Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!
Most ezt nem ilyen kötekedés szintjén mondom, de a fuvarozás terén egyik pillanatról a másikra rengeteg minden változhat.
Az meg itthonról szerintem neccesebb dolog. Pl.: pár évvel ezelõtt a kaposvári húsüzemnek (asszem Ringa) Húsvét elõtt elszedték az export engedélyét, mert valami kis apró-cseprõ szar nem úgy volt, ahogy kellett volna lennie az elõírások szerint. Nah most ha jól emlékszem akkor a húsüzem egy csomó megrendelést vissza kellett, hogy mondjon, mert nem volt meg neki az export engedélye és az egyik legnagyobb húsos idõszak (Húsvét elõtt volt ez).
Most gondolj bele, van mondjuk 5 szerelvényed, azt beállítod mondjuk ilyen Kaposvár-Észak olasz hússzállításra, de b*szhatod, mert ilyen banális dolog miatt nem lesz fuvarod...mekkora veszteség lenne???
Az sem rossz szerintem.
Fater azt csinálja.<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Inkább jobban tennéd hogyha elfelejtenéd ezt az oldalt!
Mert akkora az arcod hogy nemfér rá az oldalra!<#gunyos1>#gunyos1><#violent>#violent><#kocsog>#kocsog><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3>
Ja és amúgy Rast nem láma!
Nemdumálni neki!
Nagyon jó gyerek!
Csak ennyit akartam!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Amúgy truck driver (?) 001 te szerintem biztos egy ilyen kis pesti majom vagy, aki el van szállva magától, mert fenn lakik pesten az ország közepében, és a többi "vidéki" kis hülyegyerek csak hülye lehet hozzád képest a pesti okos tojás úri gyerekhez képest!!
Ha nem pesti vagy akkor bocs, de nézetem az változatlan veled kapcsolatban!! <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Truck Driver 001:<#mf2>#mf2><#levele>#levele><#idiota>#idiota>
Ha valami baj van (neadjisten baleset) akkor ott sok lóvé megy a
levesbe!
De az se rossz!
A konténereknél pedig nem annyi lóvé forog kockán!
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Én valami logisztikai központban szeretnék majd dolgozni, eleinte itthon és ha késõbb lehetõségem van rá, akkor pár évet kint is lehúzni valamelyik ilyen nemzetközi cégnél!!
Vagy esetleg még egy ilyen 30-40-50 kamionnal rendelkezõ cégnél mint fuvarszervezõ, speditõr, vagy esetleg GARNER, ez tetszik nekem ez a cég.
Meg lehet hogy bemenne oda a vonat, cask adott idõpontban egy konténerrel nem érné neki bemenne, ezért elküldi kamionnal a motyót.
Én itt magyarországon a Waberer's-nél!
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, hát igen 😊 Szóval nagy rablás megy sajnos jogsi téren😞((
Egyébként sz.tem ha valaki közületek mostanában nekimegy a C-D jogsiknak, javaslom hogy nézzen át a környezõ Úniós országokba is. A jogsi teljesen kompatibilis az itthoniakkal, viszont pl. Szolvákiában feleannyiba kerül pl. egy B-s jogsi letétele, mint itthon. Gondolom, akkor a nagyobb vasakra sem lehetetlen, hogy olcsóbb a jogsi....
Üdv!
Q/
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!
Todd vannak olyan helyek ahová a vonat nemtud bejutni szal én gerobék mellett szavazok!
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Az este folyamán Alexxal kicsit filóztunk egy esetleges cégen, fuvarokon, tevékenységen és kipattant egy talán érdekes ill. használható szikra a fejönkbõl. És ez a KONTÉNEREZÉS lenne. Hogy miért?? Mert baromi egyszerû, tesz a daru egyet aztán tûûz vele, levesz, tesz helyére egy másikat.
Helyszín az sztem legfrankóbb a BILK (Budapesti Intermodális Logisztikai Központ) lenne.
1. mert magyar
2. Bp. könnyen elérhetõ úgymond
3. ha jól tudom, akkor a BILK-nek egy ilyen fordítókorong szerepe is van, ha pl.: jön egy vonatnyi konténer mondjuk Amszterdamból és teszem azt 10 megy Bukarestbe, 3 Athénba, és 2 Zágrábba, akkor azokat ugye szét kell bonatni, és itt jövünk mondjuk mi a képbe!! Felvesszük mondjuk a zágrábi konténert és levisszük, visszafele meg hozunk valami üresset.
Így hirtelen ezt sütöttük ki. Vélemény???
Amúgy álmom, hogy egy ilyen kocsit vezethessek egyszer!!!
Mennyi pénz kéneeee?????? <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Amúgy én benne lennék, de milyen cégforma? Bt., kft. vagy esetleg rt.?? Telephely, tevékenység, fuvarok, stb-stb. Az tuti, hogy én magamra vállalnám a logisztikai dolgokat!! Elõször is mi szállítanánk a fõnökömnek a HARIBO-t nyaranta, mert szerencsétlennek a majmok mindig össze-vissza hozzák az árut.
Angolul tudok (elvileg, papírom legalábbis van róla), Rast meg németet vágja, övé a dojcs, enyém meg az inglis terület...😄DD
A villám tudja, aki akar jöhet! Csak vigyázzon a kocsira, mert ha töri, akkor röpül a piccsbe!!!
Sõõõõt felvennék 1-2 "öreg" sofõrt, azokat, akiket korábban megismertem, hogy neveljék ki rendessen az emberkéket!!!!!!! És ha õk azt mondják, hoghy ez a srác nem alkalmas, akkor az felejtse el nálunk a sofõrködést, menjen Gyuri bácsihoz!!
Amúgy meg ki kell venni a vezetls után, ha lejár a mûszak asszem (mármint a munkaidõ-vezetési idõ).
Digit tacho: nagy határ szarság vazze!!!! Õrizgetni azt a hülyekártyát, esetleg elhagyod, b*szhatod. Csináltatni kell újat. Pl.: kimész valami hosszú útra, esetleg elhagyod pótolni kell, mert addig nem tudsz továbbmenni ugye, így csúszik a fuvar akár több napot is. Nekem egyenlõre nem tetszik.
Amúgy ezekbõl a ratyi kártyákból van egyenlõre a problem, hogy hogyan készítsék el a különbözõ országok, ki a felelõs érte, stb.
Franc tudja, ha nem hagyod el, akkor talán nincs vele gond.
Viszont az tetszik, hogy "segít" a tacho a dologban, csipog, hogy menniy idõd van vissza, vagy ilyesmik. Pl.: mikor mi spanyolban voltunk, akkor párszor jól jött volna a dolog, hogy mennyi van még vissza, mert ha nem írtuk fel a startot, akkor néha bajban voltunk, hogy most van-e még 15 percünk vagy nincs?? És ez franciában sok-sok €-ba kerül, ha a rendõrbácsi meglátja...