Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

luspaydavid
...megvárod még elmegy <#idiota>

The Truck Is My Life

ubul97
jött mögöttem a kocsi:S

luspaydavid
Man-nál mért nem mentél közelebb ? : )

The Truck Is My Life

ubul97

djano
Fasza kép!

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

ubul97
Napot

Legolas86
Hát nah, igen, az már szép szerelvény lenne...

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?

Tomika001
<#szeret><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

sziasztok!
hozok pár képet:

fasza video<#eljen>háttérbe megy a riverside meg a nicola <#nyes><#nevetes1><#smile>
RS
Jó videó!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

TóNyóóóóóóó
meg 1 ilyet utána kötni, akkor én is elrohangálnék vele😄

VERESS 96
fasza hangja van 😄

Gollo
még van róla pár videóm belülrõl.. ha kell.. 😊 de majd fotózok még róla.. 😊

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Gollo
Háát képem nincs... de ehez mitszolnál ?😄

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Legolas86
Az a gép annyira tetszik 😄 ha vannak még róla képek jöhetnek, akár privátba, v mailen is 😄 van pótja is amúgy? v szólóztok?

Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?

Gollo
viszont egy rosszpontja még a ponyvásnak.. hogy felvághatják.. és kilophatnak belõle.. 😊

Gollo
Pedig minket is daruztak már be nem egyszer... beálltunk egy hangárba vagy mûhelybe ahogy tetszik jött a sines daru fölénk és ugy pakolta be a cuccot.. de ilyen már volt kikötõbe is.. 😊
#42444 <- erre a gépre gondolok... 😊

DJKonya
Hát igen italkerbe nem jellemzõ a felülrõl pakolás. Ponyva szakadásról annyit hogy ezek általában a helytelen rakományrögzítésbõl kifolyólag vannak, egy kis odafigyeléssel el lehetne ezeket kerülni, de hát az emberi lustaság végtelen, persze ezt ragozhatnánk még.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Legolas86
Igen, ez elég nyomós ok 😄 XD De amúgy nem sok ponyvás kocsit láttam, h felülrõl pakolják... legalábbis felénk nem divat. Italnagykerbe dolgoztam, csak azért mondom... pl rekeszek szállítására nagyon jó lenne, nem borulna meg olyan könnyen a nedü :-p láttam már ponyvát szakadni...

DJKonya
Egyrészt mert drágább, másrészt ezt nem lehet felülrõl pakolni és nem olyan mobil mint a ponyva.

Gollo
Mivel kicsit öregmár.. elengedte a levegõt a vezérgép.. ezért kicsit termeltem neki 😊

Legolas86
Bár minden álmom az h kamionozhassak, de szerintem ha Cvel bele ülnék egy ilyenbe, már nem is kéne más :-)

Amúgy miért nincsenek elterjedve az ilyen felépítmények??? Jó mert dobozos, ám mégis kinyitható, de erõsebb, mint a ponyva... Ha lenne pízem teherautóra, nekem ilyen felépítményes kéne... ugyan ekkora pótkocsival... igen, álmodik a nyomor... :-D :-)

DJKonya
A GLS-hez jár Szlovákiából egy Midlum, az is ekkora csak dobozos, van egy félholdas farsöprése<#idiota>

luspaydavid
Az igen 😄 erre van egy Renault az is van ilyen hosszú csak sose látom menni mindig a telepen áll bent. :S

The Truck Is My Life

RS
Az igen!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Legolas86
Ajisten!
Faca képeket lõttetek... tetszik mind! Fõleg az a fehér M.A.N. 42444nél 😊
Most találtam, kicsit se köbméteres gép :-p

luspaydavid
Én is DAF-olok egyet még ma. 😄

The Truck Is My Life

luspaydavid
<#worship><#eljen>

The Truck Is My Life

tuzfal3
Volvoooooooooooooooooooooooooooooooooo😛

Opel Movano 2.8DTi

Akkor a kutya utálja a szar vakut <#idiota> Merthogy ebbe nincs nagy az is biztos <#idiota>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

ekkora vakuval énse szeretném <#idiota><#idiota>

Nem mostani kép.
Nem szeretni mikor fényképezem <#idiota>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Kis Bigynek😊

CB: Kis Lámpás Jimy

Tomika001
Az egy kicsit tényleg. 😄

Szerintem is...😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

TóNyóóóóóóó
az az egy michelin baba elég bután néz ki ott😄

CzUKi
Láttam köszi 😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

rapi9
Köszi.Én is raktam egyet neked az ujról egyel lejebb.

SCANIA THE BEST

CzUKi
Scania fan kérésére 😄 (Forrás TIR portál 😄 asszem ) Kép készítõje is majdnem mindegyiken rajta van 😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

rapi9
Talán most jó lesz
[/url][/img]

SCANIA THE BEST

rapi9
[/url][/img]
Transintertopos Scania most találtam.

SCANIA THE BEST

Tomika001
Tetszik! <#hawaii>

luspaydavid
Nekem is de még jobb lenen ha betöltene a kép. 😄

The Truck Is My Life

luspaydavid
Én még úgy szoktam csinálni hogy a legnagyobb mértebbe rakom a fényképezõm (12Mp) és kivágom belõle, nem az igazi de meg teszi. 😊

The Truck Is My Life

varsanyi92
Szerintem kipufogófék (bubu), mivel ball lábbal csak az autóversenyzõk fékeznek , így a sima fék kilõve , ha a mortorféknek ilyan hangja lenne, akkor már nem igazán menne a szekzet.

Gerypapa 95
faszt , az imagerz tárolta legtovább a fotókat 😊

Fagyas Trans
Jah értem köszii. 😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

RS
Mert egy hulladék. 😊

DJKonya
Hát a legtöbb telefon tud panoráma képet csinálni, bár az enyém pont nem tud 60ezerért...
De ha tud panoráma képet csinálni, bár azt nem tudom hogy általában hány fokban csinálja a panoráma képeket de tegyük fel hogy 180 fokban csinálja. Csinálsz két panoráma képet aztán photosopal vagy paintal összevágod a kettõt, de fényképezésnél nagyon precíznek kell lenned hogy a végeredmény pontos legyen!