Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ahol te most vagy, ott mi volt a probléma?😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Nem kell kint lenni 5-6 heteket hanem max 2.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Nem akarom elkiabálni, de ugynézki fatert felvették a Lertonhoz, Január 15.én kezd.<#zavart1>#zavart1><#beka3>#beka3>
Daf xf 105.460 ssc<#hawaii>#hawaii>
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
persze valamikor jó, de sokszor az is jó lenne ha ki tudnánk nyitni a tetõablakot...pl Olaszban az többet érne, mert legalább ki tudna szállni a meleg, így meg bent van, ez pedig nem gyõzi lehûteni a fülkét...
www.szobi.picturepush.com
Daf Xf 95 480 :)(Y)
-------------------------------------
Nagyon jó képek <#taps>#taps>
Daf Xf 95 480 :)(Y)
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
#47605: Tetõklíma? az már túl komfortos...
--
Este hogy megálltunk Füzesabonynál a MOL kúton, még elszívtam egy cigit, ki jött a kútrol, mondhatni egy talpig úri ember és be szállt egy öreg eurocargoba. Ezen agyaltam most úton hazafele hogy némelyik sofõrrõl azt mondanád hogy ez egy csöves, némelyikrõl meg azt hinné az ember hogy valamelyik irodából jött az illetõ.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ráadás:

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
mert sün,
mert magyar,
mert
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
lényeg a lényeg hogy 1 ilyen miatt nem kell megfutamodni..
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Egyre jobban kezdenek bejönni ezek a DAF-ok. Eddig óckodtam tõlük,de mostmár..egyre jobban megkedvelem õket.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
www.szobi.picturepush.com
ez szivás..
Subaru Impreza & Hummer
MAN TGA D20
Elloptak valami Motorinat a kamionokbol....
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Ezt nem értem, egy tetõklíma legyen azt kalap, szerintem több extra fölösleges...
Ezeket a videókat nagyon szertetem! 7:27<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
2 limitállt szériás kiadásu Man Tga5 starral büszkélkethetned😄 országbol 10 létezik csak állítólag..abbol 2 a vizijéé😄 ( nemtudom mennyi az igaz belõlle)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"