Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
V-Power Shell

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Csak akkor megyek ha fater kap ma rakodást.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
<#nemtudom>#nemtudom>
к.ιηтнуα.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#54187 Én nem hallottam róla,persze ezen felüllehetséges,de nemhiszem😊
FH16 700 !!!
RS bannerba is betehtnéd szerintem 😊
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Egyébként az igaz,hogy a Volvo kiadott a Scania-nal egy erõsebb gépet?Mert mint ha olyat olvastam/hallottam volna.<#nemtudom>#nemtudom>
к.ιηтнуα.
Nagyba elkérhetem? <#vigyor0>#vigyor0>
és itt van pluszban egy 700-as volvo
#54177:Sztem Jász-Plasztikos szerelvény csak a fialátol megvette a pótot
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Nem is tudtam h a fialásoknak van mercedesük
Elkérhetném eredetiben a Miskeis Scaniat. Árulják a gépet. Kiskunhalsi cég, szép a többbi Scaniajuk is. Azokról vna képed?
És a Nepper-tranosat is ha lehetne elkérném.
Köszi.
Persze itt van e 😊Baki Trans R500 ha gondoljátok bannerba is mehet <#puszis>#puszis>
The Truck Is My Life
Faterom a bogis kereket "koloncos"keréknek hívta el.
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
A bogis kamion 3tengelyes és abból a bogis tengely nagyon ritkán hajt..és így a bogis kerék csak jobban lefogja a kamiont a sárba..xD
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
Új nick :D Jéé de laza :D