Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomika boy
Ez még mindig nagyon bejön😛

És a többi😛

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Tinka123
Hát, sztem az a két hét még változni fog : D még hozzá felfelé :S
Mert ahol te most vagy, ott mi volt a probléma?😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

daf xf
Itt ahol én vagyok. Tegnap elött beszélt Tamással, aztmondta neki most jön januárban 40 db vatta új daf. Most 70 kamionbol áll a flotta de ki szeretnék bõvíteni 106ra.😊
Nem kell kint lenni 5-6 heteket hanem max 2.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

viktor130
Lehet leszívja az aksit nem? <#conf>

Daf Xf 95 480 :)(Y)

Tinka123
Melyik cégtõl dobbantott a Lertonhoz?😮

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

daf xf
Üdv urak!
Nem akarom elkiabálni, de ugynézki fatert felvették a Lertonhoz, Január 15.én kezd.<#zavart1><#beka3>
Daf xf 105.460 ssc<#hawaii>

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

RS
😄D

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Szobi30
jaja...nekünk a DAF-on is valami ilyesmi, nem 2 óra hanem 5-6 utána leáll, hajnalba felkeltünk meleg volt, fater beindította a kocsit járatta 15-20 percig és utána megint ment egy pár órát...de am, ez nem is hûti le normálisan a fülkét.
persze valamikor jó, de sokszor az is jó lenne ha ki tudnánk nyitni a tetõablakot...pl Olaszban az többet érne, mert legalább ki tudna szállni a meleg, így meg bent van, ez pedig nem gyõzi lehûteni a fülkét...

www.szobi.picturepush.com

Tinka123
Nekem azt mondta egy magnumos srác, hogy az a klima egy fos 2 óráig hût, utána meg baszik a fejedre azt megáll : D

viktor130
Bocsi a két hsz-ért. Nekünk vizes van és szerintem nagyon jó. Ha lehûtöd menet közbe klímával akkor jó. Nyáron a felsõ ágyon kb 8-ig tudok aludni, de így, hogy vettünk és ment, egész nap tudtam normálisan aludni, pedig egész nap a forró aszfalton álltunk és végig tûzött a nap a kamionra.

viktor130
motorina= gázolaj Nyáron még egy román parkolóba kérdezgették tõlünk, h van e aztán nem tudtuk mi az és mondták, h gázolaj...
-------------------------------------
Nagyon jó képek <#taps>

atika223
Nálunk amíg apámnak nem volt a Magnum addig tetõklíma senkinek se volt. De elõtte 2 évig azért sírtak, mert mondták nekik tapasztalatból hogy vizeset nem érdemes venni a gázos meg 400.000 volt. A Magnumon meg gyári a Waeco CoolAir CA-800 nagyon jól hût, ha a fülkében a fölsõ ágyon vagy és magadra irányítasz 2 fúvókát akkor 2 perc múlva már fázol 😊

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

DJKonya
Jó kérdés.

#47605: Tetõklíma? az már túl komfortos...

--

Este hogy megálltunk Füzesabonynál a MOL kúton, még elszívtam egy cigit, ki jött a kútrol, mondhatni egy talpig úri ember és be szállt egy öreg eurocargoba. Ezen agyaltam most úton hazafele hogy némelyik sofõrrõl azt mondanád hogy ez egy csöves, némelyikrõl meg azt hinné az ember hogy valamelyik irodából jött az illetõ.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Hát ez nagyon zsír videó!<#taps> Nagyin tetszik!<#eljen> Felvettem a kedvenceimhez

RS
Bizony! 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

TóNyóóóóóóó
és akkor a magyar rendõr velünk van...

luspaydavid
Szép a ráadás <#vigyor5><#vigyor5><#eljen>

The Truck Is My Life

RS
Akkor már én is! 😄

Ráadás:

Tomika001
De széép! <#szeret><#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

luspaydavid
mert ebbe bele tudnak kötni

The Truck Is My Life

djano
Nagyon szép!

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

martindak
sziasztok. ezzel a géppel dolgozik apum. a képet köszönöm nenusnak!

Mert réndzör,
mert sün,
mert magyar,
mert
<#lama>
<#kocsog>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

luspaydavid
Nem tudom ezzel mi bajuk....

The Truck Is My Life

ez ilyen...mindennek megvan a maga veszélye... egy ilyentõl nem kell megfutamodni.. én telefonnal akartam lefényképezni 1 kamiont suliba menet 2 osztálytársammal (1 fiú 1 lány) és mögötte jött a sün... legelõször az volt a baja hogy a kamiont fényképezem, utána az hogy a rendörrõl készítek felvételt, majd az hogy drogot dobtunk bele a patakba... majd 3 hónapon keresztül jártunk a rendörségre, úgy hogy a végén semmi nem lett belõle...

lényeg a lényeg hogy 1 ilyen miatt nem kell megfutamodni..

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Tinka123
Csúszik mint a takony :L😄 Am látszik is rajta : D

luspaydavid
Jó kis videó 😊

The Truck Is My Life

leho94
<#eljen>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Tinka123
Hamár Daf, akkor legyen Daf 😊

TóNyóóóóóóó
ez tetszik, nagyba nem tudnád elküldeni?

Szép szerelvény!

Egyre jobban kezdenek bejönni ezek a DAF-ok. Eddig óckodtam tõlük,de mostmár..egyre jobban megkedvelem õket.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tomika001
<#vigyor3>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

TruckerDave
Ennyi<#idiota><#taps>

Szobi30
a spitzer-t nem ismerem...fater felbinder-t húz, úgyhogy az a legjobb xD <#idiota>

www.szobi.picturepush.com

Tomikahh
sorry a kifejezésért...de felénk a rendõrök alig radaroznak nem hogy ilyennekkel foglalkozzanak...
ez szivás..

Subaru Impreza & Hummer

Tomikahh
ez xopás

Subaru Impreza & Hummer

RS
Durva <#szomoru1>

tamás98
Miért nem lettem volna?Még mostse lennék a helyében.Anyám már rég kinyírt volna meg apám.

MAN TGA D20

1:10 <#wow1>

Szerintem inkább nem lettél volna.<#nevetes1>

tamás98
Nem lennék a helyedbe az biztos.

MAN TGA D20

Az cumi... :S

sovatalevi
Gyerekek,en egy ideig befejezem a fotozast...miert : Haverrel fotozunk,allit oda a rendorseg.Be a kocsiba,es felvittek a "Politiara".3 oratol 7 oraig ott ultunk.Irtam 2es fel oldal deklaratiot(vallomas v mi a fasz ) ... anyam majdnem kinyirt :|
Elloptak valami Motorinat a kamionokbol....

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Minek extra?
Ezt nem értem, egy tetõklíma legyen azt kalap, szerintem több extra fölösleges...

Tinka123
Ferenczynek is lesz vmi limitált :Õ

Nem gyenge Scaniaba pakolászik az öreg!!
Ezeket a videókat nagyon szertetem! 7:27<#wow1><#wow1>

94mike
És szalkon a sóderos viziék^^
2 limitállt szériás kiadásu Man Tga5 starral büszkélkethetned😄 országbol 10 létezik csak állítólag..abbol 2 a vizijéé😄 ( nemtudom mennyi az igaz belõlle)

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Tinka123
Elhiszed, hogy Olasz vagy Svéd meg ezek az országok cégei, venni fognak belõle?: D

R420
Ez Svempas féle tuning lehet nem?

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Tomikahh
nem értem h miért limitálják...ugy se fognak nagyon kapkodni..

Subaru Impreza & Hummer