Star Wars Battlefront 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellósztok!

Amikor indítanám a játékot, ezt a hibaüzenetet írja ki:
"Az eljárás belépési pontja (_BinkDX9SurfaceType@4) nem található a DLL-ben (binkw32.dll)"
Aki tud, vagy akinek már volt ilyen és ehhez hasonló problémája, az kérem segítsen! Köszönöm!
Legend Killer
okés.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

RAZOR27
Új hamachi volt feltelepítve.Olvastam, hogy az nem kóser, felraktam amit ajnálottak (1.0.1.5.) és megoldódott

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Legend Killer
Mi volt a probléma?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

FAQ újraéledhetne a poraiból

RAZOR27
Megoldva, kösz 😄

RAZOR27
Lenne egy olyan problémám, hogy spannal hamachin nemtudtam multizni...
Nem tudjátok mi lehet a baj? nem láttuk egymást, pontosabban õ nem látta a szerveremet.

Legend Killer
persze, én is arra gondoltam.

RAZOR27
sajna csak hamachi-val lehetséges nálam <#szomoru1> ha neked úgy jó akkor benne vagyok (holnap)

Legend Killer
nemtom, sztem hagyd, nem fontos, az a pár szó 😄... jössz multizni velem? megadom xfire-m, ha igen.

RAZOR27
Jameg még annyi hozzá, ha map packokat rakok fel

RAZOR27
Csövi!
Ha felteszem a magyarítást az nem tesz keresztbe, ha lanon akarok játszani majd?

Thadius
hello
régen volt egy oylan cucc hogy egybõl tudtál jedit választani és nem is fogyott el az ideje? valaki nem tud segíteni ebben hogy honnan tudnám azt megszerezni?

sk8 4 fun

Hellosztok.Azt szeretném kérdezni h a multiplayer résznél hol lehet beírni az ip címet?Mert nem találom sehol. Aki tudja kérem segítsen.Elõre is köszi.

Ja és ha valaki tudna egy jó multiplayer kulcsot azt meghálálom! <#bee1><#buck>
Megpróbáltam az SD4 Hide-al de kiírja hogy:A required security module can not be activated. This program can not be executed. SEGÍTSEN VALAKI! Létszi!
Hello!
Segítsetek!
Fel tettem a Battlefront II-höz az 1.1 patchet aztán kiírja hogy DVD kell találtam is egy NO CD Patchet de az nem mûködik! Mit tegyek akarok MULTIZNI! Segítsetek LÉCCI!<#lookaround><#worship><#worship>
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! A FileFront-on találtam egy 588MB-s MapPack-ot amely tartalmazza az elsõ rész térképeit és egységeit is valamint még egyébb bonuszokat. Elméletileg telepítõvel mûködik a dolog, de a gond az hogy nem volt hozzá leírás és akárhogyan és akárhova probálom telepíteni nem akar mûködni. A fájl neve bf1pack_v175b.exe Ha valaki tudja esetleg hogy hogyan kell ezt a Pack-ot telepíteni az segítsen. Úgyanott találtam más térképeket is és azokat sem tudom, hogy hogyan kell bemásolni. Ha valaki leírná azt megköszöném. Elõre is köszi a segítségeket.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Cs all új vagyok és lehet hogy tudjátok hogy ha instant action-ba játszotok akkor a bal oldalon ki van írva hogy HERO rámész belállítod hogy timer és leviszed a legesleg elejére (hatás: rögtön mehetsz hõssel)
sziasztok! egyik haveromnak egy olyan problémája akadt hogy ha bejön a játék fõmenüje akkor nem tud kattintani de a kurzor megjelenik! a nyilak müködnek de az enter nem! ha esetleg valaki tudja a megoldást akkor az kérem írja meg! köszönöm! (geforce mx 460-as videokártya van a gépében)
polgi
Helló, vista alatt nem tudjátok, hogy tudnék játszani? Mert azt a daemont ami fut vista alatt már nem tudom hiedolni. Elõre is köszönöm!

Figyu Luciferion!

2 dolog van ami probléma lehet. 1. nem mindegy, hogy milyen a hide. Szerintem az sd4 Hide a legalkalmasabb erre.(ikonja: cd, piros x-szel áthúzva). 2. a daemon tools verziója se mindegy. A legjobb az lenne ha letörölnéd a régit, a régi daemon mappáját kitörlöd, egy 3. 47-es verzót telepítesz fel, és akkor(mivel nekem a leírtad alapján nem volt más baj) menni fog. Ha bármiben segíthetek, írj ide

Murillo
Nekem nem indul a battlefront 2.
Daemontools-al mountolom be, és securom 7-es progival Hide-olom le.
látszólag minden rendben van, de mégis ezt írja ki: "Conflict with Disc Emulator Software detected".
Ha valaki tud légyszi segítsen.
hinar
Nekem van eladó, mert megvettem playstationra.Így van egy felesleges PC példányom.Ha érdekelt írj privátot és megbeszéljük az árát.

GioVaNNi ToMi
Hello.
Valaki nem tudná meg mondani, hogy honnan tudom letölteni a játékot vagy esetleg megszerezni?
Ugyanis crackeltem és azt irja ki hogy tegyem be a dvd-t.
Ez akkor is jelentkezett mikor felraktam a Securom-ot..
Valaki segitsen.
Elõre is köszi

Neked megvan a crack? mert a faq nem megy.. ha megvan elküldenéd nekem a [email protected] címre?
Crackelni pedig úgy kell hogy a file-t berakod a battlefront mappájába, felülírod az eredetit, majd simán elindítod az asztalon lévõ ikonnal.

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

De nem tuom hogyan kell crackelni

tuom ciki de én eredetikben utazom

elõre is köszi
Mert én feltettem a játékot és benehagytam a cd-t és azt mondta tegyem be a dvd 1-et

De a battlefront csk egy cd-s
SZasztok
lenneegy kérdésem?
Hogyan kell meg crackelni egy msolt cd-n lévõ battlefron 2-õt
Hello!

A minap indult egy új bf2-tes klán: a DotE.
Ha valakit érdekel írjon ide:[email protected]
Hello!

A Lucasarts elkészítette Xbox 360-ra a Battlefront 2 kiegyészítõjét, amit PC-re is kiadnak majd. Nálunk 2009 elejére lesz a PC-s változat kapható.
Csak mondom, hogy lázba hozzalak titeket.

Az elõzõ író bajára:
Sztem, ha eredeti, vigyétek vissza ahonnan vettétek, vagy ha netrõl vettétek meg, akkor írjatok nekik, kötelességük visszavenni.
Ha cserélve sem megy akkor a géppel van baj.
matthias92
Sziasztok!
Az egyik barátom "megvette" a Battlefront 2õt, fel is telepíti meg minden, elkezd tölteni, valami 60% körül kidobja az asztalra meg elfeketedik a képernyõ...
nem tudtok valami gyógyírt a bajára?

LPKENJI
Hello! Egy olyan problémám lenne, hogy amikor be akarok jelentkezni a multiba akkor egyszerûen fogja magát és kilép a windows-ba. Mi lehet a baj?

Nekem kilép a játékból amikor interneten vagy lanon játszanék.
Tud valaki segíteni?

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

HI. Valaki mondja meg pls, hogy melyik programmal tudnék egy eredeti játékról másolt telepítõ dvd-bõl egy .MSD filet csinálni, mert nekem is folyton kilép a hálózati játéknál ha crackal indítom.
Akkor reinstall barátom😉 ha kell klán akkor msn: [email protected]. www.urs-clan.extra.hu

scs17
-t

scs17
Bizttos nem a net a probléma, mivel minden más tökéletesen megy (gondolok itt más multiplayerre).

Rossz a neted az a nagyhelyzet=( Star Wars BAttlefront 1-es cd kulcsot VÁSÁROLNÉK vagy cserélnék Star Wars Battlefront 2-es cd kulcsra.

scs17
Hi! Az lenne a problémám, hogy amikor multiplayerben akarok játszani és csatlakozok egy szerverhez, akkor többnyire (esetek 95%-ban) azt irja ki, hogy "Connection to host lost". Nem tud vki erre megoldást? (1.1-s verzióm van)
Elõre is köszi!

wááá
miért ilyen drága még mindig... 😞
Zickler
Automatikusan kinyílik ha folyamatosan kaszabolsz.

Battletag: Muhee#2716

Valaki meg tudja írni nekem,hogy lehet szétnyitni a Gríviusz tábornok kezeit?Cserébe tudok adni Cheat-eket a játékhoz?<#buck>
megfenyegettem a gépet, és megy hamachin a game
megjegyzem, h a hamach 1.0.2.2-vel nem tok játszani ahaverokkal, csak a 1.0.2-vel
tervezünk egy amachi game servert, szóval lehet jelentkezni, ha vki akar<#banplz>
komolyan mondom, ez a gép összeesküdött ellenem, próbálok mindent, de ha pl. alcohol 120%-mountolok, és bármilyen securom-mal próbálkozok, nem indul el a játék, hanem kiírja azt, h -No disc inserted.
Please insert the original "BattlefrontII" CD/DVD.-<#falbav>
Balumann
A crack miatt lép ki az asztalra, crack nélkül kell elindítanod. (1.1-es verzióhoz eleve nincs is crack)

Daemon tools legújabb verziójával bemountolod a lemeznek képfájlját, ami .mds formátumba van (ha a reloaded verziód van vagy lemezen van a játék, akkor leszeded a FAQ-ból a mini image-t, ami pont erre az esetre van, és azt mountolod be...).
Innen keresel egy Securom -ot kijátszó eszközt (ami felül van azok újabbak, azokat kezd el próbálni).
Daemon tools -ba kapcsold be az emulációkat.

Ha így nem indul el (mert nekem se volt hajlandó így elindulni sose), akkor Daemon tools -t kapcsold ki, ha biztosabbra akarsz menni akkor uninstaláld, és telepítsd fel az Alcohol 120%-ot. Ott options-ba kapcsold be az emulációkat, utána mountold be az mds fájlt, és utána jöhet a securom kijátszó, és indítás.

///ezeket a szavakat azért írom ide, hogy keresõvel könnyen meglehessen találni az üzenetemet /reloaded, tört verzió, net, hamachi, kilép az asztalra, nem indul///

help<#help> vki segítsen, mert letöltöttem a Swb 2-õt reloded-et, és szeretném hamachin tolni, próbáltam deamonnal, meg mindenfélével, de nem megy, a f.a.q -os dolgokat (próbáltam), és már hót elegem van belõle, h nem megy, pedig mindent megpróbáltam. Vki egy biztos módszert nem tud, h Reloded-del hogyan lehet hamachin tolni, mert mikor servert csinálok, kilép az asztalra. 1.1 patch van, de crack nincs
köszönöm elõre
vki help<#help>
pont úgy nemsikerül 😊 Gamedata\addon mappába kel kicsomagolni a pályákat, de nem mûködik...
Balumann
kell lennie leírásnak, vagy ott ahonnan letöltötted, vagy abban amit letöltöttél

hogy tudok netrõl letöltött mapokon játszani? mert addonmappa megvolt meg minden más csak a játék nem jeleníti meg õket. <#help>