Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FTW Transkona Logistik GmbH
nekünk nem kéne még1xer..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Opel Movano 2.8DTi
1. Négyutasszelepmegadta magát Németbe (Spanyolpályás volt és pont Németbe adta meg magát: L)
2. Leszakadt a pótkocsi királycsapszeg(asszem annak hívják) letörött róla.
3. pedig, egy 4 es durrdefekt húzóra, asszem.
Magyarul 750.000 ig nem volt vele nagyobb probléma, de ezt már leirtam párszor.
Most van bent 1.100.000 körül (már több) És még mindig semmi gond, Spanyol pályás, a mai napig ; )
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
ülltél már egy actrosba?vagy vezetedmár?...
nem mondanád ezt....húzzál szép fél autómataváltós actrossal 40 tonnás pótot,faternak félautómatábol összesen 1 volt,mind a kettõt vezettem telepen belül,rakás szar..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
( szóval a skániába csalódtam a legnagyobbat )
egyedül a mercedes az ami még megéri a pénzét szvsz
....Billencsesek jo emberek...
Most ezel nyomom már vagy 1,5 éve..<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#guluszem1>#guluszem1>
....Billencsesek jo emberek...
Mert új telóval csináltam...
De majd megkeresem! 😉

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
választ elõre is köszi
Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#43152: Jó jó csak írtad hogy mai, azért gondoltam arra.
The Truck Is My Life
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.