Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
és mennyi külföldön?
Én tudom milyen mert én voltam faterommal rengeteget külföldön is belföldön is és tudom, hogy milyen. Nemsokat aludtál mert menni kellett. :S
Még annyi a büntetésekrõl, ha hiszitek ha nem fateromtól már fél millió forintot fizetett / vontak le ebben az évben.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
akkor kb mennyit keresnek havonta?
namost melyik éri meg jobban?
#45246: a fõnököd neked azt mondja menjél nagyobb súllyal mint a megengedett, hogy érjél oda a lerakóhou. Nagyon sok cégnél nem érdekli a fõnököket ez. Ha megbüntetnek saját zsebre megy a büntetés és neked kell kifizetni. a levonásokról nem is beszélve.
Errõl eltudnék mesélni egy szomorú sztorit!
olyan sokat lecsípnek a pénzbõl?
vagy miért?
De egyébként ez a km-re fizetés, mivel a legtöbb helyen így fizetik a sofõröket, teljesen törvénytelen.
nagy a hajtás?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
The Truck Is My Life
veszel valami olcsó ásványvizet aztán azzal zuhanyzol a kamion mellett 😄
The Truck Is My Life
azt is tudtok minden nap?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
vagy hogy oldjátok meg ezt?
The Truck Is My Life
ha ezt túlléped büntetnek
rosszul tudom?
a hivatásos kamionsofõröktõl szeretnék pár dolgot kérdezni
én is szeretnék kamionsofõr lenni ha már leteszem majd hozzá a jogsit
itt akik belföldi áruszállítással foglalkoznak a kiindulóhelytõl amikor elszállítotok 1 rakományt akkor még aznap vissza is mentek a kiindulóhelyhez vagy a leszállítás helyén felvesztek 1 másik árút és mentek tovább?
vagy hogy zajlik pontosabban ez a folyamat?
napi 8 órában úton vagytok aztán a kamionban alszotok vagy gyakran otthon lehettek?