59456
banner
  • kgb12
    Köszönöm a segítséget!
  • roller460
    Fater most ezzel a premiummal jár.

• DJKonya
    Nagyon megköszönném ha tudna valaki az ügyben segíteni.
    Ma raktunk be az autóba egy új nyomástartó szelepet amit Németországból hoztam 37ezerért, természetesen feleslegesen kidobott pénz mivel az autó ugyan úgy nem működik.
    Nekem/nekünk már több mint egy napos munkánk van benne hogy felkutassuk a bontókat, egyéb oldalakat, felhívkáljuk őket a magasnyomású szivattyúval kapcsolatban, sajnos eddig nem jártunk sikerrel, egy vadonat új szivattyú pedig több mint 600.000ft...egy tenyérnyi szivattyú...
    Tehát arra kérnélek titeket hogy aki tud, vagy ismer bontós embereket kérdezzen már rá hogy van náluk ilyen, hatalmas szükségünk lenne rá.
    Köszönet előre is!

Renault Mascott 120dci-be kéne.
  • djano
    Nagyon szép ez a DAf!
  • vajo
    Majd április 1.-én :D
  • DJKonya
    Azt kéne de nem szopatjuk őket
  • vajo
    Menny be a jelmez boltba, vegyél egy Rendőr egyenruhát, és úgy menjél fényképezni!
  • hungaro
    Szia! Én november elején rendeltem tőlük, le is írtam egy jó hosszú hsz-be mindent, és javasoltam, hogy kerüljön ki a bannerba de nem került, de azért még egyszer el mondom!
    Nekem első sorban úgy indult, hogy nem tudtam megrendelőt le tölteni, mert más oldalra mutatott a letöltési link mikor sikerült nagy nehezen megszerezni onnan már könnyű volt a dolgom, első sorban Én úgy rendeltem meg, hogy voltak azok a rublikák az elsőbe be írtam a jelen esetben az Uniós jelzés számát, ami ha jól emlékszem a 12-es jelzést viseli(+500Ft) majd be írtam a nevet amit megpróbáltam középre igazítani, majd mikor be írtam a betüket(/rublika) akkor a végére az általam kiválasztott "logónak" a számát be írtam ami a 2-es számot viseli! majd ki választottam a belenyomandó betű színét amit ez fölött tudsz kiválasztani(fekete, fehér, szürke)! majd a tábla színét is kiválasztottam és hogy kell-e tapadó korong vagy nem! Már csak a személyes adatokat kell megadni! (1minta=3betű!!)
  • Rob02
    Szia!
    Én rendeltem már tőlük! A minta számát is oda kell beírni és ha jól emlékszem akkor egy minta 3 karaktert foglal el!
  • Cindas
    talán ezzel többet tudsz
  • Hesston
    Erről a gépről nem tud valaki valamit?:D
    Még tavasszal lőtem Bécs felett egy benzin kúton..
  • kgb12
    Szép napot mindenkinek!
    Lenne egy kérdésem hogy valaki már rendelt névtáblát a Convoy Truck Shopból,mert elakadtam az igénylőlapnál ahova a nevet kell írni rublikák oda kell írni a minta számát is ugye?Válasz előre is köszönöm!
  • luspaydavid
    Azért egy ilyet itt is megnéznék :D
  • Fagyas Trans
    Egy kicsi karácsonyi hangulat. :D Hó volt mégis kamionnal jött a Mikulás. :)

[RS ha ugy gondold töröld.]
  • tuzfal3
    köszi
  • luspaydavid
    Osztrák autópálya oldala ha jól veszem ki.
    Autobahnen - und Schnellstraßen
  • tuzfal3
    Valaki tudna nekem mondani egy olyan oldalt ahol külföldi autópályákról vannak információk? pl lezárás a havazás miatt.Ausztria kellene.Előre is köszönöm.
  • luspaydavid
    Haver képei enyémek már nincsenek meg :S

• luspaydavid
    Már láttam nálunk is volt :)
  • varsanyi92
    Igen

Még szeptemberben Dombóváron, mondjuk félhomály volt, meg kocsival voltam, csak futó pillantás volt.
  • Tomika001
    Jó kép!
  • Legolas86
    Most találtam, valaki látta már élőbe?

• luspaydavid
    De szép :)
  • Fagyas Trans
    Szép kép.
  • leho94
    szép
  • RS
    Estét!
  • luspaydavid
    én 200 ért vettem németből hozott kis "makett" eket :D
  • Legolas86
    Békéscsaba -Csaba Center -1. emelet hetet7 akármi a neve :D 1:87 arányú több is van... Lehet, h szombaton veszek egyet :-p újra élem gyerek korom, és majd rakok fel képet róla :-D kis egyszerűek, szal semmi elektronika meg ilyenek... 2-4 ezer huf, nem drága...
  • luspaydavid
    he :D
  • ScaniaBoy
    Hol van ilyen bolt?
  • RS
    Az mondjuk érdekes lehetett. :D
  • DJKonya
    Nekem volt olyan hogy fényképeztem egy Mercit, és a sofőr azt hitte hogy KPM-es vagyok vagy valami...iskola táskával a hátamon
  • Gell97 kolega
    nekem dudáltak :D
  • luspaydavid
    Én mindig megnézem ülnek vagy fekszenek-e benn :D
  • Fagyas Trans
    Multkor közelröl fényképzetem volna egy kamiont és a soför rámkiabál hogy ez nem modell nem kell fényképezgetni... Azóta nem merek nagyon fényképzeni. xD
  • DJKonya
    Ez betegség, nem tudsz mit csinálni vele Bár a lányok többsége meg sem szólalhat Mikor együtt voltam exemmel és láttam valami csinos kamiont parkolni, egyből fénykép meg minden Na meg én olyan vagyok ha ott a sofőr és látom rajta normális, általában szóba is elegyedek velük
  • Legolas86
    Az előző is "sikert aratott", hát kaptok még egyet :-p

és még mindig szakad az eső...
    Jujj, tegnap beszabadultam egy játék boltba! Barátnőm alig bírt kirángatni :-p tele volt Scania R és T, valamint MAN kamionokkal... Aszonta, h kapok egyet karácsonyra :-p vesz a keresztfiának is és akkor játszhatunk együtt :-D XD
  • DJKonya
    Legnagyobb tömegre gondoltam...
  • 94mike
    Én a személy autót montam..jah:D
    kamionon meg majd a goré gondoskodik...
    de ált.azokon 4 évszakos van. a leg szarabb:D
  • viktor130
    Így van... Konténerbe kb.: 1 tonnáltól minden előfordul...