Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Opel Movano 2.8DTi
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
de a 90 óra kétheti vezetésre szartak nagyívben, mert hétvégén általában angolba vagy luxemburgba voltak, és mindíg szóltak h mennyenek mikor letelik a 45 óra pihenõ...és ugye az óra hétfõn hajnal 2kor vált át, volt h 100 óra volt a 2heti vezetés...faternak 1,5 millió lett volna a büntetése, de volt olyan sofõr akinek 3 millió lett volna...végülis a sofõröknek elengedték és nemkaptak csak ejnye-bejnyét, viszont mégegyszer nem engednék el, és ugyanúgy hajtották volna tovább a sofõröket...szóval fater ezért hagyta inkább ott a céget, mert nem akart fizetni.
itt a Révésznél nem kell túlvezetni meg ilyenek, itt a tachográfot azt tisztelik.
www.szobi.picturepush.com
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
gondolom akkor a cég a tachográfot nem ismeri:/
mert ha vkinek jó a kártyája(korongja) akk a 18 000 nem fér bele sztem :S
2. World of Tanks
3. Internetes Fogadások, Tippmix
4. Eredeti játékaink
5. Need for Speed Hot Pursuit
6. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
7. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
8. Real Madrid Fan Club
9. XBOX360
10. Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Az mondjuk engem is érdekelne...annál könnyebb nem kell...nincs súly nem törékeny az árú...
Opel Movano 2.8DTi
somogy megyében nem tud valaki céget aki felvenne munkaerõt?
The Truck Is My Life
Ha 3.5 re akarsz menni.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Trans Sped
The Truck Is My Life

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
De holnap is megyek lövök párat hátha majd jobban sikerülnek.
bezzeg mikor elvállalod a munkát akkor mindegyik igér fût fát csak hogy mennyen az
autója a fogyasztásrol meg nemis beszélve én aztmondom a nemzetközizés a mai világban a legrosszab állás dolgozol de nemtudod menyiért.
most jelenpillanatban egy kukás konténeressel dolgozom nincs korong nincs ok piszkos munka mellébeszéd fizetés mindig idõben kb 130-160-zer hétvége mindig szabad munkaidõ 8tól 16-ig szerintem a kamionozás a leg végsõbb megoldás
NUMERAKIRÁLY
És nyergesen többet keresnek.Ja és a napidíj fateréknál csak határlépéstõl határlépésig tart.De gondolom ez is változó hogy hol mennyit fizetnek km-re illetve napra.
Meg akkor f*szol cég mikor napidíj van és az autó kint áll 2-3 napig mer az állást is fizetni kell.De km díjasoknál nem számít ha áll mert arra csak akkor jár a fizu ha megy.
SCANIA THE BEST
egyébként ahol faterom most dolgozik (Révész Transz) régen úgy adták a fizetési papírt h üzemanyag megtakarítás: xY(olyan 250-300 közt)
alatta pedig üzemanyag túlfogyasztás: xy (ez mikor mennyi, de havi 50-60 ezreket úgy lekapják a fizuból, hogy azt szép nézni)
de miután feljelentették a céget, mert hogy lehet úgy fizetni h megtakarítasz ennyit, és túlfogyasztasz ennyit, azóta nem is adnak fizetési papírt :S
megnézheted egy ablakon keresztül, hogy mit kerestél és mit vontak le...és nagyjából ennyivel le van tudva :S
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Hivatás az Életért!
Apámék fõnöke is nagyon korrekt minden szilveszterkor van vacsora éves teljesítmény összegzés stb. nem szokták õket a megszopatni szal jó kis csapat már 10 évek óta ismerik egymást.És az egyik sofõr apám régi vállalkozásában volt sofõr
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Attól is függ náluk ha 1 felrakó vagy gyûjtõs a cucc (átlag 4-5 felrakó) akkor olyan 300-350 között
De ha beiktatnak 1-2 hétvégét egész hónapban gyûjtõznek (akár 8-10 15 felrakó) és a kifele cucc is 4-5 vagy 7-8 lerakó-s akkor hazaviszik a 480-520 ezer közt is
Eddig a rekord kereset 528.000Ft volt de az minden hétvégén kint és 7-8 fel/le rakó-s volt
Remélem tudtam egy kis útmutatást adni
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
The Truck Is My Life
meg van 1-2 haverom akinek kamionos a faterja és olyan kocsikat veszenk a 17 éves gyereknek amikor az annya nem is dolgozik 😄
meg áá kisfiam összetörted a motort nem baj veszek neked 1 újat 😄
.jpg)