Star Wars Battlefront 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor indítanám a játékot, ezt a hibaüzenetet írja ki:
"Az eljárás belépési pontja (_BinkDX9SurfaceType@4) nem található a DLL-ben (binkw32.dll)"
Aki tud, vagy akinek már volt ilyen és ehhez hasonló problémája, az kérem segítsen! Köszönöm!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nem tudjátok mi lehet a baj? nem láttuk egymást, pontosabban õ nem látta a szerveremet.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ha felteszem a magyarítást az nem tesz keresztbe, ha lanon akarok játszani majd?
régen volt egy oylan cucc hogy egybõl tudtál jedit választani és nem is fogyott el az ideje? valaki nem tud segíteni ebben hogy honnan tudnám azt megszerezni?
sk8 4 fun
Segítsetek!
Fel tettem a Battlefront II-höz az 1.1 patchet aztán kiírja hogy DVD kell találtam is egy NO CD Patchet de az nem mûködik! Mit tegyek akarok MULTIZNI! Segítsetek LÉCCI!<#lookaround>#lookaround><#worship>#worship><#worship>#worship>
Egy kis segítségre lenne szükségem! A FileFront-on találtam egy 588MB-s MapPack-ot amely tartalmazza az elsõ rész térképeit és egységeit is valamint még egyébb bonuszokat. Elméletileg telepítõvel mûködik a dolog, de a gond az hogy nem volt hozzá leírás és akárhogyan és akárhova probálom telepíteni nem akar mûködni. A fájl neve bf1pack_v175b.exe Ha valaki tudja esetleg hogy hogyan kell ezt a Pack-ot telepíteni az segítsen. Úgyanott találtam más térképeket is és azokat sem tudom, hogy hogyan kell bemásolni. Ha valaki leírná azt megköszöném. Elõre is köszi a segítségeket.
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
2 dolog van ami probléma lehet. 1. nem mindegy, hogy milyen a hide. Szerintem az sd4 Hide a legalkalmasabb erre.(ikonja: cd, piros x-szel áthúzva). 2. a daemon tools verziója se mindegy. A legjobb az lenne ha letörölnéd a régit, a régi daemon mappáját kitörlöd, egy 3. 47-es verzót telepítesz fel, és akkor(mivel nekem a leírtad alapján nem volt más baj) menni fog. Ha bármiben segíthetek, írj ide
Murillo
Daemontools-al mountolom be, és securom 7-es progival Hide-olom le.
látszólag minden rendben van, de mégis ezt írja ki: "Conflict with Disc Emulator Software detected".
Ha valaki tud légyszi segítsen.
Valaki nem tudná meg mondani, hogy honnan tudom letölteni a játékot vagy esetleg megszerezni?
Ugyanis crackeltem és azt irja ki hogy tegyem be a dvd-t.
Ez akkor is jelentkezett mikor felraktam a Securom-ot..
Valaki segitsen.
Elõre is köszi
Crackelni pedig úgy kell hogy a file-t berakod a battlefront mappájába, felülírod az eredetit, majd simán elindítod az asztalon lévõ ikonnal.
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
tuom ciki de én eredetikben utazom
elõre is köszi
De a battlefront csk egy cd-s
lenneegy kérdésem?
Hogyan kell meg crackelni egy msolt cd-n lévõ battlefron 2-õt
A Lucasarts elkészítette Xbox 360-ra a Battlefront 2 kiegyészítõjét, amit PC-re is kiadnak majd. Nálunk 2009 elejére lesz a PC-s változat kapható.
Csak mondom, hogy lázba hozzalak titeket.
Az elõzõ író bajára:
Sztem, ha eredeti, vigyétek vissza ahonnan vettétek, vagy ha netrõl vettétek meg, akkor írjatok nekik, kötelességük visszavenni.
Ha cserélve sem megy akkor a géppel van baj.
Az egyik barátom "megvette" a Battlefront 2õt, fel is telepíti meg minden, elkezd tölteni, valami 60% körül kidobja az asztalra meg elfeketedik a képernyõ...
nem tudtok valami gyógyírt a bajára?
Tud valaki segíteni?
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Elõre is köszi!
miért ilyen drága még mindig... 😞
megjegyzem, h a hamach 1.0.2.2-vel nem tok játszani ahaverokkal, csak a 1.0.2-vel
tervezünk egy amachi game servert, szóval lehet jelentkezni, ha vki akar<#banplz>#banplz>
Please insert the original "BattlefrontII" CD/DVD.-<#falbav>#falbav>
Daemon tools legújabb verziójával bemountolod a lemeznek képfájlját, ami .mds formátumba van (ha a reloaded verziód van vagy lemezen van a játék, akkor leszeded a FAQ-ból a mini image-t, ami pont erre az esetre van, és azt mountolod be...).
Innen keresel egy Securom -ot kijátszó eszközt (ami felül van azok újabbak, azokat kezd el próbálni).
Daemon tools -ba kapcsold be az emulációkat.
Ha így nem indul el (mert nekem se volt hajlandó így elindulni sose), akkor Daemon tools -t kapcsold ki, ha biztosabbra akarsz menni akkor uninstaláld, és telepítsd fel az Alcohol 120%-ot. Ott options-ba kapcsold be az emulációkat, utána mountold be az mds fájlt, és utána jöhet a securom kijátszó, és indítás.
///ezeket a szavakat azért írom ide, hogy keresõvel könnyen meglehessen találni az üzenetemet /reloaded, tört verzió, net, hamachi, kilép az asztalra, nem indul///
köszönöm elõre
vki help<#help>#help>