Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
müller, nincs felvétel, mielõtt bárki kérdezné.. de télleg😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Kistódi
De autópályán kamerákkal?

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

tuzfal3
Az a baj hogy manapság az elõzni tilos tábla nem sokat ér.Kalocsa - Solt útvonalon haladok napi szinten a suli miatt.A busz!!! elõzött enyhén ívelt jobb kanyarban záróvonalnál másik két buszt...Amúgy meg ha sietsz és nem jönnek szembõl,úgyis elõzöl...

Opel Movano 2.8DTi

mit írt?<#nemtudom>

Kistódi
Jaa és Bocsánat (a 2hsz-ért is)<#zavart1><#zavart1>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Kistódi
ÚÚÚÚ hogy is volt... azok üzemanyag takarékosságra mennek meg beállnak elõzni tilosnál 75-80-ra és nem lehet õket megelõzni<#falbav><#falbav>

RS
És ezt most írd le újra, kicsit finomabban...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

DJKonya
Én a Postásokat bírom, õk rá állnak kényelmes 70-75-ös tempóra, de igazuk is van, tudtommal õket órabérben fizetik.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Kistódi
Az jó faterom EGO-zott PRS TEAM-nél de most annak a fiánál van és az ha büntetés van akkor az fizeti apámat megbüntették csehbe 2000 €-ba de nem a sofõröket kéne megbüntetni hanem a fõnöküket mert õõ hajtja

Szobi30
nekem fater régi cégét ellenõrizték(pedig ott csak 1 kártya volt + mágnes)
de a 90 óra kétheti vezetésre szartak nagyívben, mert hétvégén általában angolba vagy luxemburgba voltak, és mindíg szóltak h mennyenek mikor letelik a 45 óra pihenõ...és ugye az óra hétfõn hajnal 2kor vált át, volt h 100 óra volt a 2heti vezetés...faternak 1,5 millió lett volna a büntetése, de volt olyan sofõr akinek 3 millió lett volna...végülis a sofõröknek elengedték és nemkaptak csak ejnye-bejnyét, viszont mégegyszer nem engednék el, és ugyanúgy hajtották volna tovább a sofõröket...szóval fater ezért hagyta inkább ott a céget, mert nem akart fizetni.
itt a Révésznél nem kell túlvezetni meg ilyenek, itt a tachográfot azt tisztelik.

www.szobi.picturepush.com

Kistódi
de am valamikor csak 13 meg 15ezer km

imihaver
Gondoltam, hogy mágnes meg 2 kártya. <#szomoru1>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Kistódi
2 kártya meg mágnes de ezt csak halkan mondom<#wink>

Szobi30
és azt h csinálja h megy 18 000-t?
gondolom akkor a cég a tachográfot nem ismeri:/
mert ha vkinek jó a kártyája(korongja) akk a 18 000 nem fér bele sztem :S

Kistódi
De neked konkrét fizetést nem is tudnak mondani mert általában km-re kapod a pénz és az olyan 22-27Ft körül van és azt beszorzod amennyit még 1 hónapban fateromék 25Ft-ot kapnak és kb 18.000km-megy egy hónapban az olyan 450.000Ft.

Tomika001

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

tuzfal3
Valaki más tud segíteni a Szemerey-es gyógyszerszállítós állásról?

Opel Movano 2.8DTi

luspaydavid
Nem sajnos nem tudok róluk semmit.

The Truck Is My Life

tuzfal3
Errõl van valami infód?

Opel Movano 2.8DTi

luspaydavid
Azon én is gondolkodtam már. 😊

The Truck Is My Life

94mike
1. Call of Duty: Black Ops
2. World of Tanks
3. Internetes Fogadások, Tippmix
4. Eredeti játékaink
5. Need for Speed Hot Pursuit
6. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
7. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
8. Real Madrid Fan Club
9. XBOX360
10. Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Tinka123
Csókos : D Müllernél : D

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

PttM Fa
A Müllernél. Ha jól tudom.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

kgb12
Faterod hol dolgozik ha szabad kérdeznem ?Választ elõre is kösz!

Manchester United FC

tuzfal3
Szemerey gyógyszer szállítás?

Az mondjuk engem is érdekelne...annál könnyebb nem kell...nincs súly nem törékeny az árú...

Opel Movano 2.8DTi

B kategóriás fuvarozás engem is érdekelne de még a C-s is
somogy megyében nem tud valaki céget aki felvenne munkaerõt?

luspaydavid
Uhh de el írtam nem tudom mért "B"-re gondoltam de hogy mért C-t írtam... 😄

The Truck Is My Life

Tinka123
"B"-s jogsival is lehet menni, csak 102 es kódszámúnak kell lennie 😊
Ha 3.5 re akarsz menni.

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

luspaydavid
Nem tudom van-e felvétel de van Spriter-ük arra elég a C
Trans Sped

The Truck Is My Life

csipa94
estééére 😄

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

imihaver
Annyira nem😊
De holnap is megyek lövök párat hátha majd jobban sikerülnek.

Helló valaki tudna nekem segíten olyan cég kellene nekem aki C-s jogsival rendelkezõ kezdõket is felvessz .Ha valaki tudna ilyet fontos lenne priviben írjon már kösszi.
Sziasztok anyit szeretnék hozzá szolni az egész beszélgetéshez hogy énis nemzetköziztem kb 5-6 évet és mindig azvolt aprobléma a szokásos vezetési idõ betartása benemtartása
bezzeg mikor elvállalod a munkát akkor mindegyik igér fût fát csak hogy mennyen az
autója a fogyasztásrol meg nemis beszélve én aztmondom a nemzetközizés a mai világban a legrosszab állás dolgozol de nemtudod menyiért.
most jelenpillanatban egy kukás konténeressel dolgozom nincs korong nincs ok piszkos munka mellébeszéd fizetés mindig idõben kb 130-160-zer hétvége mindig szabad munkaidõ 8tól 16-ig szerintem a kamionozás a leg végsõbb megoldás

NUMERAKIRÁLY

rapi9
Fateroméknál 7,5t-okat napidíjra(8ezer) a nyergeseket km-re fizetik(22/km)
És nyergesen többet keresnek.Ja és a napidíj fateréknál csak határlépéstõl határlépésig tart.De gondolom ez is változó hogy hol mennyit fizetnek km-re illetve napra.
Meg akkor f*szol cég mikor napidíj van és az autó kint áll 2-3 napig mer az állást is fizetni kell.De km díjasoknál nem számít ha áll mert arra csak akkor jár a fizu ha megy.

SCANIA THE BEST

ubul97
Estét
#45232:Ismerõs hely😄 Jó képek

Szobi30
pontosan, nemzetközi napidíj-ban kellene fizetni a sofõröket, de mivel így sokkal többet kellene fizetni így km-re fizetik õket...bár ez teljesen törvénytelen az igaz( a fizetési papíron már nem is szerepel ez)

egyébként ahol faterom most dolgozik (Révész Transz) régen úgy adták a fizetési papírt h üzemanyag megtakarítás: xY(olyan 250-300 közt)
alatta pedig üzemanyag túlfogyasztás: xy (ez mikor mennyi, de havi 50-60 ezreket úgy lekapják a fizuból, hogy azt szép nézni)
de miután feljelentették a céget, mert hogy lehet úgy fizetni h megtakarítasz ennyit, és túlfogyasztasz ennyit, azóta nem is adnak fizetési papírt :S
megnézheted egy ablakon keresztül, hogy mit kerestél és mit vontak le...és nagyjából ennyivel le van tudva :S

94mike
Nem😄..de ez magán ügy😊

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

leho94
enyém 500 felett tudja tartani még ha szabin van akkor is

hungaro
Akkor Én is hozzá szólok, hogy legyen "Borg18754" összehasonlítási alapja. Tesóm 4hetet dolgozik, 1hetet van itthon, jó párszor megy túlsúlyba, fõnöke mondta, hogy nyugodtan menjen ki fizeti a büntetést, és ez így is van, kifizeti a büntetést, ha elõre megtervezett útvonalat kapnak akkor tudják, 100% hogy túlsúlyba kell menni. Nemzetközibe, kártyával pedig nem tud túlvezetni. Igaz kell mennie de meg is fizetik, pontos összeget nem mondok csak kûrölbelûre, Magyarországról megkapja a minimálbért, ausztriából pedig 1200euró fölött, ez attól függ mennyit ment és merre.

Hivatás az Életért!

atika223
Sry a 2 hsz-ért de konya üzijérõl nekem is beugrott amit elfelejtettem oda írni.
Apámék fõnöke is nagyon korrekt minden szilveszterkor van vacsora éves teljesítmény összegzés stb. nem szokták õket a megszopatni szal jó kis csapat már 10 évek óta ismerik egymást.És az egyik sofõr apám régi vállalkozásában volt sofõr

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

DJKonya
Bátyám is 250 fölött kap fizetést nemzetközibe, és általában 2 hétnél nincs tovább úton, nagyon ritkán fordul elõ. Megbecsüli a fõnök a sofõreit, és korrekt<#eljen>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

atika223
apám külföldre jár Olasz-Magyar pálya néha megspékelve Magyar-Szlovákkal de ott csak határ közeli ha egész hónapban dolgoznak akkor megkapják a fix 280.000 vannak plusz díjak kell-e valamit bütykölni vagy nem (ez csak a pótkocsikon fordul elõ mert a legidõsebb kamion és 3 éves) az ilyen + 10-15 ezer forint.
Attól is függ náluk ha 1 felrakó vagy gyûjtõs a cucc (átlag 4-5 felrakó) akkor olyan 300-350 között
De ha beiktatnak 1-2 hétvégét egész hónapban gyûjtõznek (akár 8-10 15 felrakó) és a kifele cucc is 4-5 vagy 7-8 lerakó-s akkor hazaviszik a 480-520 ezer közt is
Eddig a rekord kereset 528.000Ft volt de az minden hétvégén kint és 7-8 fel/le rakó-s volt

Remélem tudtam egy kis útmutatást adni

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

djano
299.999 FT 😄😄<#hamm><#nevetes1>

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

luspaydavid
Az jó 😊

The Truck Is My Life

94mike
Fater belföldön keresett 2-3 éve 250-t,tavaly ugyanezt kapta nemzetközire..egyre szarabbak lesznek a fizuk,a mostani cégnél ahol hajtja a mant,még megbecsülik az embert..ittis 200 fölött kap fizut,pontos számot nem akarok mondani😊

luspaydavid
Jó mondjuk én a belfölre gondoltam mert a bátyám belföldön sofõr és "átlagba" keres olyan száz körülit külföldrõl nem tudok mit mondani de igen van akinek jól megy.

The Truck Is My Life

hát én ennek a 8 szorosát láttam multkor 😄 akkor engem eltájoltak? 😄
meg van 1-2 haverom akinek kamionos a faterja és olyan kocsikat veszenk a 17 éves gyereknek amikor az annya nem is dolgozik 😄
meg áá kisfiam összetörted a motort nem baj veszek neked 1 újat 😄

imihaver
Tudom, hogy mindenhol nagyon megszenvednek az emberek a pénzért!

luspaydavid
Nem akarok csak úgy irkálni de olyan százezer köré saccolom.

The Truck Is My Life

leho94
faternak a török utakkal igencsak nõ a kilóméter..😄 német-törököt járja nyár eleje óta