59456
banner
  • leho94
    geciszééép
  • Tomika001
    Ezzel a képpel búcsúzom mára!
  • imihaver
    Hoztam pár képet:)
  • Tomika001
    Aha, elhiszem most ahogy voltunk nem volt sok hó de zöldben nagyon szép lehet! :)
  • PttM Fa
    Szép hely nyáron mondhatom. Gyönyörü :)
  • Tomika001
    Nekünk ez volt az első alkalom. :)
    #47419: Zsír!
  • RS
  • tuzfal3
    No fene.Rs koma megint kiment villogni a sunáknak a reptérre. :D
  • RS

• PttM Fa
    Sokat jártunk ott faterral nyáron. Szinte minden héten ottmentünk el.
  • Tomika001
    Igen az. :)
    #47395: Tetszik!
  • DJKonya
    Biztos örültek a hótolónak "áhh ezek a közutasok... mindig szorgosan takarítják az utat"
  • tomi0113
  • scania620
    hát ez nagyonnagy:D
  • Tinka123
    Svájciak, majd kiheverik : D
  • nenus
    Ezen elmosolyodtam :)
  • allock #47411
    de miért nyomják csak a féket?
    ilyenkor pici gáz kéne aztán menne kormányozni is tudna tán dombról lefelé
  • Sóschips
    szépen beálltak halszálkába:||
  • RS
    Sajnos, be kell látni igazad van, épp ezért vannak akik csak olvassák a topikot.
    Én már nem egyszer elmondtam hogy tartsuk meg/hozzuk vissza a régi színvonalat!

• roller460
    Nálam eddig minden jó... bár én soha nem jelentkezek ki...itthon a saját laptopomon, mindig elvan mentve az oldal mikor kilépek mozzolából... de amúgy ha másik gépről akarok belépni nekem is szokott szarakodni néha néha...

+1 kép.

• Tinka123
    16 nap, 22 óra és 26 perc e folyamat bevagyok jelentkezve és semmi de semmi problematikám nincsen :): D
  • Blum
    Gyerekek,rgtruckz nálatok is döglődik?

Be akarok jelentkezni,erre azt írja ki,hogy a "Felhasználónév már létezik."
  • roller460
    Nálunk meg múlt hét hétvégén esett 30-40cm hó..aztán egész héten 10-20°C között ingadozott a hőmérséklet,így hát elolvadt mind... aztán tegnap az eső szakad egész nap,viharos szél fúj és -5°C volt....Ma meg -5°C volt..szakad a hó,viharos szél fújt,de a hóból meg semmi sem maradt meg..tiszta szárazak az utak...
  • Szobi30
    igen, tegnap este 10 körül kimentem még cigizni, akkor láttam hogy a hó esik...gondoltam úgyse marad meg az eső után...erre tessék, reggelre volt 10 centi hó -.-
    am Fater meg hajnal 2kor indul, ittvan Tiszaújváros 8 km-re, az árvíz miatt mikor viszem át kocsikázhatok majd 50km-t oda meg 50et visza...bár nekem nincs ellenemre, mert szeretek kocsikázni, és a hótol se félek, de akkor is kibaszás, hogy tegnap megnyitották az utat ma meg megint lezárják+ a jó kis 360 ft-os benzinárak mellett...dehát ezvan :S
    de nem OFF-olok tovább xD
  • tomi0113
    Erre éjjel esett, de el is olvadt szóval most nincs semmi. xD
  • DJKonya
    Elképzelhető...
    De hát milyen időjárás ez? tegnap egész nap szakadt az eső^^
  • Szobi30
    jaja... és úgy, hogy délután 3-4 ig fojamatosan olvadt is közben...han nem olvadt volna, lenne vagy 20-25 centi :)
    am még egész éjszakára mondja, szal lehet h lesz is annyi...:D
  • 94mike
    Itt bokámigér a haw-.-
  • DJKonya
    Nálunk Miskolcon már legalább 15 centi van.
  • Tinka123
    Erre egy szem hó sem esett, Szombathely és Győr között félúton :) a 86-oson :D hálaisten, mostmegmár ne essen szent este nem tudott :D
  • djano
    fasza.
    Úgy látom felétek nincs hó.
    Nyíregyen szakad
  • DJKonya
  • roller460
    Jól van mielőtt megölnétek egymást azért nézzétek már meg a ma készült képeimből az egyiket.

• DJKonya
  • nenus
    Konkrétan én sem rád értettem.Ha értelmezed a mondatot amit írtam, akkor rájösz hogy többesszámban van. Egyszóval nem Rád, vagy a Józsira, vagy akár kire konkrétan céloztam volna, hanem az hogy többen írtok kevés marhaságot. Ez az emberben össze gyűlik és kiadja hogy már elég abból hogy kezdi átvenni a topik az ets fillinget. Nem hiányzik ez senkinek (legalábbis szerintem).Jönne vissza az ami régen volt. Ké-kép hátán, normális beszélgetés, és nem a hülyeségek (vegyük például ezeket:"má, jóvan"...egyszóval mellőzzük a parasztkodást, és próbáljunk meg kulturáltan fórumozni)
  • DJKonya
    Akkor nem sörözöl velünk? az is jó fajta oltás
  • Sóschips
    Nem kapom fel a vizet.Teljesen nyugodt vagyok.Csak Titeket nem értelek,hogy rögtön jött itt a nagy arc a nagy semmire..Tényleg mondom,már engem nem érdekel;)Csak azért írtam,hogy elég lesz az oltásokból,év elején kaptam már H1N1re,szóval idén többet már nem akarok;)
  • DJKonya
    Ne kapd már fel a vizet ember, senki nem mondott ilyet hogy ne gyere ide többet.
    Én voltam most a bunkó tudom. De nem kimondottan rád értettem amit nenusnak írtam..
  • Sóschips
    Nem hiszem,hogy ets-es lennék;)..meg nem tudom,mikor keltettem itt vitát,most sem értem,mi rosszat mondtam volna bárkinek is.Ha Te azzal boldogabb vagy,hogy nem jövök ide,nem rakok képet,vagy talán zavar a hozzászólásom,akkor nem jövök többet.
    Tegnap is mi volt,Töki beszólt,rögtön leoffoltátok,utána mondtam,hogy semmi baj nem történt,ennyi.Valaki megértette,valaki nem.
    Ilyenek vagytok sajnos,de ez nem az én bajom.
    Ez van.Nyugodtan le lehet lámázni,nyomorékozni,csak Ti sem vagytok sokkal különbek tőlünk.
    Továbbiakban jó fórumozást és Boldog Karácsonyt.
  • nenus
    csak sajnos a sok majom megtalálta a topikot...