Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tudok képet csinálni akkor majd hozok! 😄
Bátyámék vittek anno morfiumot Ukrajnába, na ott indokolt volt hogy fegyveresek csatlakoztak hozzájuk Záhonynál.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
к.ιηтнуα.
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Én láttam már sok videódat mind a mezõgazdasági részlegbõl, és errõl a mercirõl is láttam azt a rövidebb videót!
Nagyon jó videóid vannak! ezt is hamarosan végignézem<#smile>#smile>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Mit mondtam? <#eljen>#eljen>
tomi0113: Bocsánat<#idiota>#idiota>
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Norba vagyok. Még nem írtam ide, igazából én mezõgazdasági gépeket fényképezek és videózok évek óta, de volt egy nyári kalandom egy Mercedes Benz Actros 1848 V8-assal elvittek egy hétre.. errõl készült videót szeretném figyelmetekbe ajánlani, akinek van kedve tekintse meg. Amúgy van itt egy cég ahol 4db MAN gabonás szerelvény végez mezõgazdasági terményszállítást, róluk is sok videóm van az alábbi linken:
Saját profilom
No para xD
De ha felrakom a képet még fél szemmel tükörbõl se merjél rájuk nézni ...
Na csak ennyi
VITA VÉGE (ahogy andor mondaná xD)
am szép képek!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Mert mintha ezt a gépet láttam volna, a rendszámnak a vége 97 volt aszthiszem!
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
szobi: nagyon jóóó képeek!!<#eljen>#eljen>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
betévedtünk ide is:
és ilyen helyeken is jártunk...
csináltam egy képet, lefújás közben:
ez pedig már egy Szlovák Troli:
ha minden igaz õszi szünet után jön a friss 😉
ja és bocsi a szar minõségért...
www.szobi.picturepush.com
bár ez még a telephelyen xD
a jó Lengyel utak...
megint:
valami faulban:
egy pozitívum, ha elõzni akarsz behúzódsz középre és mindenki kihúzodik, te pedig nyugodtan mehetsz középen...😊
inkább kétszerre rakom fel, mert sok kép, mindjárt a folytatás 😊
www.szobi.picturepush.com
#44212 : Felejtsd el a képet! Huzat lessz a garázsba megint.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR