59456
banner
  • nenus
    [center] Mai
  • rapi9
    Hidd el sok német direkt arra hajt hogy hogy b**on ki a kamionosokkal.Főleg mikor le van szűkítve az út és csak a belső sávban mehetnek a kamionok és akkor a k***ög kis német a bmwjével ott meggy a kamion seggénél hogy a kamionosnak ki kelljen centiznie a korlátot.Nem mind ilyen de sajnos sok van belőlük.
  • Magnumrolcsi
    Szarul látod!
  • Gerypapa 95
    tengeris jól néz ki :DDD
  • RS
  • viktor130
    Rédics A szlovén felén az étterem kurva jó :D
  • Fagyas Trans
    Estére 2 szépség.

• TruckerDave
  • cartarsak

több kép : http://car-tarsak.blogspot.com/2010/10/amerika-igaslova-kenworth-w900.html
  • Szobi30
    pontosan ők voltak...csak direkt nem írtam neveket.
  • leho94
    ezt úgy mondod mintha a kamion olyan óriási nagy környezetpusztítást végezne:D
  • 94mike

#45927 1 hónapig nem moccana meg 1 kamionse,kiváncsi lennék hogy állna a szád..
  • bakvarnyu
    Én amúgy utálom ezt az egész kamionos fuvarozást. Mármint azt a részét, hogy a 60 százaléka felesleges árumozgatás.Össze-vissza szállítanak mindent Európába amit nem kéne. Ide behoznak pl üdítőitalt,tejet stb Lengyelországból amikor itt is elő lehetne állítani.Közbe meg pusztul a környezet ezerrel.
  • bakvarnyu
    az a Pók volt meg a Debreczeniék , Póknak azóta már kamionja sincs
  • viktor130
    Ez igaz... Sajnos, ilyenek a magyarok
  • luspaydavid
    Szerintem valami hasonlót kéne tenni megint és akkor senki nem siet sehová.
  • Fagyas Trans
    De az Olaszok megcsinálták 2006-ban vagy 07-ben nem tom pontosan, hogy aki elindult annak kiszurták a kerekét meg hasonlók. Csak ők a fizetés emelésre mentek és tessék megis kapták. Nah akkor mi miért nem tudujuk ezt megcsinálni? Válasz: Mert nincs összetartás. SAJNOS!...
  • Szobi30
    az a baj, hogy itt ezt nem lehetne megcsinálni, mert úgyis meglenne az a réteg, aki egybűl ott lenne, hogy ő viszi a fuvart stb...
    tapasztalat...régen fater a borsodi sörgyárnak volt alvállalkozója, mikor a fuvarozást átvette a waberer's és úgy kezdte h 40 ft-al kevesebb a km díj, megbeszélték az ottani fuvarozók, hogy senki nem visz ki egy rekesz sört se 1 hétig, de már hétfőn délben volt, akinek mind az 5 kocsija rakottan jött ki a gyárból:S
    és ezt látván újjabbak és újjabbak mentek pakolni...természetesen a 40 ft-ot nem adták visza, mert látták, hogy ígyis van aki viszi nekik a fuvart :S
  • rapi9
    Az igaz sajnos.De hát álmodozni csak szabad róla:D
  • rapi9
    Ez így igaz.Nem értem mi öröm van abba mikor a munkáját végző sofőrt szívatják.
    De ezek az autósok.Meg az tényleg a szemétség magas iskolája, hogy mikor megelőzi a f***kalap BMWs a kamionost 120al aztán bemegy elé és 70re visszaáll.És ez eljátszódik még párszor.És szemetek mer tudják, hogy ők előnyt élveznek velünk kamionosokkal szemben, mer csak eddig terjed a vezetési tudásuk, hogy "hogyan b****unk ki a kamionossal.Legalábbis én így látom a szituációt.Nem tudom a kollégának mi a véleményükk erről?
  • tomi0113
    jah.
  • viktor130
    Mert ellopnák szokásosan...
  • Fagyas Trans
    Hát ha ezt elkezdenék megcsinálni a negyedénél abba hagynák mert nem lenne lóvé... :D
  • viktor130
    Sajnos a sok gyökérséget átveszik a magyarok, de jó dolgokat nem. A magyar kisautósok is birkák. Besorolni alig tudnak, agresszívek, villognak, sietnek, befékeznek a kamion előtt. Azokat sosem értettem meg akik egy előzés után bevág eléd és satuféket nyom. Hát akkor már nem siet b..ssza meg? A jó édes anyjával szórakozzanak az ilyenek. Más dolgozik ő meg jó szórakozik...
  • rapi9
    A témához csak annyit hogy mi leszünk a második Németország előzési tilalmak tekintetében.Szerintem nálunk meg az EU összes autópályáján is meg kéne azt csinálni mint Amszterdamnál, hogy a kamionoknak külön sáv(ugy tudom) van és ki van tiltva a személykocsi.És akkor kiváncsi lennék melyik lenne a a gyorsabban haladó sáv:DMer fater mesélte, hogy Amszterdamnál 90et szigotúan tartani kell mert zolják az embert az autók meg nyugdíjas tampóban vánszorognak.Igaz sajnos ilyen pályaszakasz Európában ugy tudom, hogy csak Amszterdamnál van sajnos.
  • Fagyas Trans
    Ejj a mocskos K*rva annyukat. Én most ezzel ugy vagyok hogy, Nem lehet előzni? Oks. Akkor 4-5 napos leállás magyarorságon és nézzük meg akkor mit tesznek ha mondjuk ezen a 4 napom egyetlen egy kamionse menne. Nah akkor milenne? Meg hát azért mikor multkor 70km/h.val döcögtünk a M1-en. Elmennek a büdös p*csába.
  • DJKonya
    Hát ha a Postásokon, és azokon a kamionosokon múlik akiket órabérben fizetnek és nem sietnek akkor biztos lehetsz benne. De nem tudom észrevettétek-e már, elég sok olyan személyautóval találkozni akik 70-es tempóval zakatolnak egy autópályán. Na az ilyeneket kéne szarrá büntetni indokolatlanul lassú haladásért, mert nagyon balesetveszélyes még.
  • Kistódi
    Idióta gyökerek De még azt bírom hogy az autósok nagy része a kamionosokat hibáztatja de ha a kamionosok nem lennének akkor nem lenne a segge alatt autó mert a kamionosok hordták alá a darabjait is ők hordták össze meg a gép ami csinálja az autót azt is ők hordták... áá a végén biciklivel leelőzöd őket annyira lassan fognak menni mert nem lehet haladni
  • Cb Főnök
    Ezt a hülyeséget...
  • sovatalevi
    Ez Szekelyudvarhely nemde? :D
  • luspaydavid
    Ja én is így vagyok vele
  • 94mike
    Remek...egy nap alig fogunk haladni:S
  • viktor130
    Most 90 van ugye... Elvileg kellene időközönként tachográf illesztésre vinni a vasat. Mondjuk augusztusba cseréltünk difit és más volt az áttétel és rögtön gyorsabb lett. Ha a gumikat kicseréled akkor is változik. Tehát szerintem max. csak az lesz, hogy mivel valamennyivel csökkentek a vezetési idők túllépéseivel kapcsolatos büntetések, ezért ezt itt fogják behozni. Gondolom a sebesség túllépésért most majd behozzák a szokásos 300 000 Ft-os közigazgatási bírságot... Aztán megint mehetnek a családok tönkre
  • Gerypapa 95
    végülis ugyan mindegy milesz , azt hallottam így félfüllel hogy 2011-től lekell szabályozni minden kamiont 86 km/h-ra és ha a korong többet mutatt egy ellenőrzésnél akkor nagyon megböntetnek
    elvileg minden gyár köteles lesz 86-ra beállitani a szabályzást
  • vadkamionos
    Szánalmas amit művelnek...
  • 94mike
    +1
  • viktor130
    100% igazat adok. Mentünk M7esen amikor kirakták a táblákat M0tól folyamatosan Fehérvárig, se a kocsisor nem haladt a belsőbe, se a kamion....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sok tetű geci, aki életébe nem ült kamionba... olyan idegesítőek... ááááá hihetetlen, bezzeg nem tudom mi a kurva anyját shoppingolna ha mi nem lennénk -.-"
  • Kistódi
    Gyönyörűek a scaniak meg a fekete volvó úristen...
  • tomi0113
    Háhá, ez tök jóóó!
    #45899:
  • luspaydavid
    Nem semmi :D