Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnumrolcsi
aszem elrontottam az azsemet!<#falbav><#csodalk>

Magnumrolcsi
Olvastam a régi kamionos újságban, hogy 40 napig tartott az út azsem Egyiptomig!? Oda -Vissza.

Részint egyetértek!

Nekem spanyolo. nagyon bejött!! MArha gyönyörûûû ország, és ugye ilyen sziklásabb-mediterrán vidék, kicsit olyan félsivatagosnak tûnik, engem nagyon megfogott, meghatott a dolog, marhára tetszett, oda visszavágyok!!!

Amúgy meg egy HC-s ismerõsömnek éves török vízuma van a meló miatt, és volt úgy, hogy 3-4 hétig távol volt, de ez idõ alatt lenyomott 3 török kanyart, nah oda elmentem volna vele!! Azt mondta teljessen más világ van arrafele, mint EU-ban. Mondjuk ahogy elnézegettem a képeket a Közel-Keletrõl, meg olvastam róluk nagyon megfogtak engem, viszont ma nem mennék arrafele a háborúk miatt, max. Dél-Törökig, az talán még türhetõõ hely!!

Nem tudom mit vagytok kiakadva ezzel az Európával? Léptenyomon csak azt, hogy így az Európázásugy az Európázás. Szerintem nincs benne semmi izgalmas, bezzeg a keleti pálya televan érdekes dolgokkal. Szerintem mostanság nem olyan nagyszámaz hogy valaki Európázik mint régen, a hõskorban mikor az ember leküzdõtte magát Teheránba vagy Szamarába egy füstöt okádó, klima nélküli rábában, uttalan utakon. Akkoriban kiemelt rang volt azt ha valaki Hamburgot járt vagy esetleg valami más nyugati nagyvárost. Manapság meg mi van ? A nyugati pálya tele csilli-vili uj gépekkel, amikkel véletlenül se járnak keletre ne hogy valami baja legyen. Szerintem a keleti rész vanolyan jó mint a nyugati. Mi a véleményetek a dologról ?

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

Magnumrolcsi
Sehol senki!!!!!!!!!!<#kuss><#confused><#alien>

Magnumrolcsi
Mizu?

Magnumrolcsi
A Black Edition már elfogyott!Csak hasonló felszereltségüt lehet venni. Amúgy tényleg szép,énis járnám vele Európa útjait!

Truck Driver001
LOL nem kell el hinned...nem eröszakolom rád...de nyugodtan megkérdezheted bármelyik moderátort....ui:nem gondolod ha házigazda lennék ki lenne irva?mondjuk a témaindito meglenne válzoztatva az mostani nevemre és nem a "témaindito" szócska lenne kiirva hanem az hogy"házigazda" és mellé az uj nevem de mind1...LOL

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

CB Dávid 18
Jó reggelt mindenkinek! most olvasom a Truck Magazinba a Mercedes Black Editiont. nagyon szépen kidolgozott kamcsi nagyon tetszik. Alapára 16 500 000 FT.

[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!

Na helló mindenkinek. Épp a diskurálásotokat olvastam és szerintem tök fölöslegesen ingerlitek magatokat. Én annyit mondok hogy a lényeg: A JÓ NÕK, A FINOM KAJÁK, JA ÉS A GYÖNYÖRÛ KAMIONOK!!!! Semmi más!!!!
Ilyesmiket szoktam én is tolni PTTM-ben, mikor kicsit unom magam. Csak van, amikor bicskázással ér véget a dolog, de van mikor faszán megállok vele...<#taps><#taps><#taps>

Scania Dáci
Ezen a linken jü kis MAN TGA ESP teszt van csak 50 mp van de aki nem tudja mi az hogy ESP az most megtanulja<#nevetes1>

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Már nem azért, de egy nem megjelenített véleményre hogyan tudsz válaszolni???? Valahogy sántikál ez a dolog!!

Amúgy meg a tököm televan az ókor-ókor az egész bandával, sokan itt nyekeregnek, hogy nah mi van, kihalt a fórum, meg ilyenek, aztán ha próbálok egy kicsit kezdeni valami dumát, akkor meg lapítotok.
Persze bocsesz, ha nem tudtatok külsõ ok miatt (pl. csajozás, kamionozás, meló, stb.) véleményt nyilvánítani!!

Truck Driver001
pfff én nem csináltam semmit....nincs házigazda jogom...ha valamit meg nem tudtok ne okoskodjatok itt ellenem....

Magnumrolcsi
hali

Hát Gerob én igazat adok neked. De én egy retro korszakban élek és így a régi dologk híve vagyok. Szerintem is az volt az igazi kaminozás ami a képeken látható. Én azokat az embereket többre becsûlõm akik még küzdöttek a régi vasakkal és még ma is küzdenek.

A kamion már manapság egy termelési eszköz, olyan mint egy akármilyen célgép(pl.:eszterga, hasonlók), és nem pusztán egy közlekedési-eszköz, és ugye a cél az, hogy minél kevesebb ráfordítással minél nagyobb hasznot hozzon, ezért kell mindig modernizálni, K+F-elni (kutatás-fejlesztés) és használni az innovatív dolgokat. Pl.: autómataváltó és társai.

Nézd, az tuti hogy a kamionozás romantikus oldala volt, de az a 20 évvel ezelõtti világ sokkal másabb volt!! Akkoriban kevesebb kocsi közlekedett az úton, nem volt akkora zsúfoltság, mint manapság, nem volt olyan rohanóó a világ, stb.
Akkoriban a technikára kellett odafigyelni, meg a határokra, meg ilyesmikre.
Manapság meg forgalom-határidõk-ilyesmikre. Ezért vannak ilyen dolgok (automataváltó, korszerû motorok, EBS, retarder, tempomat, stb.), hogy egyszerûbb legyen a kamion vezetése, és persze BIZTONSÁGOSABB és kevesebb üzemanyagot fogyasszon=ÓVJA A KÖRNYEZETET, ennyi az egész!!

Gondolom Rast szólt valami számára nem tetszõõt, akkor meg minek válaszolsz rá Magnum, akkor lehet nem tûnne fel senkinek...

Hova a faszba tünt a 7990-es hozzá szólás? Ha te törölted ki akkor szépen rakd vissza világos .

Truck Driver001
nagy tévedésbe vagy....

Truck Driver001
zsir ez az oldal..tényleg yó....a régi feeling nekem is jobban bejön....

kis krisztian
Ez tényleg Brutál yóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!
ez volt az igazi Kamionos feeling!!!!!!!!
Most már megöli a Technika a Feelinget!
Az a sok Computerizált dolog!
Meg automata válto!
De szoljatok rám ha nincs igazam mert lehet, hogy csak én gonolom igy!

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

kis krisztian
Sziasztok!!!! Ez a Közel-keletes link naon naon YÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
A Barátom fényképalbumát juttatja az eszembe Aki közel 25 évet huzott le a
Hungarocamionnál és csak Teherán és Istambult nyomta!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon köszi neked aki ide raktad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#worship>

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

Gerob a Közel-Keletes oldal linkjét légyszi rakd már be ide.

Truck Driver001
nem kell félni a kocsi simán elsodorja 😄DDD<#idiota><#idiota>

Raho
pffffffffff

VW Jetta II 1,8T

Scania Dáci
ha gondolod lekapon fater ivecojáról<#vigyor3>amugy ezeken a linkeken találsz:
http://www.webautosbolt.hu/Termekek/felszereles.htm
http://aruhaz.totalcar.hu/index.php?module=products&category=2812,3347&from=category&prodfilter=

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Truck Driver001
én inkább légkürtöt keresek....1x valaki belinkelt egy olyan oldalt ahol volt is 1 pár kamion légkürt(lehet nem ebbe a tápikba láttam) na szal valaki nem tud ilyen oldalt lehetöle magyart<#vigyor3>egypk légkürt buzi vagyok😊

Nézz utána hátha lehet a convoy truck shopban, vagy www.scania.com vagy .hu és kérdezz utánna, vagy kunyizz tõlük...

Scania Dáci
bár azt nem tom mér ment el 2X egy mondat<#nemtudom>

Scania Dáci
hi all!én kimaradnék a veszekedésbõl csak annyit akartam hogy ma is mentem egy jó kört az ivecoval<#nevetes1>kira volt,vki nem tudja hol lehet venni SCANIA-s kabátot vagy pólót??????????

Scania Dáci
hi all!én kimaradnék a veszekedésbõl csak annyit akartam hogy ma is mentem egy jó kört az ivecoval

Truck Driver001
TESSÉK CSAK!KIJELENTEM EZ HÉT BESZOLOK MAGNUMNAK HÉT LESZ....TESSÉK CSAK TESSÉG...NE KIMÉLJETEK....

RaST
Osztom a véleményt ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Hát driver!

Nem vagyok meghatva, hogy visszatértél, te mindt témaindíó vered itt magad, aztán amikor próbáltam-próbáltunk MBActrossal kicsit elkezdeni 1-2 témát boncolgatni a kamionozással kapcsolatban, akkor ti mindannyian lapítottatok, és csak annyi volt a hozzászólás, hogy aha-jaja (vagy legalábbis hasonlók). Meg ha jött valaki új, akkor mi a kedvenc kamionod? Mintha nem lenne mindegy, vagy lenne az embernek ilyesmi (személy szerint nekem igazán nincs, mert mindegyik ugyanazt a célt szolgálja!!). Meg van 1-2 emberke, aki csak azon kívül, hogy Jó napot, meg jó éjt, meg nah mi van, hol vagytokon kívül nem tudott semmit hozzászólni a dolgokhoz, csak képet linkeltek, akkor azok meg minek nyomták itt?? De szerintem ezt még õk maguk sem tudják...

Nah csá, van 1 értelmes kamionos topik még, de azt nem fogom veletek megosztani, mert azt NEM ÉRDEMLITEK meg (tisztelet a kivételnek)!!!

Most mit kõõõõ höbölögni??? Mindenki elmondta a véleményét, nem igaz???

Truck Driver001
mondom bárkinek gondja van velem irjon..szarok rá...nem reagálok rá mert csak vita törne ki...az pedig nem ebbe topic-ba való...

Truck Driver001
kérlek...<#gunyos1><#banplz>

RaST
Magnum: Nincs szándékomban összeveszni veled, de 4 hónapig nemvoltál sehol .. Nemtom mire vered a nyálad kamionokkal / PTTM-el kapcsolatban .. Nekem ez kicsit sok ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

CB Dávid 18
szevasztok. Látom Magnum megjöttél.jók a képek.

[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!

Truck Driver001
mondom nem irok vissza me biztos vita lesz belöle....neked meg föleg nem irok vissza...anno még haverok voltunk....szal inkább nem...<#idiota><#idiota><#fogmosas><#wink>

Figyú szerintem azért vannak láma kérdések, mert az emberkék kiváncsiak és többet szeretnénel tudni a dolgkoról. Én se akarok vitát. De szerintem mindannyian feltettük egyszer azokat a láma kérdéseket. Ha nem baj töled idéznék egy kérdést amit vagy 6-szor feltettél nekem chaten, és nem bántani akarlak vele. Itt az ominozus kérdés : Melyik a kedvenc kamionod ?
Én ugy emlékszem ezért sohase szóltalak le, ha igen akkor mond meg. Szerintem ne bántsd érte ezeket a srácokat, egyszer majd õk is " profik " lesznek 😊 vagy nem 😊

Truck Driver001
pfff LOL láttom nem érted...nem a képekel van a gondom....de mind1 olvass má kicsit vissza....rengeteg lám kérdés...stb stb....most nem fogom felsorolni ahoz már álmos vagyok....még nem kezdödöt el a vita....de az lesz...igy már most lezárom....te...

Mert mitlámult el a forum ? Az a bajod hogy nem orrbaszájjba nyomjuk befele a képeket ? Tudod mit kérj hézigazda jogot, megteheted és törölj minden hozzá szólást, és csak a képeket hagyd meg. De szerintem akkor lesz egy jópár ember aki itt hagyja a forumot

Truck Driver001
bár mondju ha tudnék háziazda jogot kérni vagy valami ilyesmit😛 bár kétlenm...törölnék minden fasz láma hozzászolást....

Truck Driver001
megbántam hogy visszajöttem...tulságosan ellámult a forum.....nah mind1 szarok az egészbe..szarok mindenkire....elbasztad a kedvemet.....

Erre nem szolok semmit. Mert még olyat írnék amit talán megbánnék. Amúgy akkor is volt sok veszekedés mikor itt voltál. Amúgy meg most jöttél vissza szerintem ne rendezkedj, túlságosan.

Truck Driver001
pfff na ezaz "nem csak"....nem naon vaok rá kiváncsi hogy mit ugatatok egymásnak....a többi normál hozászolást elolvastam.....<#ejnye1><#ejnye1><#banplz><#banplz><#taps><#wilting>