59456
-
#50691 Ne örülj a konferencia fülkének annyira : D, mire átalakítod 30 perc szval annyival kevesebbet TV-zhetsz meg alhatsz xD, nah meg a tárolóhelyek, hát abból nemsokvan, az ágy középsőrésze alatti helyet nem tudod hasznosítani mert nyáron ott van a hűtő, télen meg elméletbe az állófűtés, magyarul van egy ócska hűtőd két ócska kis zergbaszta szekrényed a szélvédő felett, meg egy kis rekesz az alsó ágy bal oldalán(szemből állva), egyéb helykihasználási módok---> Alsóágy : D -
#50690 Jó de én meg úgy értelmeztem hogy Kaposvári az a Scania vagyis Kis Csendes úgy tudja én meg csak mondani akartam neki hogy nem az:) -
#50689 Hellosztok
Igen Ficánka az mezőtúri a sárga scaniával még hozzá erdősé... -
#50688 Köszi(: -
#50687 Nem akarok beleszólni a vitátokba ,de KisCsendes csak annyit írt,hogy ismeri kaposvárról nem azt ,hogy kapsovári a scania...
Erik te meg írtad,hogy nem is kaposvári hanem mezőtúri....
-
#50686 Pedig igen-igen úgy látszott. -
#50685 Hát igen,azért mondom,hogy mindenek van jó meg rossz tulajdonságai..faternak is még mikor Révész Kamion Rt. volt ugye aki meg vette az akkori Kapos Kamion-t aztán ők is merciket kaptak a révésztől a nagyfülkéseket..hát valami iszonyat kényelmes volt... de hát igen a motor... neki is 440-es volt,de ááááá :S
a magnumban még az is jó,hogy Volvo motor van már az összesbe.! ;) -
#50684 Nem kel felkapni a vizet...-.-"
1 szóval nem mondtam olyat hogy nem járhat arra.. -
#50683 Tudom,h már nincs..
de kaposváron csomószor láttam annó: )
még beszéltemis vele.xD -
#50682 Így van. Amugy a Renault meg a Mercedes levédte, hogy csak nekik lehessen ilyen motorpúp nélküli fülkéje. Szóval minden kamionba lesz az biztos olyan 10 cm-r. Amugy fater előző kamionja Actros volt hát nagyon kényelmes 2-en nagyon jól elfértünk benne. Nagy szekrények elöl hatalmas felső ágy és nagy hűtő alatt pedig még 1 fiók. De a motorja nagyon rossz volt mert 20 tonna szőnyeggel már majdmeg halt. Mondjuk 440-es volt de akkor is. Fater mostani volvója 420-as és nagyon erős bőven kiteszi a 440-es Mercit. -
#50681 Nincs is már cukorrépa. :D
Amúgy már nem 1x láttam ezt a sárgát itt kaposváron,lehet h már fotóztam is.! ;) -
#50680 Na jó lehet,hogy túloztam :DD
De most ha az ember siet és csak télleg azért állt meg,hogy harapjon gyorsan egyet,biztos nem fog neki állni ott nappalit "építeni"...leül a megszokott székbe aztán eszik és megy is tovább.! :) -
#50679 Attólmég járhat kaposvárra cukorrépával,nem?-.-.... -
#50678 Bocsi de a sárga Scaniás az Mezőtúri:)
UBUL kolléga is tanusítani tudja:)
-
#50677 Hát így van..."kinek mi az ideál" amúgy szerintem tök mind egy, minden márkának,autónak van jó és rossz tulajdonságai... pl a mercedesnek nagyon szar a motorja,viszont a fülkéje nagyon jó...Amúgy az új magnum már nem olyan rossz..meg végülis a magnumba jó mert nincs motorkúp...az új mangum tele van elől szerkényekkel.. a felső ágy fölött is van szekrény ,meg hát van ilyen konferenciás változat is,de ha jól tudom pl a DAF-ban nincs konferenciás változat,de lehet h a daf kényelmesebb,szóval mindennek és mindenkinek más.! :) -
#50676 Komoly lehetett!
#50658: Eszméletlen! -
#50675 5 perc? amit mutattam képet is, a srác 20 másodperc alatt csinált ágyból nappalit :) -
#50674 Egyszer volt 1 kamionos találkozó Hollandiában és 2-é vágtak 1 daf fülkét és simán bele ment 1 magnum fülkéje. :D Csak igy halkan megjegyzem hogy a magnum fülkéje szerintem nagyon rossz. :S De kinek mi az ideál. :D -
#50673 Nem rossz gép, látom Sió-Trans. :)
Topline: Várjuk a képeket! -
#50672 Amúgy szerintem nem nagyon előnyös,hasznos ez a konferencia fülke ugyanis sokkal kevesebb hely van ezáltal az ágy alatt...úgy van az ilyenekbe megcsinálva h a jobb ülés alja kilett szélesítve és oda is lehet pakolni,meg a bal hátsó ülés alá is lehet,de nagyon pici hely van... a hátsó jobb oldali ülés alatt pedig a hütő van....Alig lehet alpakolni + ugye ebbe normál ágy van és ez miatt oda a fölső ágy fölé már szekrényt se tudnak tenni.... szóval elég necces ez a konferencia fülke...meg szerintem azért is hülyeség mert mire összerakod az asztalt az majdnem 5 perc :DD meg hát nem valami kényelmes amikor ággyá van alakítva...általában a soförök felül szoktak aludni ilyenkor.... :)
(Múlt héten egy új magnummal volt fater 4kézbe és az is konferencia fülkés volt..hát az új magnumba már jó a konferencia fülke,mert azon kívül rengeteg szerkény van.! )
E rossz tulajdonságok ellenére nekem nagyon tetszik... -
#50671 Köszike! -
#50670 Unatkoztam Pestről hazafelé most lett megvéve de majd holnap hozok több képet róla :)
-
#50669 Már tettem :DD -
#50668 Engem érdekelne ez a fülke! :D Tudnál belső képeket csinálni? :) -
#50667 Köszönöm és egy képet kaphatok ha van? -
#50666 Hát ha minden igaz,és szerencséje van apumnak akkor mindjárt kap egy új Magnumot.!
De ha egy 2008-as szóval még a "régebbi" fajtát is kap..(ugyanilyent) az is jó..! ;)
A lényeg,hogy legyen mivel dolgozni aztán kész.!
Tessék itt van pár kép a fülkéről.! (Nagy a kupi,mert csak bepakolt mindent aztán ment is kifele hétvégére..majd holnap ráér elpakolászni. :| )
-
#50665 Alsó ágyat át tudod alakítani két fotellé, és egy asztallá, ami nagyon hasznos. És a felső ágy is normális, nem a "vizilóbölcsős" -
#50664 -
#50663 Fasza!
Milyen lesz a másik autó vagy még nem lehet tudni?
Azt megtudhatom hogy a konferenciafülkés mit rejt maga mögött? -
#50662 Meg esik az ilyen...Amúgy köszi. -
#50661 Hát már megint be bugol-t az ezsgé
Amúgy Roller üzenetére ment a válasz ! -
#50660 Cégváltás történt... :/ :)
Fater mostantól ezzel nyomatja... ( ideiglenes autó. )
Egy kicsit már le van lakva,az egész szerelvény össze van törve,de hála az égnek már nem sokáig lesz meg.... ( konferenciafülkés.)
-
#50659 Szép gép ! -
#50658 Estére!
-
Sóschips #50656 ahh..az a Volvo
Esetleg Silogos autókról nincs képed? -
#50655 Első Volvo! -
#50654 Fasza gép!
Am fasza az összes kép amit ma raktatok! -
#50653 szépek
A sárga scania-t ismerem kaposvárrol :DD -
SzabyV8 #50652 -