Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fotozd le de jó beállásu legyen ám a kép azt lehet levésem 😄
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
#50513: Sok balesetmentes kilométert neki! Amúgy gondolom így a hûtõ is kisebb.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Köszönöm elõre is.
Szobi: Sok balesetmentest neki!
Tomika: Nagyon zsiir.<#eljen>#eljen>
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
am, unokatesóm tegnap vette át 0 km-es G 420-as SCANIA-t, nekem nagyon bejön...bár, az R-esnél annyival "szarabb", hogy középen nagyobb benne a"púp" de ettõl eltekintve, nagyon jó kis gép 😊
ma már ment is vele, ha itthon lesz, és nem felejtem el, akkor csinálok majd róla képeket.
www.szobi.picturepush.com
Na késsz lett a Panoráma 😄
A DAF még javitva lessz😊
Komi jöhet jó is rossz is😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Hesston: Boldog Születésnapot!!!<#pias>#pias><#pias>#pias>
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
HUNGARO te nem Fegyverneki vagy?
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
De mielõbbi jobbulást😉
és hát Boldog Szülinapot!<#pias>#pias>
к.ιηтнуα.
És HBD!
Új nick :D Jéé de laza :D
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
am. meg HBD<#integet2>#integet2>
Hivatás az Életért!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Kis Bigy😄AF XF 105 Tuning lessz 4x2 es, holnapra késsz lessz sztem már elkezdtem😊
A DAF-ra nagyon kíváncsi leszek! 😄
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Késsz lett a Scania😊A kép nem nagyon adja le a hatást😄
Nemsokára kezdek egy DAF-ot😛
V-Power Shell
+

De láma vagyok.. Írni sem tudok helyesen.. nem rágota hanem Régóta!
/ON/
Ezt a képet rágóta be akartam rakni 😄 De most végre itt van!
Lehet kommentelni scania fanok!!! xD
xDDD jah: )
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Milyen jó is a Zuk, hogy van állítható hûtõtakaró-roló! 😊
kistizedes: fasza,énis vártam már a portán 3-4 órákatxD
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Tegnap csináltam egy elb**ott képet.
Ugyanis nem volt kedvem szórakozni kép csinálgatással mert 4 óra hosszát vártam a portán... xD
Mike: Jó képek!<#eljen>#eljen>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
#50471: <#eljen>#eljen>
és az ""új""