Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJKonya
Maga a 730-as se mindennapi, nem hogy ez<#idiota>
Qva jól néz ki<#eljen><#eljen>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Nem mindennapi 730-as!!
Scania R730-Limited Edition

Tinka123
És szerinted a górénak nem teljesen tökmind1? annak az a lényeg a lehetõ legolcsóbban jusson hozzá az autókhoz...Ha kell fapadosat rendel mert olcsóbb, nem foglalkozik egyik se a sofõrrel, örülj hogy dolgozhatsz nálam cimszóval...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Na jól van! Te meg gondolj bele hogy ha lenne 1000 kamionod akkor szerinted azok egy hónapba mennyit keresnének?? Amúgy meg ez a vezetõtõl függ!!! Vagy több kocsit vesz és fapadosat vagy kevesebbet és több extrával!

DJKonya
Ha lenne 1000 kamionod te sem így gondolnád.
Tegyük fel ha flotta kedvezménybe tudsz venni egy vontatót például 15 millióért, abból veszel 50 darabot az már nem kevés pénz! és még rendelsz bele külön valami extrát, ami 50 ezer pénz, az is rádob egy kicsit.

luspaydavid
Ma is jött egy pár darab 😊

The Truck Is My Life

tamás98
xD

MAN TGA D20

leho94
te ki lennél az alregemmel ? 😄DDDD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Gell97 kolega
<#eljen> Szépek ezek az SSC-k. 😊

Magnumrolcsi
Ne legyél már ennyire eltájolva az árakkal kapcsolatban.

De ne mond már hogy egy ekkora cég nem teheti meg!!!<#wave>

tamás98
Én is megelégednék egy ilyennel de ezek az SSC-k nem nagyon jönnek be nekem.

MAN TGA D20

DJKonya
A mai világba örül az ember ha munkát talál, a kényelem csak másodlagos szempont, legalábbis én így vagyok vele. Egy ilyen SSC-vel olyan szinten megelégednék hogy hihetetlen, van benne egy normális nagy fülke, különbözõ extrák nélkül is kényelmes. Egy ilyen autó ajándék.

Tomikahh
azt hittem h a Wabi is ilyeneket fog venni

Subaru Impreza & Hummer

imihaver
Épp ellenkezlõeg a Willi Betz költ az autóira elég sokat viszont a Waberer's semmit.. Lényeg neki h guruljon.

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Dehogy is!!<#ejnye1>

tamás98
Én szerintem a Willi Betz nem költ annyit az autókra.Nekik csak az a lényeg hogy guruljon és legyen benne kormány.A Wabeberer's az többet költ a Willi-nél az autóira.

MAN TGA D20

Gerypapa 95
<#eljen>én is ezt hallotam , hogy õk tényleg csak a spoileren spórolnak

<#szomoru2>
Willi Betz költ az aútókra ,nem mint a Waberer's.

tamás98
Kívülrõl bejön de a belsejébe nemhiszem hogy több van egy ágynál,mûszerfalnál meg egy kormánynál.Egy ehhez hasonló gépet szerintem már lehet kapni póttal együtt 14-15.000.000Ft-ért.

MAN TGA D20

De szerintem nem is szép!! Gondolom a vásárlásnál annyi volt a lényeg hogy guruljon!!<#nevetes1>

Jaja

VERESS 96
szépnek szép de gondolom nem egy fullos gép csak kormány van benne hogy tudjanak vele menni xD

tuzfal3
Szépnek szép,de ahogy elnézem úgy szint mint a Merciken itt is le van spórolva minden.

Opel Movano 2.8DTi

spitzer az jobb. mondjuk a feldblinder meg a spitzer majdnem tök ugyan az

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

magyarkolega01

...:::|Supermoto is life |:::..

<#idiota>

Fagyas Trans
Hát igen sofõrön is múlik. 😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Tinka123
Faternak 2004 es évjáratú a Krone Profiliner pótkocsija, 2 évig amig még ennél a cégnél is akasztásvolt addig rongyolódott, megkapta fater, és immáron 4 éve a Magnum mögött van, a fékbetét alap dolog ezen is cserélni kellett😊 De azon kiíül tényleg csak a legalapabb dolog volt vele probléma...Schwarzi volt elõtte majdnem 6 évig azzal sem volt semmi gond, tudod Gazda kell neki és nem egy olyan ember aki minden bokornál, táblánál meghúzza😉 A Daf/Rába mögött Viberti volt, azzal sem volt semmi, de semmi probléma 😊 kb igy ennyi .

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Na ez már tényleg a volt Szász-Transos Scania<#nevetes1>
Scania V8 480

RS
Na, végre megveszi a magasabb fülkéset!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

RaST
<#taps>

Látszik mennyire értesz hozzá.

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Magnumrolcsi
Régen is volt neki?

Szobi30
faternak 3 évig volt krone pótja, Profi Liner
mindössze egyetlen problémák volt vele, féktárcsék+ betétek( de ugye ezek kopóalkatrészek)
ja és ha fel volt emelve a bogi alig volt rajta fék...egyébként nemvolt vele különösebb probléma 😊

de ettõl függetlenül még mindíg marad a schwarzi a ponyvásoknál
Fliegl a billencseknél
és Felbinder a silóknál...😄

www.szobi.picturepush.com

Fagyas Trans
De ez hülye ha a Schmitz-et lecseréli krone-ra akkor már inkább Kögel. 😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

PttM Fa
Sok volt a rendelés s nem tudták legyártani<#idiota>

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Fagyas Trans
A sullyuk más szokott lenni, némelyiken széles gumi van a másikon vékonyabb, (Swarci vs Schmitz), a krone meg nagy könnyen törik, meg minden. Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim. Kijavíthat bárki ha nem igy van.

Mi a különbség 2 ponyvás között? Tartályba meg silóban még értem a különbséget. De ezek között nem.

kazai21
Lehet balhézott a Schmitzel😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Fagyas Trans
Én mondjuk utálom a Kronet, Batkinak volt egy zörgött, csattogott meg nehéz volt. Vagyis nehezebb mint a schmitz. 😄

PttM Fa
Nem lehet... Szerintem biztos...
A minõség mostanában már nem számit csak hogy guruljon...<#idiota>

Fagyas Trans
Lehet olcsóbb.

PttM Fa
<#eljen>
Gyurkó krone potokat is kezd venni?

Fagyas Trans
Nem tudom. Gondolom németektõl.

Szép-szép!!
Honnan hozták be õket??

Tomika001
Fasza! <#eljen>
Luspy: Jó képek lettek! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Fagyas Trans
Megjött az elsõ 3 ssc-s daf a wabihoz. És jönnek még állítólag. + Krone pót.

luspaydavid
Köszi 😊

The Truck Is My Life

Fagyas Trans
Jó képek. 😊

94mike
Pedig gabonással a tuti😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]