Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apumnak felajánlották, hogy felülhet egy Mercedes Actros-ra de nem vállalta el. :S
Amúgy ponyvás szerelvény.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#42872 Ezér írdki legközelebb😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Bár a napellenzõ,szélvédõ alsó részénél lévõ valami az onnan kuka...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Hozok már egy szép festésû gépet.
Forrás: V8power.nl.
Kicsi szívem össze szorul, olyat láttam ma! 3 kamion egymás után, és persze az élen a nagy kedvencem, de teljesen olyan amilyen az álom kamionom! Sötét szürke Scania Torpedo Highline gabonás billents félpóttal. Mögötte 2 R szériás fehét Highline ment kötelékbe. Persze messze álltam, és nem tudtam lefényképezni õket... :-(
Vellám kérdés! milyen rendszám az amelyiknél van 3 szám, utána egy J és utána megint 3 szám???
Scania Torpedo Highline for evör :-) Barátság az, amikor valaki felhív éjjel azzal, hogy baj van, megölt egy embert, mit tegyen - s te csak annyit kérdezel: van ásó-lapát vagy vigyek magammal?
Immigrants ja XD am köszi mindketötöknek.
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Am. király képek!<#eljen>#eljen>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....