59456
banner
  • Tinka123
    Fater magnumja is megvan chippelve amikor bementek hogy megveszik használtan tudott 439 pacit most tud 441 et :D xD pont optimális, egy olajcsere és egy motor regenerálás után 2 pacit nyertek :D és még a motor is tökélyletes : D
  • Hesston
    "Motor felbőg, de az autó nem mozdul" :D

#50922: Tök mind1 hogy én neked mit írok neked úgyis rossz.. de engem ez nemérdekel :D hogy lehet szerinted vadbarmul használni?.. Nem te montad még régebben hogy apád indíg tulsúlyba nyomta? Na tessék apám nem mindíg met tulsúlyba ha igen azis max 500kg-volt mert itt igen sokszor vannak kint mérni, nem úgy mint túrkeve környékén..
  • tomi0113
    Akkor mit csinált volna Ausztriában a 21-esen? xD
    Megállt volna a közepén? xDD
  • Sóschips
    5 vagy 6éves volt;D..a régi feketeördögös,meg 420-as,na az már kicsit szolidabban ment fel..az érdi emelkedő..hát az öö izé:D
  • 94mike
    Jó..de faterod gépe nem 10-15 éves :D
    faternakis volt 460-as volvoja,és gecijólment :D jobban mint a man chippel..
  • Sóschips
    faterom pircsije ha jól tudom nem volt megchippelve,mégis szépen ment fel dombnak,pedig csak 460 volt
  • 94mike
    Nemtudom hogy mennyivolt..mikor fater a céghez jött,már volt benne : D
  • Kovács Erix
    Jaja dombos vidékeken azért jó az a plusz 100paci..
    Amúgy mennyibe került bele a chip?
  • 94mike
    Ennyi: D
    semmibajasemvolt..: )
    és azér dombnak felfelé,mikor fater rá nyomja,meglátszik az erején..
  • Kovács Erix
    Na tessék plusz 100paci az azért nem semmi..és tessék nem megy tönkre..okosan kel bánni vele nem vadbaromul mint egyesek..
  • 94mike
    =513,bocsi,koránvan..
  • 94mike
    Miénk 413-as,chippelvevan..=413..: D
    és nobaja..:D
  • Hesston
    Szerintem ez motor álapotától függ.. :D
  • Hesston
    Amit használnak az tönkre is megy ha kell ha nem..
  • tomi0113
    Fasza.
    A mienk alapból 440-es de olyan 450-460-ra fel van húzatva. 'pontosan nem tudom'
    De a mienk a legerősebb a cégnél és a legtöbb a fogyasztása... xD
    Amúgy a chiptuning az nem biztos hogy a fogyasztást le fele tolja, előfordulhat hogy fel fele nyomja... :S
  • Kovács Erix
    Persze na legyen akkora tudatlan nyomorék az az ember ha annyira felhúzza hogy szétkúrja a motort..xD Hozzá nem értők ne is basztassák..
  • Hesston
    Tudom hogy sokat javít a fogyasztáson :D Csak néha szét bassza a motort.. :D
    De csak egy példát montam a 150 lóra Mienk alapból 400-as volt de valamit szórakoztak az adagolóval aztán DAF szervízbe laptopon 435 lóerő jött ki :D Aztán innen lett fel húzva teszkó parkolóba 550 re.. :D De miután tönkre vágta a motort akkor apám főnöke vissza szedette a lovakat csak 500-ra! Azóta is 500 lóvar brümmög! :D És jól helytál ;)
  • Gerypapa 95
    és mégis ki az a balfasz aki 150-et húz egy alap motoron ? annak is csak gratulálni tudok .. ahhoz már komplett rendszer kell . nem elég egy chip azt had szóljon ..
    egyébként már ha itt tartunk nem azért szoktak chipet belerakni a gépekbe , hogy powerebb legyen hanem kúrva sokat javít a fogyasztáson !
  • PttM Fa
    bőven bocsánat.
  • PttM Fa
    Miénken van 463as logo és böveg 450 alatt van az ereje...
  • Hesston
    Igen, növeli a lovak számát, de ha egy alapból 400 lóerős motort fe lhúzol 550-re (az már +150 lóerő) Az már marha sok neki :D Mert ha megnézek egy 550 es motor paramétereit messze nagyobb mint egy alapól 400-as motoré szóval az a tuningolt motor sokat fog küzdeni :D (legalábbis szerintem meg amennyit eddig láttam ezekből a dolgokból..)
  • Hesston
    Szerinted nem megy tönkre mi? Grat.. XD Ebbe 3 hónap után olyan szépen el repedtek a hüvelyek mint az állat :D Utána már olyan volt hogy ki vették a motort aztán a szervízbe csak a motor volt 600ezer mert fel lett újítva. De utána jó volt :D üresen 6.ba elindult!
  • Gerypapa 95
    a chiptuning a motor teljesítményt alakítja át , áttételt NM-t és ilyen finomságokat ezáltal növeli a lóerőt .. a chip nem a lóerőt szabályozza :) de javítsatok ki ha nem így van
  • Szobi30
    ha sokat húznak rajta, akkor odab.sz a motornak...
  • Kovács Erix
    Dehogy lesz baja..
    Mert mondjuk a csiptuning pár szár rugo egy új kamion meg jó pár milla van közte különbség azért..
    Szerinted a traktorokba azért raknak csiptuningot hogy szétbasszák a traktort?xD
  • luspaydavid
    Miénken van 380-as logó és 400 fölött van az ereje :D
  • Hesston
    Jó csippel könnyű :D De akkor miértnem vesznek akkorát amekkorára ez a 380-as van felhúzva.. :D Ergó akkor nem menne ez tönkre xD
    Nekünk is a zöld DAF ATI Tudott 430 lóerőt aztán fel lett húzva 550 re aztán faszán hengerfejes lett..
  • 94mike
    Csiptuning?
  • gumikacsa
    ez az asszem
  • luspaydavid
    Azért szerintem 380-nál picit többet tud :D
  • Hesston
    Elég fasza lehet azzal a meg vadult 380 lóval ekkora kocsit vinni.. :D Víz az biztos melegszik benne :D
  • luspaydavid
    Nem tudom egyre gondolunk-e de én erre gondoltam

Másik fórum T-tova kolléga képe.
  • gumikacsa
    Azt nem tudom, ki a tulaj, de sparos festésű, így gondoltam, a spar-é.
  • luspaydavid
    Én úgy tudom egy van és nem a Spar-é hanem az MFCargo rendelkezik vele.
  • gumikacsa
    Sziasztok!

Valakinek van szerencséje találkozni a spar 25,25m-es szerelvényeivel? Képeket vadásznék róluk.
  • VERESS 96
    Nem lopják el mert én azt mondom! XD
  • luspaydavid
    Igen, az.
  • 94mike
    Igen,csinos: )
    mellesleg,ez a szürke tga? :D
    bocsi a dupláért.
  • 94mike
    Figyellj,most vitatkozhatunk..xD..
    énis tudom,h vizi istván a tulaj,és azvan rajta a gépeken..: )) de maga a cég név Vizi-trans..:D a tulaj lánya csak tudjamár: DD ( mellesleg ő is kamion buzi) és tőle kérdeztem: )
    apugépén azvan h tóth zoltán..szállítókon,cukorgyárba mégis tóth transot kell mondani,ugyan ez van a vizinélis..
  • luspaydavid
    am csinos kis lánya van :D