59456
-
#45979 páran beszopták:D -
-
#45977 Nem tudom volt-e már?!
-
#45976 És még huzat is volt nem ?(csakvicc)
Fasza lehetett :D Én is láttam már pár szép gépet amit nem tudtam lekapni -
#45975 -
#45974 -
ScaniaBoy #45973 mögötte meg egy 4-es tartályos Scania ment.
Jobb oldalt is volt kipufogó! -
ScaniaBoy #45972 Huhú mit láttam ma.
Sajna nemtudtam lekapni mert esett az eső.
-
#45971 Köszi Nektek is.. :D
Nenus: Járni járok,de képeket nem nagyon rakok.. Leszámítva a mostani képeket.. :) -
#45970 Jó képek lettek! -
nenus #45969 te ide is jársz? :D -
#45968 Nagyon szép! -
#45967 Kössz szépen srácok.. -
#45966 a légrúgóval játszhatnának egy kicsit :D emeljék már fentebb szerencsétlent ne a földön legyen xD -
#45965 -
#45964 Jó képek! -
#45963 Szép képek -
#45962 Nagyon jó képek lettek! -
#45961 Elég furán áll szegényke :S Mintha a tetőspoiler hozzáérne a póthoz :O
Amúgy jókép
Giovanni:Nagyon nagyon szép -
#45960 A mi verdánk.. Bocsi a sok kép miatt.. :\
1. Saját pótkocsival..
2. Konténerrel..
3. Másik jumboval..
-
#45959 Üdv mindenkinek.
-
#45958 +1 -
#45957 Koszi :) -
#45956 Jó kép! -
#45955 Egy mai foto mar a ho olvadas utan :
-
#45954 Gondolj bele van aki azért ül kocsiba hogy direkt kamionosok elé vágjon ?! :D Autósok között is van olyan mint a kamionosoknál pl. mikor még a Magirusal meg a Trakkeral jártunk akkor nem egyszer volt hogy az ország másik felébe vittünk gépeket akkor az autósok nem merte előzni vagy el is húztak, de volt már olyan is hogy megelőzött és b*szott menni. De ugyan is kamionos is csinálta ezt.
Szóval ne mond már hogy autósok autósok. -
nenus #45953 És?Mit zavar az téged? Ha sofőr lennél akkor azt mondom ok. De téged mit zavar az hogy mit csinálnak a kamionosokkal? -
#45952 Sztem meg annak nincs értelme hogy a kamionosokat szívatják. -
#45951 Szerintem meg semmi értelme egymásra ujjal mutogatni. -
#45950 hát igen.
És ez a a felháborító.
Mi jöttünk haza Debrecenböl volt előttünk egy Actros előtte egy opel ami nem ment. A Merci elkezdett ráéelőzni az opel meg nyomni neki.Apával adtunk is neki mármint az opelosnak az Actrosos meg is hívott Újfehértón egy lángosra.Na ezt a kamionos összetartás.
És nem a Kamionosok a hülyék hanem azok az autósok Akik a Kamionosoknak akarnak Rosszat.:S -
#45949 Nem hiszem el! Általában ha le van szűkítve a úttest az autópályákon ott kitesznek egy sebességkorlátozó táblát is. És ha annyival megyek amennyi ott fel van tüntetve akkor felőlem ott mögöttem fel is fordulhatsz akkor sem megyek gyorsabban! Erre a köcsögösködésről, hogy ki mit enged meg magának pl- bevág a másik elé, index nélkül kanyarodik, stb... akkor térjünk vissza ha Te minden szabályt betartasz vezetésnél (már ha van jogsid). Szar ezzel érvelni, de így van.
Nekem személy szerint a sok román rendszámos autót vezető egyénnel van bajom. Meg a külföldről Magyarországon át, Románia felé haladó külföldi ideiglenes rendszámmal rendelkező autó sofőrjével. De ez egyéni szoc. problem.
Tolerálni kell a másikat valamilyen szinten.
-
#45948 Az fasza. A villogásra visszatérve még tavaly apu a Batkinál volt és ügye sötét volt. Elkezdünk előzni és már elhagytuk a másik kamion elejét erre apu idexel mert villogtak. Ahha, de nem a kamion hanem a buzi német aki mögötünk jött apu észre vette az utolsó percben hogy a kamion huzodik le és visszarántotta a kormányt. Ennyin mulott hogy legyen egy kisebb baleset. -
#45947 hát ez egy faszság.
Am a baleset abbol van hogy egy kamion elkezd előzni és utoléri egy gazdag faszkalap az m5 ös bmwjével éppen és elkezd villogni meg nyomja és egyszer jobban odalép és már a kamion aljába van totálkárosan.ÉS ebből van a baleset.Ahogy a kamionnak is van 90 km/h szabályzás a kocsiknak meg az összesnek vagy 130 nál.És akkor nem sietne egyik bumburnyák se.Mert jöttek valamelyik nap is Nyíregyen keresztül a perlamentes köcsögök és majdnem belementek a kamionba mert annyira megy dehogy hova az annyikba sietnek. -
scania620 #45946 kkeeeellll:D -
#45945 De figyelj amugyis kib*ssza a 80-as táblát meg az előzni tilost. Akkor most minek még ez is? :S -
#45944 az biztos hogy faszság , de nincs is annyi balesett mint máshol :) -
#45943 Frakfurt után Würzburg irányába délutánonként a kamionoknak lekell menni a leállósávba hogy akik a munkábol hazafele tartanak azok had siessenek és igy nekik 3 sáv van a kaminoknak meg 1 leállósáv.(ha jól emlékszem ott van ez) Ezt hatalmas nagy szemétségnek tartom a Némttöl... -
#45942 Bocs a dupláért.
Két kép estére
-
#45941 nagyon szép! -
#45940 Ha megnézed a Német autókat, mindegyikbe egy ember ül mx kettő, kimennek nézelődni az autópályára jön egy bokor és lassít hetvenre hogy megnézze nem e rázkódik-.-' jó hülye a példa de az ilyen pitiáner dolgokon eltudnak gondolkozni -.-' : D