59456
banner
  • Kistódi
    De autópályán kamerákkal?
  • tuzfal3
    Az a baj hogy manapság az előzni tilos tábla nem sokat ér.Kalocsa - Solt útvonalon haladok napi szinten a suli miatt.A busz!!! előzött enyhén ívelt jobb kanyarban záróvonalnál másik két buszt...Amúgy meg ha sietsz és nem jönnek szemből,úgyis előzöl...
  • Borg18754
    mit írt?
  • Kistódi
    Jaa és Bocsánat (a 2hsz-ért is)
  • Kistódi
    ÚÚÚÚ hogy is volt... azok üzemanyag takarékosságra mennek meg beállnak előzni tilosnál 75-80-ra és nem lehet őket megelőzni
  • RS
    És ezt most írd le újra, kicsit finomabban...
  • DJKonya
    Én a Postásokat bírom, ők rá állnak kényelmes 70-75-ös tempóra, de igazuk is van, tudtommal őket órabérben fizetik.
  • Kistódi
    Az jó faterom EGO-zott PRS TEAM-nél de most annak a fiánál van és az ha büntetés van akkor az fizeti apámat megbüntették csehbe 2000 €-ba de nem a sofőröket kéne megbüntetni hanem a főnöküket mert őő hajtja
  • Szobi30
    nekem fater régi cégét ellenőrizték(pedig ott csak 1 kártya volt + mágnes)
    de a 90 óra kétheti vezetésre szartak nagyívben, mert hétvégén általában angolba vagy luxemburgba voltak, és mindíg szóltak h mennyenek mikor letelik a 45 óra pihenő...és ugye az óra hétfőn hajnal 2kor vált át, volt h 100 óra volt a 2heti vezetés...faternak 1,5 millió lett volna a büntetése, de volt olyan sofőr akinek 3 millió lett volna...végülis a sofőröknek elengedték és nemkaptak csak ejnye-bejnyét, viszont mégegyszer nem engednék el, és ugyanúgy hajtották volna tovább a sofőröket...szóval fater ezért hagyta inkább ott a céget, mert nem akart fizetni.
    itt a Révésznél nem kell túlvezetni meg ilyenek, itt a tachográfot azt tisztelik.
  • Kistódi
    de am valamikor csak 13 meg 15ezer km
  • imihaver
    Gondoltam, hogy mágnes meg 2 kártya.
  • Kistódi
    2 kártya meg mágnes de ezt csak halkan mondom
  • Szobi30
    és azt h csinálja h megy 18 000-t?
    gondolom akkor a cég a tachográfot nem ismeri:/
    mert ha vkinek jó a kártyája(korongja) akk a 18 000 nem fér bele sztem :S
  • Kistódi
    De neked konkrét fizetést nem is tudnak mondani mert általában km-re kapod a pénz és az olyan 22-27Ft körül van és azt beszorzod amennyit még 1 hónapban fateromék 25Ft-ot kapnak és kb 18.000km-megy egy hónapban az olyan 450.000Ft.
  • Tomika001
  • tuzfal3
    Valaki más tud segíteni a Szemerey-es gyógyszerszállítós állásról?
  • luspaydavid
    Nem sajnos nem tudok róluk semmit.
  • tuzfal3
    Erről van valami infód?
  • luspaydavid
    Azon én is gondolkodtam már. :)
  • 94mike
    1. Call of Duty: Black Ops
    2. World of Tanks
    3. Internetes Fogadások, Tippmix
    4. Eredeti játékaink
    5. Need for Speed Hot Pursuit
    6. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
    7. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
    8. Real Madrid Fan Club
    9. XBOX360
    10. Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
  • Tinka123
    Csókos : D Müllernél : D
  • PttM Fa
    A Müllernél. Ha jól tudom.
  • kgb12
    Faterod hol dolgozik ha szabad kérdeznem ?Választ előre is kösz!
  • tuzfal3
    Szemerey gyógyszer szállítás?

Az mondjuk engem is érdekelne...annál könnyebb nem kell...nincs súly nem törékeny az árú...
  • Borg18754
    B kategóriás fuvarozás engem is érdekelne de még a C-s is
    somogy megyében nem tud valaki céget aki felvenne munkaerőt?
  • luspaydavid
    Uhh de el írtam nem tudom mért "B"-re gondoltam de hogy mért C-t írtam... :D
  • Tinka123
    "B"-s jogsival is lehet menni, csak 102 es kódszámúnak kell lennie :)
    Ha 3.5 re akarsz menni.
  • luspaydavid
    Nem tudom van-e felvétel de van Spriter-ük arra elég a C
    Trans Sped
  • csipa94
    estééére :D

• imihaver
    Annyira nem:)
    De holnap is megyek lövök párat hátha majd jobban sikerülnek.
  • Danda2008
    Helló valaki tudna nekem segíten olyan cég kellene nekem aki C-s jogsival rendelkező kezdőket is felvessz .Ha valaki tudna ilyet fontos lenne priviben írjon már kösszi.
  • NUMERAKIRÁLY
    Sziasztok anyit szeretnék hozzá szolni az egész beszélgetéshez hogy énis nemzetköziztem kb 5-6 évet és mindig azvolt aprobléma a szokásos vezetési idő betartása benemtartása
    bezzeg mikor elvállalod a munkát akkor mindegyik igér fűt fát csak hogy mennyen az
    autója a fogyasztásrol meg nemis beszélve én aztmondom a nemzetközizés a mai világban a legrosszab állás dolgozol de nemtudod menyiért.
    most jelenpillanatban egy kukás konténeressel dolgozom nincs korong nincs ok piszkos munka mellébeszéd fizetés mindig időben kb 130-160-zer hétvége mindig szabad munkaidő 8tól 16-ig szerintem a kamionozás a leg végsőbb megoldás
  • rapi9
    Fateroméknál 7,5t-okat napidíjra(8ezer) a nyergeseket km-re fizetik(22/km)
    És nyergesen többet keresnek.Ja és a napidíj fateréknál csak határlépéstől határlépésig tart.De gondolom ez is változó hogy hol mennyit fizetnek km-re illetve napra.
    Meg akkor f*szol cég mikor napidíj van és az autó kint áll 2-3 napig mer az állást is fizetni kell.De km díjasoknál nem számít ha áll mert arra csak akkor jár a fizu ha megy.
  • ubul97
    Estét
    #45232:Ismerős hely:D Jó képek
  • Szobi30
    pontosan, nemzetközi napidíj-ban kellene fizetni a sofőröket, de mivel így sokkal többet kellene fizetni így km-re fizetik őket...bár ez teljesen törvénytelen az igaz( a fizetési papíron már nem is szerepel ez)

egyébként ahol faterom most dolgozik (Révész Transz) régen úgy adták a fizetési papírt h üzemanyag megtakarítás: xY(olyan 250-300 közt)
    alatta pedig üzemanyag túlfogyasztás: xy (ez mikor mennyi, de havi 50-60 ezreket úgy lekapják a fizuból, hogy azt szép nézni)
    de miután feljelentették a céget, mert hogy lehet úgy fizetni h megtakarítasz ennyit, és túlfogyasztasz ennyit, azóta nem is adnak fizetési papírt :S
    megnézheted egy ablakon keresztül, hogy mit kerestél és mit vontak le...és nagyjából ennyivel le van tudva :S
  • 94mike
    Nem:D..de ez magán ügy:)
  • leho94
    enyém 500 felett tudja tartani még ha szabin van akkor is
  • hungaro
    Akkor Én is hozzá szólok, hogy legyen "Borg18754" összehasonlítási alapja. Tesóm 4hetet dolgozik, 1hetet van itthon, jó párszor megy túlsúlyba, főnöke mondta, hogy nyugodtan menjen ki fizeti a büntetést, és ez így is van, kifizeti a büntetést, ha előre megtervezett útvonalat kapnak akkor tudják, 100% hogy túlsúlyba kell menni. Nemzetközibe, kártyával pedig nem tud túlvezetni. Igaz kell mennie de meg is fizetik, pontos összeget nem mondok csak kűrölbelűre, Magyarországról megkapja a minimálbért, ausztriából pedig 1200euró fölött, ez attól függ mennyit ment és merre.
  • atika223
    Sry a 2 hsz-ért de konya üzijéről nekem is beugrott amit elfelejtettem oda írni.
    Apámék főnöke is nagyon korrekt minden szilveszterkor van vacsora éves teljesítmény összegzés stb. nem szokták őket a megszopatni szal jó kis csapat már 10 évek óta ismerik egymást.És az egyik sofőr apám régi vállalkozásában volt sofőr
  • DJKonya
    Bátyám is 250 fölött kap fizetést nemzetközibe, és általában 2 hétnél nincs tovább úton, nagyon ritkán fordul elő. Megbecsüli a főnök a sofőreit, és korrekt