59456
-
#47387 Régen még itt is magasabb volt a színvonal. -
nenus #47386 Minden ets-es láma ide jön... -
#47385 megköszönném ha vissza vennél magadból -
#47384 Isten-isten ; D -
#47383 Inkább igyunk -
#47382 Nem kell mindent mellre szívni... -
Sóschips #47381 Mondd már el,mi a jó krva bajod van?mikor szóltam hozzád egy rossz szót is b*zdmeg? -
Sóschips #47379 xD..jó tudni..gondolom ets topikra gondolsz..csak egy a probléma,mostanában vagy nem vagyok sg-n,vagy csak herceg topikjában vagyok..de semmi baj.leszarom -
#47378 Olt völgye romániában ez? -
#47377 Te is benne vagy mindenbe mikor le kell szólni valakit... -
#47376 akkor gondolom CB:Feri faterja a fehérből kapott mert azt mondta hogy a faterja kapott új gépet. -
#47375 [center]Előző heti kamionozás, Románia.
Felrakó előtt, Dunaújváros.
Új Scaniák...
Kozák új Scaniái közül az egyik...
Bocs a minőségért! -
#47374 :D -
#47373 Huu,ma meginn elkergettek,mikozben egy parkoloban fotoztunk...nem zart parkolo,szal meg kerites sincs... -
#47372 :) ; D
-
#47371 jajó:D -
Sóschips #47370 Mikor kötekedtem Vazul néni egyetlen szép gyermeke?:DD
Májkül nem is rád gondoltam,csak épp Neked mondtam:D -
#47369 Én nem kötekedtem veled:C -
#47368 Azért te csak ne is beszélj... -
Sóschips #47367 Nem mondom,hogy gusztustalan,mert lehet,hogy másnak meg tetszik.Ez saját véleményem és kész.De nem fogom itt ócsárolni,hogy hű de fos,meg ilyenek,mert megint jön itt az amperkodás,hogy így meg úgy.
De egyszerűbb ám kötekedni -
#47366 Hehe ti kajak bevettétek, ez a modell már az mp3 lejátszó előtt járta az utakat : D megtévesztés, azzal kapcsolatban, hogy melyik modell következő kiadása : D -
És miért nem fog tetszeni? MERT GUSZTUSTALAN> nem egyszerű?:D -
Sóschips #47364 fhuu..ha nem mondod,hülyén halok meg,komolyan mondom
Leszarom a festését/fóliáját,de ha normális színe lesz,akkor sem fog tetszeni,mint már elmondtam miért... -
#47363 Szerinted mi a faszért van rajta ilyen fólia? hogy ne ismerjék meg.....
Észre vehetted volna hogy minden új fejlesztést így tesztelnek az utakon... -
Sóschips #47362 Én rájöttem:D..tudjátok van a WS teleshop és Horz Fuksz(xD) és van az az autómosó cucc,na hát most nagyban tesztelik a dolgot:D..szóval ez alapjában véve fehér,szürke,csak bent felejtették a galambok között,azok meg szanaszét összevissza sz*rták:D
Nem tudom,nekem annyira nem jön be:Snem csak a festés miatt,hanem úgy alapból.Nem szeretem az ilyen túl modern kinézetet,kezd nagyon ilyen koncepciós gépre hasonlítani.Közben meg lehet,hogy az isxD -
#47361 -
#47360 Aszem Merci -nek valami autója régen olvastam cikket róla de nem biztos. -
#47359 Ez volt a hátterem -
#47358 Azért nincs rajta rendes festés hogy a lesifotósokkal kibasszanak ilyenkor még teljesen más dolgokat is rá szoktak rakni pl: műanyag takarókat hogy ne úgy nézzen ki mint ahogy tényleg kinéz... Ez a festés meg hát rendesen rásegít nem sok mindent látol tőle.. -
Blum #47357 Tudod,olyan autókat,amit még tesztelnek nem szokás ám normálisan lefesteni... -
#47356 Na egy jó kis vidit linkelek már nektek.
Ebböl látszik ha van sok pénzed egy akármilyen kamionból is tudsz olyat csinálni hogy mindenki megfordúl utánna -
#47355 Ez szerintem egy komplett MAN fülke kisebb-nagyobb átalakításokkal . -
#47354 fújj még a fülke lehet jó is lenne de az a festés hányinger kerülget:S -
#47353 Szerintem is, egy normális festéssel faja lesz. -
#47352 Ez igen! -
atesz11 #47351 úgylegyen :) -
Blum #47350 Szerintem nem olyan rossz..:)
Normális festéssel biztos értelmesebben fog ám kinézni. -
#47349 Hát nem... -
atesz11 #47348 ezeknek ízlésük nem sok van :S -
Blum #47347 Igen,ez az új generációs Actros
LINK