Kamionok, fuvarozás, áruszállítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Truck Driver001
höööö walaki tudna nekem olyan helyet mondani ahol megtudnám venni makettba ezt gyönyörü scania 143-mat?igazság szerint ezt vettem volna meg a magnum helyett ha találok de sehol nincsen..(pitsába)..talán 1 kicsikét jobban is vágytam rá mint a magnumra😊..most lehet ki fogtok röhögni mert régi ocskavas xar ocskavas..de ez wan😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

RaST
Így igaz ..

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

És szeinted ez melyikünk nem sz@rja le ? És befejezhetnéd hogy mindenkit le lámázol.

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

Truck Driver001
hát nem tudom..én nem mennék németországba sehogyse...régen mindig az volt az álmom hogy amerikába fuvarozhasak 1 csörös géppel😊 (tudom hülyeség<#idiota>)

Magnumrolcsi
DE nyáron kellett volna mennem de akkor anyámék nem voltak itthon.

Truck Driver001
részemröl vita itt lezárva nem erröl szol a topik csak a többiek beszélgetését basszuk szét...én itt befejeztem...

Magnumrolcsi
Tudom

Truck Driver001
látom nagyon szeretsz nyalni....nekem kéne elmenni?eh...LOL te láma...én nyitottam a topokit te szerencsétlen<#banplz><#banplz><#lama><#taps><#wilting>

Ne éld bele magad, nagyon sokminden változhat ám addig!

Most ezt nem ilyen kötekedés szintjén mondom, de a fuvarozás terén egyik pillanatról a másikra rengeteg minden változhat.

Magnumrolcsi
Én télen megyek egy fuvarra Németbe.

Az jó én faterom is azt csinálta, akkor volt vele jó kimenni mert olyankor mehettünk hétvégén is.

Jóóó az, csak ahhoz meg fix fuvarok kellenének, hogy ne az legyen, hogy nem hûtést igénylõ árut szállítunk.

Az meg itthonról szerintem neccesebb dolog. Pl.: pár évvel ezelõtt a kaposvári húsüzemnek (asszem Ringa) Húsvét elõtt elszedték az export engedélyét, mert valami kis apró-cseprõ szar nem úgy volt, ahogy kellett volna lennie az elõírások szerint. Nah most ha jól emlékszem akkor a húsüzem egy csomó megrendelést vissza kellett, hogy mondjon, mert nem volt meg neki az export engedélye és az egyik legnagyobb húsos idõszak (Húsvét elõtt volt ez).
Most gondolj bele, van mondjuk 5 szerelvényed, azt beállítod mondjuk ilyen Kaposvár-Észak olasz hússzállításra, de b*szhatod, mert ilyen banális dolog miatt nem lesz fuvarod...mekkora veszteség lenne???

daf xf
Nemazért hogy felvágjak. De Gerob mitszolnál a hûtõzéshez?
Az sem rossz szerintem.
Fater azt csinálja.<#nyes><#nyes>

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
Tudodmit?
Inkább jobban tennéd hogyha elfelejtenéd ezt az oldalt!
Mert akkora az arcod hogy nemfér rá az oldalra!<#gunyos1><#violent><#kocsog><#boxer><#mf3>
Ja és amúgy Rast nem láma!
Nemdumálni neki!
Nagyon jó gyerek!
Csak ennyit akartam!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Kolléga ez jóóó ötlet!! Tetszik a dolog, van benne valami amit mondasz!

Amúgy truck driver (?) 001 te szerintem biztos egy ilyen kis pesti majom vagy, aki el van szállva magától, mert fenn lakik pesten az ország közepében, és a többi "vidéki" kis hülyegyerek csak hülye lehet hozzád képest a pesti okos tojás úri gyerekhez képest!!
Ha nem pesti vagy akkor bocs, de nézetem az változatlan veled kapcsolatban!! <#boxer><#boxer>

Truck Driver001
pff nyalj a másik lame gecinek...idiota...<#mf3><#vigyor1><#boxer><#violent><#kocsog><#taps><#wilting>

daf xf
Eggyetértek Rast!
Truck Driver 001:<#mf2><#levele><#idiota>

daf xf
Jó azis csak azzal az a baj hogy nagyon kockázatos!
Ha valami baj van (neadjisten baleset) akkor ott sok lóvé megy a
levesbe!
De az se rossz!
A konténereknél pedig nem annyi lóvé forog kockán!

daf xf
Jóviccvolt!!!<#vigyor><#idiota><#mf1>

Scania Dáci
Ha beleszólhatok/bár úgyis leleszek ugatva mint szokás szerint/ szerintem az autószállítás se rossz üzlet veszel vmi kis actrost+egy tandem potot azon elfér egy egy kocsi kezdetnek nem rossz,aztán lehetne bõvíteni és nyerges szerelvényeket venni.pl egy ilyenkis merci kezdetnek nem lenne rossz egy tandem póttal.Most már csak szerzõdést kellene kötni egy autógyûrtóval és szállítani lehetne szalonokba,pl kezdetnek egy Dacia<#nevetes2> szerzõdés is megteszi

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

RaST
Szerintem hagyd abba a fórumozó, nagyképü pályafutásod ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Truck Driver001
vitsznek szántam f@szfej<#violent><#banplz><#taps><#wilting><#lama>

Én nem mint sofõr szeretnék dolgozni. Nagyon cigány élet sajnos, ill. ha van családod, akkor nagyon szar érzés!!!

Én valami logisztikai központban szeretnék majd dolgozni, eleinte itthon és ha késõbb lehetõségem van rá, akkor pár évet kint is lehúzni valamelyik ilyen nemzetközi cégnél!!
Vagy esetleg még egy ilyen 30-40-50 kamionnal rendelkezõ cégnél mint fuvarszervezõ, speditõr, vagy esetleg GARNER, ez tetszik nekem ez a cég.

Köszi!
Meg lehet hogy bemenne oda a vonat, cask adott idõpontban egy konténerrel nem érné neki bemenne, ezért elküldi kamionnal a motyót.

Hát én nem igazán dolgoznék a Waberer's-nél, nagybratyó ott gályázik már egy jó pár éve és nem sok jot mondott róla. Én inkább egy kisebb céghez mennék el, mint például a molnár, vagy a Transdanubia.

daf xf
Csá!
Én itt magyarországon a Waberer's-nél!

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, hát igen 😊 Szóval nagy rablás megy sajnos jogsi téren😞((

Egyébként sz.tem ha valaki közületek mostanában nekimegy a C-D jogsiknak, javaslom hogy nézzen át a környezõ Úniós országokba is. A jogsi teljesen kompatibilis az itthoniakkal, viszont pl. Szolvákiában feleannyiba kerül pl. egy B-s jogsi letétele, mint itthon. Gondolom, akkor a nagyobb vasakra sem lehetetlen, hogy olcsóbb a jogsi....

Üdv!

Q/

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Szabi84
itthon külföldi fizetésért

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

CB Dávid 18
Jó estét mindenkinek? Ti hol dolgoznátok szivesen külföldön vagy itt Magyarországon?

[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!

daf xf
Truck Driver 001!
Todd vannak olyan helyek ahová a vonat nemtud bejutni szal én gerobék mellett szavazok!

RaST
Rast vágja a németet, mégse ülne be egy irodába görcsölni. Elhiheted. Jelen felállás szerint sokkal szivesebben fuvaroznék. Igaz, már csak 1 évem van, és bekerülök, de nem vonz már annyira. Max addig amíg nincsen család ..

RaST
Hõõ .. Veszprém Sziti ..

Magnumrolcsi

Magnumrolcsi

Magnumrolcsi
Hali

Truck Driver001
pff...most erre mit mondjak...nem kell itt okoskodnod...nem vagy te fönök<#mf2><#lama><#wilting>

Azta de vicces ! Komolyan kérdeztünk akkor légyszi komolyan szólj hozzá ne csak lámáskodjál.

Truck Driver001
a konténerekre ott vannak a vonatok<#idiota><#idiota>

Magnumrolcsi
Ismeritek ezt az oldalt? http://speed.externet.hu/

Nah skacok akit érdekel az olvassa el bátran, akit nem, az hunnyon szemet felette.

Az este folyamán Alexxal kicsit filóztunk egy esetleges cégen, fuvarokon, tevékenységen és kipattant egy talán érdekes ill. használható szikra a fejönkbõl. És ez a KONTÉNEREZÉS lenne. Hogy miért?? Mert baromi egyszerû, tesz a daru egyet aztán tûûz vele, levesz, tesz helyére egy másikat.
Helyszín az sztem legfrankóbb a BILK (Budapesti Intermodális Logisztikai Központ) lenne.
1. mert magyar
2. Bp. könnyen elérhetõ úgymond
3. ha jól tudom, akkor a BILK-nek egy ilyen fordítókorong szerepe is van, ha pl.: jön egy vonatnyi konténer mondjuk Amszterdamból és teszem azt 10 megy Bukarestbe, 3 Athénba, és 2 Zágrábba, akkor azokat ugye szét kell bonatni, és itt jövünk mondjuk mi a képbe!! Felvesszük mondjuk a zágrábi konténert és levisszük, visszafele meg hozunk valami üresset.

Így hirtelen ezt sütöttük ki. Vélemény???

Bõven elég lenne a cukorhoz egy ilyen aszfaltpattanásnyi kis furgon is sajnos, vagy esetleg egy 3,5 tonnás Iveco Daily, bár már ez is sok lenne sajnos.

Amúgy álmom, hogy egy ilyen kocsit vezethessek egyszer!!!

Hát Gerob tuttommal te vágod ezeket a dolgokat hogy melyik cégforma lenne a legjobb. Telephelyet szerintem találnánk valami jó helyet, lehetöleg a Dunántúlon vagy Budapest környékén. Nem rossz ötlet a Haribo egy kis 7,5-es autoval el lehetne kezdeni, vagy kettõvel.

A faterját, õ már öeg motoros, a bratyója meg jönne hozzánk amit akar csinálna...😄DD

ÕÕÕÕ

Mennyi pénz kéneeee?????? <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Amúgy én benne lennék, de milyen cégforma? Bt., kft. vagy esetleg rt.?? Telephely, tevékenység, fuvarok, stb-stb. Az tuti, hogy én magamra vállalnám a logisztikai dolgokat!! Elõször is mi szállítanánk a fõnökömnek a HARIBO-t nyaranta, mert szerencsétlennek a majmok mindig össze-vissza hozzák az árut.
Angolul tudok (elvileg, papírom legalábbis van róla), Rast meg németet vágja, övé a dojcs, enyém meg az inglis terület...😄DD

Tanító söfõrnek jó lenne fater meg ha benne lenne Rast akkor a bátyát vagy az õ faterját is felvennék <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Amúgy innen kikkel alapítanák céget??

A villám tudja, aki akar jöhet! Csak vigyázzon a kocsira, mert ha töri, akkor röpül a piccsbe!!!
Sõõõõt felvennék 1-2 "öreg" sofõrt, azokat, akiket korábban megismertem, hogy neveljék ki rendessen az emberkéket!!!!!!! És ha õk azt mondják, hoghy ez a srác nem alkalmas, akkor az felejtse el nálunk a sofõrködést, menjen Gyuri bácsihoz!!

Gerob és Rast lenne egy kérdésem hozzátok. MIt szolnátok ha én most alapítani akarnék egy saját céget, és azt mondanám hogy bevennélek titeket társtulajnak. Beszállnátok ?

Úgyvan, hogy 28 nap adataid tartja meg magában és mikor túllépte a 28 napot, akkor a legelsõ nap törlõdik róla, mint egy végtelenített magnószalag úgy kell érteni.

Amúgy meg ki kell venni a vezetls után, ha lejár a mûszak asszem (mármint a munkaidõ-vezetési idõ).

Teljes mértékig igazad van, mindenben, de én ugy emlékszem a CTM-ben lévõ cikkben azt írték hogy csak akkor veheted ki mikor 4 kezesben vagy, meg mikor a rendõr kéri máskor nem. De ebben nem vagyok biztos 100%-ra. Csak azt nem értem hogy az a kis mágnes kártya egyszer nem telik meg? De majd ennek még utánna olvasok a napokban.

Valami közösségi engedély vagy mi a retek kell, kemény pénzekért!!

Digit tacho: nagy határ szarság vazze!!!! Õrizgetni azt a hülyekártyát, esetleg elhagyod, b*szhatod. Csináltatni kell újat. Pl.: kimész valami hosszú útra, esetleg elhagyod pótolni kell, mert addig nem tudsz továbbmenni ugye, így csúszik a fuvar akár több napot is. Nekem egyenlõre nem tetszik.
Amúgy ezekbõl a ratyi kártyákból van egyenlõre a problem, hogy hogyan készítsék el a különbözõ országok, ki a felelõs érte, stb.
Franc tudja, ha nem hagyod el, akkor talán nincs vele gond.
Viszont az tetszik, hogy "segít" a tacho a dologban, csipog, hogy menniy idõd van vissza, vagy ilyesmik. Pl.: mikor mi spanyolban voltunk, akkor párszor jól jött volna a dolog, hogy mennyi van még vissza, mert ha nem írtuk fel a startot, akkor néha bajban voltunk, hogy most van-e még 15 percünk vagy nincs?? És ez franciában sok-sok €-ba kerül, ha a rendõrbácsi meglátja...