből.
De egyébként ez a km-re fizetés, mivel a legtöbb helyen így fizetik a sofőröket, teljesen törvénytelen. -
#45249 olyan céghez mész aki betartja, csak ott teljesíteni is kell elég rendesen, nem éri már meg ez a munka.. -
#45248 Költözz el Magyarországról -
#45247 Blattler-es scaniak ha nem keverem azok itt lajosmizse melletti vágóhídról hordják a cuccost:D nagyon szép gépek, majd lövök fotókat ha kell..:D -
Borg18754 #45246 és nem lehet valamit csinálni az ellen hogy ne vágjanak át az ígértnél kevesebb pénzel? -
#45245 Az emberek akik a kamionosok ellen vannak és semmit nem tudnak erről a munkáról azt mondják hogy csak a kormány mögött kell ülni egész nap és beszedik érte a jó pénzt. Ez így teljesen nem igaz, ez nem egy fizikai munka, de elég nagy megpróbáltatás, mondhatnám úgy is nagy tűrőképesség kell hozzá, mikor hajtasz mint egy ökör, erre az a hála hogy az ígértnél kevesebb pénzt kap az ember, na meg a kamionparkolókban töltött éjszakák távol a családtól abban a csepp fülkében, nem beszélve arról hogy sokszor napokig nem tudsz normálisan zuhanyozni, sajnos ez ilyen cigány élet, ezt csak akkor lehet csinálni ha szereted és bírod ezt a munkát. -
Borg18754 #45244 na mitől olyan rossz? :D
nagy a hajtás? -
#45243 Ja.........ígymár érthető:) -
#45242 Ez így van. :) -
thomasz05 #45241 hát általába van előnye is mert ha külföldre mész akkor szép tájakat látsz és bejárhatod európát -
#45240 Vagy menj el 7-8 hétre úniózni, majd megtudod.
-
#45239 Több kéne ahhoz szerintem. -
Borg18754 #45238 még sosem kamionoztam ezért kérdezem h mitől olyan rossz -
#45237 Menny el 2 hétre,és meg látod. -
Borg18754 #45236 mitől olyan rossz?? -
#45235 Nem egy leányálom a kamionos élet! -
#45234 Jó persze nem áll bele a csapba :D csak a karod arcod az is valami, amúgy amit te mondasz az is megoldás. -
Borg18754 #45233 a többiek meg néznek hogy ott zuhanyzol :D
veszel valami olcsó ásványvizet aztán azzal zuhanyzol a kamion mellett :D -
#45232 Akkor valahova bemegyek és megfürdök:)
Lőttem párat a nagy bevásárlás közepette:)
Sajnos nem lettek valami jók:S
-
#45231 Persze van ágy kamionokban, zuhanyzás na az érdekes ha van olyan hely ahol tudsz akkor jó de ha nincs bemész pl. hipermarket vagy ahol van csap és le mosod magad.