Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem spanyolo. nagyon bejött!! MArha gyönyörûûû ország, és ugye ilyen sziklásabb-mediterrán vidék, kicsit olyan félsivatagosnak tûnik, engem nagyon megfogott, meghatott a dolog, marhára tetszett, oda visszavágyok!!!
Amúgy meg egy HC-s ismerõsömnek éves török vízuma van a meló miatt, és volt úgy, hogy 3-4 hétig távol volt, de ez idõ alatt lenyomott 3 török kanyart, nah oda elmentem volna vele!! Azt mondta teljessen más világ van arrafele, mint EU-ban. Mondjuk ahogy elnézegettem a képeket a Közel-Keletrõl, meg olvastam róluk nagyon megfogtak engem, viszont ma nem mennék arrafele a háborúk miatt, max. Dél-Törökig, az talán még türhetõõ hely!!
MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
Amúgy meg a tököm televan az ókor-ókor az egész bandával, sokan itt nyekeregnek, hogy nah mi van, kihalt a fórum, meg ilyenek, aztán ha próbálok egy kicsit kezdeni valami dumát, akkor meg lapítotok.
Persze bocsesz, ha nem tudtatok külsõ ok miatt (pl. csajozás, kamionozás, meló, stb.) véleményt nyilvánítani!!
Akkoriban a technikára kellett odafigyelni, meg a határokra, meg ilyesmikre.
Manapság meg forgalom-határidõk-ilyesmikre. Ezért vannak ilyen dolgok (automataváltó, korszerû motorok, EBS, retarder, tempomat, stb.), hogy egyszerûbb legyen a kamion vezetése, és persze BIZTONSÁGOSABB és kevesebb üzemanyagot fogyasszon=ÓVJA A KÖRNYEZETET, ennyi az egész!!
ez volt az igazi Kamionos feeling!!!!!!!!
Most már megöli a Technika a Feelinget!
Az a sok Computerizált dolog!
Meg automata válto!
De szoljatok rám ha nincs igazam mert lehet, hogy csak én gonolom igy!
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
A Barátom fényképalbumát juttatja az eszembe Aki közel 25 évet huzott le a
Hungarocamionnál és csak Teherán és Istambult nyomta!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon köszi neked aki ide raktad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#worship>#worship>
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
http://www.webautosbolt.hu/Termekek/felszereles.htm
http://aruhaz.totalcar.hu/index.php?module=products&category=2812,3347&from=category&prodfilter=
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
Nem vagyok meghatva, hogy visszatértél, te mindt témaindíó vered itt magad, aztán amikor próbáltam-próbáltunk MBActrossal kicsit elkezdeni 1-2 témát boncolgatni a kamionozással kapcsolatban, akkor ti mindannyian lapítottatok, és csak annyi volt a hozzászólás, hogy aha-jaja (vagy legalábbis hasonlók). Meg ha jött valaki új, akkor mi a kedvenc kamionod? Mintha nem lenne mindegy, vagy lenne az embernek ilyesmi (személy szerint nekem igazán nincs, mert mindegyik ugyanazt a célt szolgálja!!). Meg van 1-2 emberke, aki csak azon kívül, hogy Jó napot, meg jó éjt, meg nah mi van, hol vagytokon kívül nem tudott semmit hozzászólni a dolgokhoz, csak képet linkeltek, akkor azok meg minek nyomták itt?? De szerintem ezt még õk maguk sem tudják...
Nah csá, van 1 értelmes kamionos topik még, de azt nem fogom veletek megosztani, mert azt NEM ÉRDEMLITEK meg (tisztelet a kivételnek)!!!
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!
Én ugy emlékszem ezért sohase szóltalak le, ha igen akkor mond meg. Szerintem ne bántsd érte ezeket a srácokat, egyszer majd õk is " profik " lesznek 😊 vagy nem 😊