59456
-
#45311 De autópályán kamerákkal? -
#45310 Az a baj hogy manapság az előzni tilos tábla nem sokat ér.Kalocsa - Solt útvonalon haladok napi szinten a suli miatt.A busz!!! előzött enyhén ívelt jobb kanyarban záróvonalnál másik két buszt...Amúgy meg ha sietsz és nem jönnek szemből,úgyis előzöl... -
Borg18754 #45309 mit írt? -
#45308 Jaa és Bocsánat (a 2hsz-ért is) -
#45307 ÚÚÚÚ hogy is volt... azok üzemanyag takarékosságra mennek meg beállnak előzni tilosnál 75-80-ra és nem lehet őket megelőzni -
#45306 És ezt most írd le újra, kicsit finomabban... -
#45304 Én a Postásokat bírom, ők rá állnak kényelmes 70-75-ös tempóra, de igazuk is van, tudtommal őket órabérben fizetik. -
#45303 Az jó faterom EGO-zott PRS TEAM-nél de most annak a fiánál van és az ha büntetés van akkor az fizeti apámat megbüntették csehbe 2000 €-ba de nem a sofőröket kéne megbüntetni hanem a főnöküket mert őő hajtja -
#45302 nekem fater régi cégét ellenőrizték(pedig ott csak 1 kártya volt + mágnes)
de a 90 óra kétheti vezetésre szartak nagyívben, mert hétvégén általában angolba vagy luxemburgba voltak, és mindíg szóltak h mennyenek mikor letelik a 45 óra pihenő...és ugye az óra hétfőn hajnal 2kor vált át, volt h 100 óra volt a 2heti vezetés...faternak 1,5 millió lett volna a büntetése, de volt olyan sofőr akinek 3 millió lett volna...végülis a sofőröknek elengedték és nemkaptak csak ejnye-bejnyét, viszont mégegyszer nem engednék el, és ugyanúgy hajtották volna tovább a sofőröket...szóval fater ezért hagyta inkább ott a céget, mert nem akart fizetni.
itt a Révésznél nem kell túlvezetni meg ilyenek, itt a tachográfot azt tisztelik. -
#45301 de am valamikor csak 13 meg 15ezer km -
#45300 Gondoltam, hogy mágnes meg 2 kártya. -
#45299 2 kártya meg mágnes de ezt csak halkan mondom -
#45298 és azt h csinálja h megy 18 000-t?
gondolom akkor a cég a tachográfot nem ismeri:/
mert ha vkinek jó a kártyája(korongja) akk a 18 000 nem fér bele sztem :S -
#45297 De neked konkrét fizetést nem is tudnak mondani mert általában km-re kapod a pénz és az olyan 22-27Ft körül van és azt beszorzod amennyit még 1 hónapban fateromék 25Ft-ot kapnak és kb 18.000km-megy egy hónapban az olyan 450.000Ft. -
#45296 -
#45295 Valaki más tud segíteni a Szemerey-es gyógyszerszállítós állásról? -
#45294 Nem sajnos nem tudok róluk semmit. -
#45293 Erről van valami infód? -
#45292 Azon én is gondolkodtam már. :) -
#45291 1. Call of Duty: Black Ops
2. World of Tanks
3. Internetes Fogadások, Tippmix
4. Eredeti játékaink
5. Need for Speed Hot Pursuit
6. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
7. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
8. Real Madrid Fan Club
9. XBOX360
10. Kamionok, fuvarozás, áruszállítás -
#45290 Csókos : D Müllernél : D -
#45289 A Müllernél. Ha jól tudom. -
#45288 Faterod hol dolgozik ha szabad kérdeznem ?Választ előre is kösz! -
#45287 Szemerey gyógyszer szállítás?
Az mondjuk engem is érdekelne...annál könnyebb nem kell...nincs súly nem törékeny az árú... -
Borg18754 #45286 B kategóriás fuvarozás engem is érdekelne de még a C-s is
somogy megyében nem tud valaki céget aki felvenne munkaerőt? -
#45285 Uhh de el írtam nem tudom mért "B"-re gondoltam de hogy mért C-t írtam... :D -
#45284 "B"-s jogsival is lehet menni, csak 102 es kódszámúnak kell lennie :)
Ha 3.5 re akarsz menni. -
#45283 Nem tudom van-e felvétel de van Spriter-ük arra elég a C
Trans Sped -
#45282 estééére :D
-
#45281 Annyira nem:)
De holnap is megyek lövök párat hátha majd jobban sikerülnek. -
Danda2008 #45280 Helló valaki tudna nekem segíten olyan cég kellene nekem aki C-s jogsival rendelkező kezdőket is felvessz .Ha valaki tudna ilyet fontos lenne priviben írjon már kösszi. -
NUMERAKIRÁLY #45279 Sziasztok anyit szeretnék hozzá szolni az egész beszélgetéshez hogy énis nemzetköziztem kb 5-6 évet és mindig azvolt aprobléma a szokásos vezetési idő betartása benemtartása
bezzeg mikor elvállalod a munkát akkor mindegyik igér fűt fát csak hogy mennyen az
autója a fogyasztásrol meg nemis beszélve én aztmondom a nemzetközizés a mai világban a legrosszab állás dolgozol de nemtudod menyiért.
most jelenpillanatban egy kukás konténeressel dolgozom nincs korong nincs ok piszkos munka mellébeszéd fizetés mindig időben kb 130-160-zer hétvége mindig szabad munkaidő 8tól 16-ig szerintem a kamionozás a leg végsőbb megoldás
-
#45278 Fateroméknál 7,5t-okat napidíjra(8ezer) a nyergeseket km-re fizetik(22/km)
És nyergesen többet keresnek.Ja és a napidíj fateréknál csak határlépéstől határlépésig tart.De gondolom ez is változó hogy hol mennyit fizetnek km-re illetve napra.
Meg akkor f*szol cég mikor napidíj van és az autó kint áll 2-3 napig mer az állást is fizetni kell.De km díjasoknál nem számít ha áll mert arra csak akkor jár a fizu ha megy. -
#45277 Estét
#45232:Ismerős hely:D Jó képek
-
#45276 pontosan, nemzetközi napidíj-ban kellene fizetni a sofőröket, de mivel így sokkal többet kellene fizetni így km-re fizetik őket...bár ez teljesen törvénytelen az igaz( a fizetési papíron már nem is szerepel ez)
egyébként ahol faterom most dolgozik (Révész Transz) régen úgy adták a fizetési papírt h üzemanyag megtakarítás: xY(olyan 250-300 közt)
alatta pedig üzemanyag túlfogyasztás: xy (ez mikor mennyi, de havi 50-60 ezreket úgy lekapják a fizuból, hogy azt szép nézni)
de miután feljelentették a céget, mert hogy lehet úgy fizetni h megtakarítasz ennyit, és túlfogyasztasz ennyit, azóta nem is adnak fizetési papírt :S
megnézheted egy ablakon keresztül, hogy mit kerestél és mit vontak le...és nagyjából ennyivel le van tudva :S -
#45275 Nem:D..de ez magán ügy:) -
#45274 enyém 500 felett tudja tartani még ha szabin van akkor is -
#45273 Akkor Én is hozzá szólok, hogy legyen "Borg18754" összehasonlítási alapja. Tesóm 4hetet dolgozik, 1hetet van itthon, jó párszor megy túlsúlyba, főnöke mondta, hogy nyugodtan menjen ki fizeti a büntetést, és ez így is van, kifizeti a büntetést, ha előre megtervezett útvonalat kapnak akkor tudják, 100% hogy túlsúlyba kell menni. Nemzetközibe, kártyával pedig nem tud túlvezetni. Igaz kell mennie de meg is fizetik, pontos összeget nem mondok csak kűrölbelűre, Magyarországról megkapja a minimálbért, ausztriából pedig 1200euró fölött, ez attól függ mennyit ment és merre. -
#45272 Sry a 2 hsz-ért de konya üzijéről nekem is beugrott amit elfelejtettem oda írni.
Apámék főnöke is nagyon korrekt minden szilveszterkor van vacsora éves teljesítmény összegzés stb. nem szokták őket a megszopatni szal jó kis csapat már 10 évek óta ismerik egymást.És az egyik sofőr apám régi vállalkozásában volt sofőr -
#45271 Bátyám is 250 fölött kap fizetést nemzetközibe, és általában 2 hétnél nincs tovább úton, nagyon ritkán fordul elő. Megbecsüli a főnök a sofőreit, és korrekt